Results 16 to 26 of 26
-
02-10-2016, 11:41 #16
εμπορικη διαφημιση ΕΙΝΑΙ οσο και να χοροπηδας, γιατι οι ομοιοι σου αναλογα με τα χτυπηματα που εχουν μπορουν να βγαλουν φραγγα απο τον οποιονδηποτε στο ιντερνετ.
κιε συ εδω μυριστηκες πληθυσμο και δεν φτανει που ηρθες να διαφημισεις το καναλακι σου αλλα βριζεις και τα μελη που μιλανε για τον εαυτο τους.
winner my ass που εχεις το θρασσος να αποκαλεις losers παιδια που βγαζουν τα εσωψυχα τους εδω.
τελειωνε λεμε...
- 02-10-2016, 12:12 #17
Remedy ξέρεις μήπως πως γίνεται να διαγράψω το προφίλ μου?? Δε μπορώ να το βρω στο Edit profile που θα έπρεπε να είναι κανονικά.
02-10-2016, 12:14 #18
02-10-2016, 12:17 #19
Ok thanks mate
02-10-2016, 16:05 #20
παλι αυτες τις μαλακιες γραφεις?
πραγματικα μην κανει κανενας βιους στα βιντεο του ειναι τουλαχιστον ηλιθια...
και επιτελους ας κανει κατι η διαχειριση..μονο εμενα να μπαναρει ξερει? διαφημιση δεν ειναι αυτο π κανει?
02-10-2016, 19:24 #21
Terryς, μάλλον δεν έχεις ακούσει το "η γνώση πρέπει να διαδίδεται ελεύθερα"... μάλλον έχεις στο μυαλό σου ότι πρέπει να πληρώσουμε για τις "πολύτιμες" πληροφορίες σου ή να ψάχνεις πελάτες με τα βιντεάκια (δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω...)
Εσύ λες πως ότι γνωρίζεις το απέκτησες μέσω των βιβλίων...Αυτή δεν είναι πολύτιμη γνώση (που απόκτησες) καταβάλλοντας ένα μικρό αντίτιμο (σε σχέση με το κόστος γραφής...από τον συγγραφέα...κ.λ.π.) ?
Εσύ δώσε την απάντηση και δε θα πάω σε καμιά "ζώνη άνεσης"....δεν επαναπαύομαι...είμαι ανήσυχο πνεύμα
Άμα βαρέθηκες υπάρχουν και άλλα φόρουμ...Εδώ υποτίθεται ότι πρέπει να βοηθάμε τους άλλους και να δεχόμαστε βοήθεια (όταν την χρειαζόμαστε).... Η προσφορά είναι καθαρά εθελοντική και κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν και για τίποτα
Το να ποστάρεις τα βίντεο σου και μετά να εξαφανίζεσαι, να απορρίπτεις κάθε διάλογο, αυτό καταλαβαίνεις και εσύ ο ίδιος πως φαίνεται στους υπόλοιπους
χμ...μάλλον εσύ τα βλέπεις μονόπλευρα κρίνοντας αυτά που έγραψες πιο πάνω αλλά και την απάντηση που έδωσες στο άλλο θέμα... http://www.e-psychology.gr/forum/thr...91%CE%9D%CE%A9
σχόλιο #3
Τεσπα, κάνε ότι καταλαβαίνεις
03-10-2016, 01:50 #22
O Terry είναι ένα παιδί στην εφηβεία, που τώρα αρχίζει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν στη ζωή και τις ανθρώπινες σχέσεις. Θεώρησε για τον εαυτό του, ότι αυτός είναι ο τρόπος για να γίνει κανείς ευτυχισμένος. Πρώτα το εφάρμοσε στη ζωή του και θέλει επίσης να βοηθήσει και άλλους. Άλλωστε πόσες φορές έχω ακούσει εδώ μέσα την προτροπή "να έχουμε θετική στάση, θετική σκέψη, κλπ", το ίδιο κάνει και εκείνος! Θεωρεί ότι η θετική σκέψη θα λύσει τα προβλήματα που του παρουσιάστηκαν καθώς και τα προβλήματα των άλλων.
Για να βγάλει κανείς χρήματα μέσω του youtube χρειάζεται εξαιρετικά πολλά views, και είναι αδύνατο να τα έχει με video στην ελληνική γλώσσα. Μόνο 2-3 συγκροτήματα, κλπ μπορούν να πουν ότι έχουν βγάλει κάποια χρήματα.
"Να σκεφτόμαστε θετικά" είναι η κουβέντα που με κάνει να μου σηκώνεται η τρίχα, αλλά τι να κάνουμε "κυκλοφορεί".
Ο Terry επίσης έχει τη χαρά της ζωής, μεγαλωμένος ίσως και με λάθος ιδέες. Π.χ. ζώντας στην ασφάλεια της οικογένειας, και με όσα αυτή η ασφάλεια συνεπάγεται. Συνεπάγεται άνεση αλλά και κινδύνους. Δεν το κάνει για εμπορική διαφήμιση.
Και εμένα δεν μου άρεσε αυτό που έγραψε "Άντε μωρέ loser". Αλλά κάποιος που τον ενόχλησε αυτό θα πρέπει να ασχοληθεί με αυτό και όχι με κάτι άλλο και να έχει αιτία αυτό.
Από την άλλη είναι περίεργα τα πράγματα όταν ακούμε τους άλλους με γραπτό κείμενο. Εδώ σε προσωπική επαφή και δεν καταλαβαίνουμε. Για παράδειγμα και εγώ παρασύρομαι από το τι γράφει κάποιος, και πολλές φορές μετά το μετανιώνω. Π.χ. και η angel123 δεν είμαι απόλυτα σίγουρος πόσο εννοεί αυτό με αυτοκτονία, πολλοί άνθρωποι τα λένε λίγο παραπάνω για τον ένα ή τον άλλο λόγο.
03-10-2016, 04:39 #23
Όχι δεν λύνονται αλλά ούτε με αρνητική σκέψη λύνονται , άρα καλύτερα η θετική...και αναλόγως το πρόβλημα, καμιά φορά δεν υπάρχει πρόβλημα, εμείς τα βλέπουμε μαύρα....Ότι αφορά τώρα το ''σκέψου θετικά'' και όλες αυτές οι μπούρδες σε προστακτική, μην στεναχωριέσαι, γίνε αισιόδοξος θα βοηθούσαν αν ο άλλος είχε ένα κουμπί να το πατήσει να γίνει αισιόδοξος και να μην στεναχωριέται........
03-10-2016, 10:57 #24
τα εξαιρετικα πολλα βιους, ξεκινανε απο τα λιγα βιους, ενα παιδι στην εφηβεια, η στην μετεφηβεια, κανει ονειρα και εχει καθε δικαιωμα σε αυτο, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
ο τερι για διαφημιση μπηκε και κανεις δεν ασχοληθηκε μεχρι που αρχισε τις μαλακιες με τους λουζερς.
το εκανε δυο φορες.
την πρωτη του απαντησα γιατι το εκανε ξεκαρφωτα. την δευτερη το εκανε στο παιδι που ελεγε οτι θελει να πεθανει. ΤΟΤΕ ασχοληθηκα προσωπικα να καταγγειλω τι κανει εδω μεσα.
ας ειναι και εφηβος και παππους και οτι θελει. τα λουζερς να τα λεει στον καθρεφτη του δεν ειναι εδω ο χωρος για καθε φερελπη γκουρου της φακης.
καλα κανει και θεωρει οτι το οτιδηποτε μπορει να τον κανει ευτυχισμενο, ποιος να εχει αντιρρηση σε αυτο??
το προβλημα ειναι οτι δεν ειναι χωρος για πειραματα απο ερασιτεχνη το προβλημα καποιοιυ ανθρωπου που λεει οτι θελει να αυτοκτονησει. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ?????
τα πειραματα (για γελια) του να τον πεισμωσει η να τον θυμωσει επειδη πεταει την παπαρια του (νομιζοντας οτι ανακαλυψε την αμερικη με την πανεξυπνη και πρωτοποριακη ιδεα του 1960) μπορει να εχει ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΕΡΙ???
βεβαιως καθε δηλωση περι αυτοκτονιας μπορει να ειναι απο αληθινη μεχρι και απλα μια εκκληση για να ασχοληθουμε με αυτον που μιλαει. αν θεωρεις οτι απλα θελει προσοχη και κανει ναζια , απλα μην ασχολεισαι. εγω το κανω πολυ συχνα. απλα αγνοω τα μηνυματα που δεν με πειθουν.
ΕΝΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΝΟς ΕΦΗΒΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ποιος θα φταιει??? η μαμα του εφηβου? η διαχειριση?? εσυ?ποιος????
03-10-2016, 17:22 #25
Μπορεί πράγματι να λέει κοινότυπα πράγματα και βλακείες αλλά είχε το θάρρος να βγει να το κάνει επίσημα με την φάτσα του και το ονοματεπώνυμο του σε ένα χώρο που οι περισσότεροι λένε τις παπαριές τους,κρυμμένοι πίσω από μια οθόνη..Προσωπικά τον παραδέχομαι που έχει το θάρρος να εκτεθεί και να πει επώνυμα αυτά που πιστεύει
04-10-2016, 07:29 #26
Αν διαβάσεις όλο το κείμενο που έγραψα δεν υπάρχει κριτική για αυτό είναι καλό, αυτό είναι κακό. Δεν μπήκα καθόλου στη διαδικασία του έχει άδικο, έχω άδικο, έχεις άδικο, κλπ.
Νομίζεις ότι ανέφερα αυτά που ανέφερα γιατί θέλω να δικαιολογήσω τον Terry. Δεν είναι έτσι, δεν το ανέφερα όπως το λέει ο περισσότερος κόσμος "ε! δεν πειράζει στην εφηβεία είναι". Απλά έκανα μια μικρότατη ανάλυση, σύμφωνα με τη δική μου σκέψη φυσικά. Εσύ το "μετέφρασες" σαν είδος συμπαράστασης.
Η μόνη -θα μπορούσε να την πει κάποιος- κριτική κάποιος είναι αυτό: "Και εμένα δεν μου άρεσε αυτό που έγραψε "Άντε μωρέ loser". Αλλά κάποιος που τον ενόχλησε αυτό θα πρέπει να ασχοληθεί με αυτό και όχι με κάτι άλλο και να έχει αιτία αυτό".
Απλά έγραψα μόνο κάποιες σκέψεις μου για να καταλάβει κανείς ποιά νομίζω ότι είναι η κατάσταση.
Ο θυμός είναι κακός σύμβουλος. Και όταν θυμώνω απλά προσπαθώ να σταματήσω να μιλάω. Η στιγμή του θυμού δεν μπορεί να φέρει καμμιά σωστή σκέψη.