αν εχεις 5 χρονια ασφαλισης εκ των οποιων τα 2 τα τελευταια 5 χρονια πριν την ασθενεια δικαιουσε συνταξη από το ταμειο που ησουν.. αν όχι τοτε πας στο επιδομα
Printable View
Μαλιστα... Ατυχησα
μολις γυρισα απο σχολη και ειμαι κομματια.πριν το επεισοδιο μπορουσα να ειμαι ολη μερα σχολη σε μαθηματα και καφεδες και να βγαινω και το βραδυ και τωρα παω μονο για μαθημα και δεν εχω αντοχες για κατι αλλο.βεβαια για 2μιση χρονια δεν εκανα σχεδον τιποτα και με κουτρασε αυτο
Εγώ είμαι αγρότης δεν έχει απαιτήσεις ή δουλειά σε πνευματική δύναμη αλλά κ πάλι είναι δύσκολο μία δυο ώρες στη χειρότερη τις δουλεύω στην καλύτερη πέντε για να καταλάβεις όπως δουλεύει ένας τεμπέλης περίπου λεφτά δεν έχει καθόλου
Εγώ εργάζομαι κανονικά σε εταιρεία με αρκετές κιόλας απαιτήσεις.. Κουτσά στραβά τα καταφέρνω, σίγουρα πράγματα που πριν μου έβγαιναν μπαμ μπαμ, τώρα θα με δυσκολέψουν. Σαν να έχω χάσει τον αέρα μου.. την οξυδέρκειά μου.
Αλλά σίγουρα γίνεται.. το κάνω εδώ και ενάμιση χρόνο μετά το επεισόδιο και στην αρχή ήμουν τελείως ζόμπι, λόγω και του 20 Zyprexa που έπερνα. Πήγαινα σε συναντήσεις και δεν καταλάβαινα τι έλεγαν οι υπόλοιποι, πόσο μάλλον να έλεγα κάτι..
Τώρα είμαι με 15 Abilify, νιώθω πιο φυσιολογικός και διαυγής από το Zyprexa.
@Jaded σε τι ηλικία είχες επεισόδιο αν επιτρέπεται;;
33, τα χρόνια του Χριστού! :D
Είναι καλό σημάδι για την ανάρρωση αυτό. Εγώ στα 21 είχα πάει πρώτη φορά σε ψυχίατρο αλλά πρέπει να είχα πρόδρομη φάση από τα 15.
Οσο πιο μεγάλος τόσο το καλύτερο γιατί διαμορφώνεται η προσωπικότητα κ ίσως είναι κ πιο ήπια τα συμπτώματα.
Μακάρι τι να πω..
Έκανα πολύ άστατη ζωή και λειτουργούσα για χρόνια στα κόκκινα.. Κακή διατροφή, ξίδια, λίγος ύπνος, πολλές ώρες και πίεση στη δουλειά. Κάποια θέματα στην οικογένεια, κυρίως όσον αφορά τη σχέση μου με τον πατέρα μου. Έριξα και στο παιχνίδι την κάνναβη που με βοηθούσε να χαλαρώνω τα βράδια και κάποια στιγμή όλο αυτό έσκασε!
Ναι είναι στοιχεία που μπορεί να το πυροδότησαν. Βασικά έκανες μείγμα μολότοφ φίλος!!! Ειδικά αυτό με την κάνναβη ήρθε κ έδεσε. Πρόσεχε να μη κάνεις χρήση από δω και πέρα. Είναι ένας παράγοντας που μπορεί να φέρει υποτροπή.
Ο γιατρός μου είναι αρκετά ανεκτικός σε κάποια θέματα. Είχα ξεκόψει τελείως για ένα χρόνο, αλλά τελευταία κάνω μια στο τόσο αν υπάρχει στην παρέα. Μου έχει πει ότι αν δεν αγοράζω και δεν είναι συστηματική η χρήση, δεν είναι πρόβλημα.