Originally Posted by
Remedy
αυτο ειναι το καλυτερο ανξιους. δεν υπαρχει καλυτερο. αυτος ειναι ο συνδυασμος που γιατρευει. σωστος επιστημονας με γνωσεις και ανθρωπος ηθικος , που νοιαζεται για σενα και δεν σε φορτωνει αδικα. δεν εχει προσωπικο ιατρειο να σε δει εκει, αφου ειναι φιλος?
το πως βρεθηκα εγω εδω, ειναι μεγαλη ιστορια κι επειδη εισαι καλοπροαιρετο ατομο , ευχαριστως θα στην πω.
οταν πρωτοανοιξε αυτο το φορουμ, δεν υπηρχε καν το σαιτ. ηταν σκετο φορουμ και ηταν γενικης θεματολογιας , με εμφαση στην ψυχολογια.
ειχε πολλα θεματα. γραφτηκα και δεν πολυσυμμετειχα. ψιλοπραγματα. στην συνεχεια διαχωριστηκαν τα πολλα θεματα και εγινε ενα ξεχωριστο φορουμ για τα πολλα θεματα, κι αυτο παρεμεινε καθαρα ψυχολογικο με εμφαση στην υποστηριξη.. εγω την διασχιση δεν την πηρα χαμπαρι γιατι εκεινη την εποχη ειχα τοση δουλεια που δεν εμπαινα καθολου . αν το ειχα παρει χαμπαρι θα ειχα παει στο πολυφορουμ.
το ξαναθυμηθηκα το φορουμ οτανθελησα να βρω πληροφοριες για εναν φιλο μου που με προβληματιζε η συμπεριφορα του, χωρις να ρωτησω τον ιδιο και να τον θιξω. ψαχνομουν δλοδ για διαταραχες και κυριως για ψυχωση. ετσι αρχισα να μπαινω πολυ ενω ημουν ηδη μελος ανενεργο επι μερικα χρονια.
με τα μπλα μπλα γνωρισα φιλαρακια ιντερνετικα εδω, αλλα καλα, που μιλαμε ακομα και τωρα αν συμπεσουμε (κι αλλα για τ αναθεμα που δεν ειναι καν εδω πλεον). ειχα πολυ χρονο οταν γυριζα απ την δουλεια την εποχη εκεινη , που συνεπεσε με τον χωρισμο μου απο μια σημαντικη σχεση και δεν ειχα και διαθεση για εξω με την κουραση της πολλης δουλειας.
ετσι η παρεουλα εδω εγινε καθημερινη συνηθεια που παρεμεινε ακομα και τωρα που δεν μενω μονη και δεν εχω χρονο τα βραδια που ξημερωναμε εδω..
επιπλεον, με ενδιαφερουν τα θεματα της ψυχολογιας και ανθρωπινης συμπεριφορας αν και δεν εχω εμπειριες παθησεων, εχω ομως εμπειριες ζωης και ιδιαιτερη ικανοτητα να αναγνωριζω συμπεριφορες.