ΓΑΔ (ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΓΧΩΔΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ) και BESPAR - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 74
    Senior Member
    ΚΑΛΕ πως δεν εχω ολα αυτα που περιεγραψες..καταρχην σηκωνομαι το πρωι κ χτυπανε τα δοντια μου απο την τρεμουλα.μετα κανω αποπραγματοποιηση..μετα ξανα τρεμουλα..φτανω δουλεια κ με πιανει νευρικοτητα..μετα ξανα τρεμουλα..μετα πειναω κ δεν μπορω να φαω..νιωθω συνεχως τσιτα κ ταραγμενη..ασε οι σκεψεις...πολυ αρνητικες..πολυ φοβο..κ ολα μου φαινονται παραξενα..σαν ηπια αποπραγματοποιηση ενα πραμα..μετα χανεται η συγκεντρωση..το κεφαλι το πιανει μια ταναλια..μετα κανα τρεμουλες κλπ κλπ..μολις παρω ζαναξ των 0.5 ηρεμω κ νιωθω κανονικη..
    αλλα για λιγες ωρες..ειμαι συνεχομενα προβληματισμενη κ δεν μπορω να απολαυσω τιποτα μηδεν..ουτε ενα μπανιο..ακομα κ στο μπανιο σαν κυνηγημενη μπαινω κ βγαινω..
    χαλια ειμαι ρε...κ καθε μερα ειναι ενας γολγοθας..απλα το εχω βιωσει κ ακομα πιο εντονα ολο αυτο, 10 φορες παραπανω γι αυτο ειπε ο γιατρος οτι με εχει δει κ χειροτερα..
    σκατουλες...νιωθω πολυ παραξενα ρε μακ κ φοβαμαι παλι..θελω να νιωσω παλι νορμαλ ανθρωπος!! δνε αντεχω αλλο ρε φιλαρακι..

Senior Member
    καλημερα, αγχωμενη
    ειχες περιγραψει και μια παθηση που εχει σχεση με υπερθυρεοειδισμο.
    την εχεις τσεκαρει αυτη, τελευταιως? ειναι καλα ρυθμισμενη?

Senior Member
    ναι ναι φυσικα..εχω υπερθυρεπειδισμο κ φυσικα το πρωτο πραμα που καναμε με τον γιατρο ηταν αυτο...ειναι σωστες οι ορμονες οποτε συνεχιζω τα χαπακια για τον υπερθυρεοειδισμο κανονικα..οπως εχουν.
    εννοειται πως οταν κανω αγχωδη το πρωτο πραμα που κοιτανε ειναι αν λειτουργει καλα ο θυρεοειδης μου.
    πηρα το bespar τωρα κ ενιωσα μετα απο καμια ωρα να με διαπερναει κατι σαν ρευμα...περιεργο...
    αλλα εδω εχω βιωσει χειροτερες παρενεργειες απο SSRI αυτο τωρα κλαιν...
    εσυ ρε ρεμεντυ απο τι πασχεις?δεν εχω καταλαβει..κανεις καποια αγωγη?

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ναι ναι φυσικα..εχω υπερθυρεπειδισμο κ φυσικα το πρωτο πραμα που καναμε με τον γιατρο ηταν αυτο...ειναι σωστες οι ορμονες οποτε συνεχιζω τα χαπακια για τον υπερθυρεοειδισμο κανονικα..οπως εχουν.
    εννοειται πως οταν κανω αγχωδη το πρωτο πραμα που κοιτανε ειναι αν λειτουργει καλα ο θυρεοειδης μου.
    πηρα το bespar τωρα κ ενιωσα μετα απο καμια ωρα να με διαπερναει κατι σαν ρευμα...περιεργο...
    αλλα εδω εχω βιωσει χειροτερες παρενεργειες απο SSRI αυτο τωρα κλαιν...
    εσυ ρε ρεμεντυ απο τι πασχεις?δεν εχω καταλαβει..κανεις καποια αγωγη?
    απ οτι ξερω, δεν πασχω. οχι, δεν παιρνω αγωγη. ποτε δεν εχω παρει.
    απο τσιπρα πασχω, αν πιανεται αυτο...

κουραγιο, αγχωμενο, αφου εχεις ξεπερασει και χειροτερα, θα περασει κι αυτο. εχε εμπιστοσυνη στους γιατρους σου και πρηζε τους αν δεν ηρεμεις, μηπως σκεφτουν τπτ καλυτερο.

Senior Member
    ναι...εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου γιατι πρωτον ειναι στον Ευαγγελισμο κ εχουν δει πολλα τα ματια του ...κ βλεπει καθημερινα....κ δευτερον ειναι φιλος μου κ νοιαζεται κ ξερω οτι δεν θελει να με χαπακωνει τσαμπα κ αδικα..κ γενικως ο.τι κ αν μου εχει πει εχει βγει σωστο..
    το βλεπω δλδ το οφελος αργοτερα οσων εχει κανει για εμενα.
    το κακο ειναι οτι πρεπει να πηγαινω στην ψυχιατρικη κλινικη να τον βλεπω, οπου εκει περιμενω μεσα στο σαλονακι της κλινικης κ καθε φορα παω κ φορα παμπερς απο τον φοβο μου!! το τι εχω δει δε λεγεται!!! αστα
    φοβαμαι πολυ κ οταν ερχεται απο καποιο δωματιο με χωνει στο γραφειο μου κ γω ειμαι με γουρλωμενα ματια κ γελαει..
    κ πως κ μπαινεις εδω ρεμεντυ εφοσον δεν υποφερεις απο κατι ψυχολογικο?
    ειχες καποτε κατι κ σταθηκε αφορμη να σχοληθεις?

Senior Member
    ναι...εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου γιατι πρωτον ειναι στον Ευαγγελισμο κ εχουν δει πολλα τα ματια του ...κ βλεπει καθημερινα....κ δευτερον ειναι φιλος μου κ νοιαζεται κ ξερω οτι δεν θελει να με χαπακωνει τσαμπα κ αδικα..κ γενικως ο.τι κ αν μου εχει πει εχει βγει σωστο..
    το βλεπω δλδ το οφελος αργοτερα οσων εχει κανει για εμενα.
    το κακο ειναι οτι πρεπει να πηγαινω στην ψυχιατρικη κλινικη να τον βλεπω, οπου εκει περιμενω μεσα στο σαλονακι της κλινικης κ καθε φορα παω κ φορα παμπερς απο τον φοβο μου!! το τι εχω δει δε λεγεται!!! αστα
    φοβαμαι πολυ κ οταν ερχεται απο καποιο δωματιο με χωνει στο γραφειο μου κ γω ειμαι με γουρλωμενα ματια κ γελαει..
    κ πως κ μπαινεις εδω ρεμεντυ εφοσον δεν υποφερεις απο κατι ψυχολογικο?
    ειχες καποτε κατι κ σταθηκε αφορμη να σχοληθεις?
    αυτο ειναι το καλυτερο ανξιους. δεν υπαρχει καλυτερο. αυτος ειναι ο συνδυασμος που γιατρευει. σωστος επιστημονας με γνωσεις και ανθρωπος ηθικος , που νοιαζεται για σενα και δεν σε φορτωνει αδικα. δεν εχει προσωπικο ιατρειο να σε δει εκει, αφου ειναι φιλος?

το πως βρεθηκα εγω εδω, ειναι μεγαλη ιστορια κι επειδη εισαι καλοπροαιρετο ατομο , ευχαριστως θα στην πω.
    οταν πρωτοανοιξε αυτο το φορουμ, δεν υπηρχε καν το σαιτ. ηταν σκετο φορουμ και ηταν γενικης θεματολογιας , με εμφαση στην ψυχολογια.
    ειχε πολλα θεματα, οχι μονο ψυχολογια. γραφτηκα και δεν πολυσυμμετειχα. ψιλοπραγματα. στην συνεχεια διαχωριστηκαν τα πολλα θεματα και εγινε ενα ξεχωριστο φορουμ για τα πολλα θεματα, κι αυτο παρεμεινε καθαρα ψυχολογικο με εμφαση στην υποστηριξη.. εγω την διασχιση δεν την πηρα χαμπαρι γιατι εκεινη την εποχη ειχα τοση δουλεια που δεν εμπαινα καθολου . αν το ειχα παρει χαμπαρι θα ειχα παει στο πολυφορουμ.
    το ξαναθυμηθηκα το φορουμ οτανθελησα να βρω πληροφοριες για εναν φιλο μου που με προβληματιζε η συμπεριφορα του, χωρις να ρωτησω τον ιδιο και να τον θιξω. ψαχνομουν δλοδ για διαταραχες και κυριως για ψυχωση. ετσι αρχισα να μπαινω πολυ ενω ημουν ηδη μελος ανενεργο επι μερικα χρονια.
    με τα μπλα μπλα γνωρισα φιλαρακια ιντερνετικα εδω, αλλα καλα, που μιλαμε ακομα και τωρα αν συμπεσουμε (κι αλλα για τ αναθεμα που δεν ειναι καν εδω πλεον). ειχα πολυ χρονο οταν γυριζα απ την δουλεια την εποχη εκεινη , που συνεπεσε με τον χωρισμο μου απο μια σημαντικη σχεση και δεν ειχα και διαθεση για εξω με την κουραση της πολλης δουλειας.
    ετσι η παρεουλα εδω εγινε καθημερινη συνηθεια που παρεμεινε ακομα και τωρα που δεν μενω μονη και δεν εχω χρονο τα βραδια, ενω παλια ξημερωναμε εδω..
    επιπλεον, με ενδιαφερουν τα θεματα της ψυχολογιας και ανθρωπινης συμπεριφορας αν και δεν εχω εμπειριες παθησεων, εχω ομως εμπειριες ζωης και ιδιαιτερη ικανοτητα να αναγνωριζω συμπεριφορες.
    Last edited by Remedy; 01-11-2016 at 11:29.

Senior Member
    ΚΑΛΕ πως δεν εχω ολα αυτα που περιεγραψες .................
    χαλια ειμαι ρε...κ καθε μερα ειναι ενας γολγοθας..απλα το εχω βιωσει κ ακομα πιο εντονα ολο αυτο, 10 φορες παραπανω γι αυτο ειπε ο γιατρος οτι με εχει δει κ χειροτερα..
    σκατουλες...νιωθω πολυ παραξενα ρε μακ κ φοβαμαι παλι..θελω να νιωσω παλι νορμαλ ανθρωπος!! δνε αντεχω αλλο ρε φιλαρακι..
    Ανξιους , ειδα οτι΄' ανελαβε ' η ρεμ στο ενδιαμεσο , , εγω δεν ειχα τετοια συμπτωματα ποτέ , δεν εχω ιδεα τι ειναι η αποπραγματοποιηση , τρεμουλο δεν ειχα ποτέ , ταναλια κεφαλι ουτε , εχω μια κτθλψη σκετη , νορμαλ κτθλψη , εδω διαβαζω συμπτωματα που δεν τα γνωριζω , οποτε μην κανω τον γιατρο σε κατι που αγνοω,

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση - απαγορεύονται οι διαγνώσεις
    Last edited by Aeon; 01-11-2016 at 12:51.

Senior Member
    μακ μου ολα αυτα που περιγραφω ειναι στρες που βαραει κοκκινα κ λεγεται ΓΑΔ.
    αυτο ακριβως...το bespar ειδα εχει καλα reviews για την ΓΑΔ απλα αργει λεει..τωρα ειδωμεν...αν δεν κανει κ τιποτα, απλα το κοβουμε..δεν εγινε κ τιποτα..οπως κ να χει..θα το προσπαθησω με ο.τι εφοδια μου δινει ο γιατρος..κ η ψυχολογος.

Senior Member
    η ΓΑΔ ειναι συνεχης αγωνια κ φοβος, το σωμα τρεμει κ το μυαλο χανεται σαν να μην εχει συγκεντρωση...ολο αυτο ειναι αγχος παθολογικο...κ το εχω απο μικρη..πιο πολυ μου βγαινει αγχωδη διαταραχη..κ μετα ερχεται η καταθλιψη αν δεν λαβω τα μετρα μου..
    φαντασου τωρα...να εχεις την καταθλιψαρα σου κ μαζι κ ΓΑΔ..αυτο λεγεται αγχωδης καταθλιψη..το οποιο μπορει να ειπωθει κ μειζον καταθλιπτικο επεισοδιο.αυτο λοιπον ειναι αυτο που παθαινω εγω κατα καιρους κ ειναι μεγαλο πακετο....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτο ειναι το καλυτερο ανξιους. δεν υπαρχει καλυτερο. αυτος ειναι ο συνδυασμος που γιατρευει. σωστος επιστημονας με γνωσεις και ανθρωπος ηθικος , που νοιαζεται για σενα και δεν σε φορτωνει αδικα. δεν εχει προσωπικο ιατρειο να σε δει εκει, αφου ειναι φιλος?

το πως βρεθηκα εγω εδω, ειναι μεγαλη ιστορια κι επειδη εισαι καλοπροαιρετο ατομο , ευχαριστως θα στην πω.
    οταν πρωτοανοιξε αυτο το φορουμ, δεν υπηρχε καν το σαιτ. ηταν σκετο φορουμ και ηταν γενικης θεματολογιας , με εμφαση στην ψυχολογια.
    ειχε πολλα θεματα. γραφτηκα και δεν πολυσυμμετειχα. ψιλοπραγματα. στην συνεχεια διαχωριστηκαν τα πολλα θεματα και εγινε ενα ξεχωριστο φορουμ για τα πολλα θεματα, κι αυτο παρεμεινε καθαρα ψυχολογικο με εμφαση στην υποστηριξη.. εγω την διασχιση δεν την πηρα χαμπαρι γιατι εκεινη την εποχη ειχα τοση δουλεια που δεν εμπαινα καθολου . αν το ειχα παρει χαμπαρι θα ειχα παει στο πολυφορουμ.
    το ξαναθυμηθηκα το φορουμ οτανθελησα να βρω πληροφοριες για εναν φιλο μου που με προβληματιζε η συμπεριφορα του, χωρις να ρωτησω τον ιδιο και να τον θιξω. ψαχνομουν δλοδ για διαταραχες και κυριως για ψυχωση. ετσι αρχισα να μπαινω πολυ ενω ημουν ηδη μελος ανενεργο επι μερικα χρονια.
    με τα μπλα μπλα γνωρισα φιλαρακια ιντερνετικα εδω, αλλα καλα, που μιλαμε ακομα και τωρα αν συμπεσουμε (κι αλλα για τ αναθεμα που δεν ειναι καν εδω πλεον). ειχα πολυ χρονο οταν γυριζα απ την δουλεια την εποχη εκεινη , που συνεπεσε με τον χωρισμο μου απο μια σημαντικη σχεση και δεν ειχα και διαθεση για εξω με την κουραση της πολλης δουλειας.
    ετσι η παρεουλα εδω εγινε καθημερινη συνηθεια που παρεμεινε ακομα και τωρα που δεν μενω μονη και δεν εχω χρονο τα βραδια που ξημερωναμε εδω..
    επιπλεον, με ενδιαφερουν τα θεματα της ψυχολογιας και ανθρωπινης συμπεριφορας αν και δεν εχω εμπειριες παθησεων, εχω ομως εμπειριες ζωης και ιδιαιτερη ικανοτητα να αναγνωριζω συμπεριφορες.
    μαλιστα...καταλαβα..ωραια λοιπον..παντως εχεις πολυ ισορροπημενες αποψεις κ βοηθας αρκετα κ εμενα κ πολυ κοσμο, απ οτι εχω δει...με ενδιαφερει η αποψη σου στα θεματα μου, καθως παρατηρω οτι εισαι πολυ συγκροτημενη κ οντως αυτο ειναι κατι που χρειαζομαστε εμεις οι αγχωτικοι...

Senior Member
    μαλιστα...καταλαβα..ωραια λοιπον..παντως εχεις πολυ ισορροπημενες αποψεις κ βοηθας αρκετα κ εμενα κ πολυ κοσμο, απ οτι εχω δει...με ενδιαφερει η αποψη σου στα θεματα μου, καθως παρατηρω οτι εισαι πολυ συγκροτημενη κ οντως αυτο ειναι κατι που χρειαζομαστε εμεις οι αγχωτικοι...
    σε ευχαριστω καλη μου. χαιρομαι αν εχεις δεχτει κατι θετικο απο μενα.
    η αποψη μου ειναι, οτι τα πιο 'χρησιμα" μελη εδω ειναι αυτα που εχουν προσωπικες εμειριες απο τις παθησεις που συζητανε (οταν συζητιωνται παθησεις). οχι εγω, δηλαδη..

ωστοσο το φορουμ δεν αφορα μονο παθησεις. αφορα την ανθρωπινη συμπεριφορα συνολικα. εξ ου και τα θεματα σχεσεων, σεξουαλικοτητας, γενικου προβληματισμου κλπ.

Senior Member
    Παντως Anxious θεωρω οτι καλο θα ηταν να προσεξεις ΠΟΛΥ τη διατροφη σου, αφου εισαι και vegetarian. H ρυθμιση του μεταβολισμου ειναι παρα πολυ σημαντικη σε εμας!! οι βιταμινες-χαπακια-συμπληρωματα δεν κανουν πολλα, η διατροφη ειναι το μεγιστο. Για προσεξε τι πρωτεινη παίρνεις καθημερινα, και τι καλα λιπαρα - ο εγκεφαλος θελει καλα λιπαρα για να λειτουργησει, δηλαδη ωμο ελαιολαδο + λαδι καρυδας.

πχ σημερα τι εχεις φαει μεχρι στιγμης?
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    ΜΑΡΑ ΝΤΡΑΠΟΜΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΧΩ ΦΑΑΑΑΑΑΕΙΙ..
    λοιπον..οχι..θα πω! να γελασουμε λιγο...οταν εγω γενικα περναω στρες εχω μια ταση για παλιοτροφες κ κακα λιπαρα κ υδατανθρακες...σηκωθηκα ηπια το Τ4, μετα απο καμια ωρα εφαγα μια μπανανα κ πηρα το bespar..μετα γπια πολυ νερο..γενικως το πρωι εγω δεν πινω καφε κ πινω πολυ νερο.
    μετα με επιασε μια λιγουρα εδω στο γραφειο κ εφαγα 3 ψωμακια του τοστ σκετα...κ μετα με ξαναεπιασε μια λιγουρα κ πηγα κ πηρα πιτσινια!!!!!! με κοκα κολα!!!! αλλα προσεξε δεν τα εφαγα ολα εφαγα 2 χουφτες κ τα υπολοιπα τα τυλιξα κ τα χωσα στο συρταρι...οταν μου πεφτει η πιεση θελω κατι πολυ αλμυρο..
    αλλα επειδη δεν θελω να τρωω πολλα τετοια παντα τρωω απο λιγο..
    αυτα εχω φαει προς το παρον..τωρα εγω θα ξαναφαω το απογευμα σπιτι...δεν ξερω τι..συνηθως τρωω μπροκολα κ τετοια..εχω κ κατι παλιομακαρονια απο χτες..αυριο θα φαω ψαρι με μπροκολο..μεθαυριο θα φτιαξω καμια χορτοσουπα ή κανα οσπριο..με φετα τυρι κλπ..καπως ετσι τη βγαζω..προχτες εφαγα σαλατα..
    τρωω μπανανες κ παιρνω κ βιταμινη b k μαγνησιο..α!! κ πολλες φορες τρωω γαλα με κορν φλεικς..
    γενικως τον καιρο που εχω στρες δεν μπορω να ισορροπησω την διατροφη μου, τρωω ακανονιστα..οποτε κ αν το θυμηθω κ χανω κιλα,χανω,χανω..χανω..κ στο τελος μενουν κατι κοκκαλα...μετα οταν ισορροπησω βαχω προγραμμα στην διατροφη μου κ τρωω σωστα..α επισης σιχαινομαι τα φρουτα!! τρωω μπανανα επειδη μου ειπε η ψυχολογος κ αυτη την τρωω κ κλεινω την μυτη μου..τα απεχθανομαι τα φρουτα!!!!! απο μωρο ποτε δνε τα τρωγα..
    επισης μου αρεσουν τα βαζακια φρουτων απο το σουπερ μαρκετ για μωρα...φρουτοκρεμες χωρις ζαχαρη..κ γενικως τα φρουτα μαρεσουν μονο ως φρουτοκρεμα κ ποτε κανονικα...αλλα βαριεμαι να φτιαχνω φρουτοκρεμα..
    βαριεμαι να καθαριζω τα απειρα τσουμπλεκια μετα..αστα βραστα!

Senior Member
    να σημειωσω οτι σημερα μετα το bespar δεν ενιωσα καθολυο την αναγκη μεχρι τωρα να παρω ζαναξ...
    μπορει να ναι κ πλασιμπο..μπορει να ετυχε..γιατι μου φαινεται παραξενο να πιασει το bespar την δευτερη μερα..αλλα ξερετε τι νιωθω? οτι ο γιατρος μου επειδη εχει καταλαβει απολυτα την ιδιοσυγκρασια μου, επειδη με εχει ζησει κ χωρις να ειμαι ασθενης λογω φιλιας, θεωρω οτι παντα δινει το σωστο φαρμακο σε μενα....καπως ετσι....

Senior Member
    δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλα το bespar το έπαιρνα για τον ίδιο λόγο άγχος και κατάθλιψη δυστυχώς αυτό το φάρμακο είναι για θεραπεία του απλού καθημερινού stress....

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο φίλος ψυχίατρος σου θέλει να σε κάνει να το ξεπεράσεις μονη σου... θα ήθελα να ήξερα άραγε καταλαβαίνει πως νιώθεις? έχει νιώσει ποτε αυτός όλο αυτό το βάσανο κάθε μέρα ποτε στην ζωή του? η απάντηση είναι ΟΧΙ...!!

εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο γιατρός σου πιστεύει πως είσαι δυνατός χαρακτήρας και θα το ξεπεράσεις εύκολα.. αλλα ειλικρινά τώρα ας το σκεφτούμε λίγο σοβαρά... πόσος κόσμος περνάει καθημερινά με άγχος και κρίσης πανικού? ποσει καταφέρανε να το ξεπεράσουνε μονη τους χωρίς φαρμακευτική αγωγή πιστεύοντας ότι είναι δυνατή? ε.. λοιπόν αυτό το ποσοστό είναι πολύ μικρό... δεν το καταφέρνουνε όλοι...

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση - απαγορεύονται οι διαγνώσεις

το μονο που θα συμβαίνει είναι να γίνεσαι όλο και χειρότερα... εκτος αν πραγματικά νιώθεις ότι θα τα καταφέρεις μονη σου αλλα είσαι σίγουρη γιαυτο? σκέψου σωστά και κανε το σωστό για τον ευατό σου...

μην αφήσεις το άγχος να σε καταστρέψει... κατάστρεψε το εσύ...!!!!!
    Last edited by Aeon; 01-11-2016 at 12:52.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast