Originally Posted by
silverstar
A, δεν το ήξερα αυτό για τα πμ! Να σου απαντήσω, τα χάπια συνεχίζει και τα παίρνει εδω και χρόνια, παίρνει ένα συγκεκριμένο αντικαταθλιπτικό. Εγώ ανησυχούσα και γι'αυτό, γιατί το παίρνει απλά από συνήθεια, χωρίς καν να ξέρει αν βοηθάει σε τίποτα ή όχι. Απλά επειδή έχει μόνιμη μελαγχολία, ειδικά τώρα με την ανεργία, πηγαίνει που και που σε έναν γιατρό που απλά του λέει να το συνεχίσει. Εγώ προσωπικά είμαι εντελώς κατά της αποκλειστικής φαρμακευτικής αγωγής για τέτοια ψυχολογικά, χωρίς το συνδυασμό με ψυχοθεραπεία, αλλά τι να του κάνεις, δεν ακούει...όχι που θα είχε λεφτά κιόλας βέβαια να τρέχει σε Ψυχολόγους άνεργος άνθρωπος. Όσο για τα άλλα που ρώτησες, είναι κανονικό, δεν έχει καμία δυσμορφία ή πρόβλημα, ούτε τρίχες, πριν από αυτόν μία χαρά γινόταν το σεξ με τον άλλον, πριν αποδειχτεί ένα βίαιο τέρας. Όσο για υγρασία, αυτό είναι κάτι που με προβληματίζει και μένα, γιατί όντως δεν έχει πολύ, και πώς να υπάρξει όταν ο σύντροφος δεν κάνει τίποτα για να σε βοηθήσει; Γιατί περνιέται και για συντηρητικός γενικά, είναι και άπειρος, κι αν και ο ίδιος απολαμβάνει το να του κάνουν στοματικό, δεν καταδέχεται να κάνει το ίδιο, αλλά και χέρι με το ζόρι βάζει και λίγο. Γι'αυτό λέω ότι θέλει μεγάλη υπομονή σαν να έχεις να κάνεις με πεντάχρονο.