Originally Posted by
Mara.Z
ρε συ Lena86 το ξεκαθαριζεις στις φιλες σου οτι δεν γουσταρεις να σου κανουν κονε και τελος!! Δεν περιμενεις απο τετοιες να σου συστηνουν ατομα γιατι εννοειται τετοιες βλακειες θα γινονται...Ειχα μια "φιλη" προσφατα η οποια ειχε λυσσαξει να μου προωθησει φιλο της επειδη της ειχα πει οτι ειχα κολλησει πολυ αγρια με καποιον χωρις να ευοδωθει ολο αυτο. Αυτος δεν με κλικαρε καθολου, νορμαλ ατομο αλλα για μενα αδιαφορος, προφανως η αλλη του ειπε οτι ειμαι απογοητευμενη αρα βουρ...και κατεληξε αυτος να μου στελνει μηνυματα στο facebook καθημερινα. Ειχα φτασει στο σημειο να απενεργοποιω το λογαριασμο γιατι δεν ηθελα να δωσω την εντυπωση οτι τον φτυνω. Ωσπου στο τελος εσβησα το λογαριασμο και νομιζα οτι ησυχασα. Κι ομως με πηρε τηλεφωνο...βρηκε μια δικαιολογια, βρηκε και τον αριθμο μου και με πηρε τηλεφωνο. Αρχισε να μου μιλαει σα να ημαστε φιλοι απο παλια, χωρις να εχω καταλαβει ποιος ειναι. Και αφου τον ρωτησα δυο και τρεις φορες ποιος εισαι?, μου ελεγε μα δεν εχεις καταλαβει? δεν αναγνωρισες τη φωνη μου??....
δηλαδη ελεος...
Φυσικα αυτη τη φιλη την εφτυσα κανονικοτατα.