Originally Posted by
MadissonUK
Καλησπέρα και ευχαριστώ για το μηνυμά σου Elisabeth,
Όπως έγραψα και στην προηγούμενη ανάρτηση, ποτέ δεν το βάζω κάτω και θέλοντας να κάνω ένα Positive reinforcement στον τρόπο αντιμετώπισης πολλών πραγμάτων στο θέμα ψυχολογία και σχέσεις που αδιαμφισβήτητα προβάλλει το Topic.
Δεν αισθάνθηκα το πρώτο διάστημα πληγωμένος εγώ ως Μάριος η ως Άνδρας καθώς έκανα μια ανάλυση εκ του αποτελέσματος. Αδιαμφησβήτητα οι κοινοί στόχοι και τα ονειρά μας ήταν αυτά που προδόθηκαν (Όσο ερωτικό και αν ακούγετε). Το ίδιο ισχύει και για την παρατήρηση ότι δεν με σεβάστηκε.
Παμε στο θέμα της αλλάγης-Σαν κοπέλα πάντα ξεχωριζε απο τις παρέες της λόγω της ευγένειας της. Δεν την απομάκρυνα με το ζόρι αλλά κατόπιν συζήτησεων που φαίνοταν ότι δεχόταν τις όποιες παρατηρήσεις είχα κάνει λόγω γεγονότων τους πρώτους μας μήνες.
Όσον αφορά τις κακκές παρέες θα σου δώσω ένα παράδειγμα-Απέφυγα να το κάνω στην αρχή για ευνοήτους λόγους. Μετά τον χωρισμό μας άρχισε να κάνει και να αναπτύσσει φιλίες με ένα ζευγάρι οπού ο άνδρας της γυναίκας ήταν σε φυλάκες για ξυλοδαρμούς. Είχε τραυματισει πρωην εργοδότες του και χτυπήσει κόσμο σε club. Τωρα κάνει μικροδουλείες απατεωνίας στην Βουλγαρία μεταφέρει διαφορα προιοντα βάζει υπογραφές άλλων κλπ--Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες--. Νομίζω οτι πλέον γίνανε και κουμπάροι. Αυτο είναι ένα απο τα αρκετά παραδείγματα κακκών συναναστροφών - Όπως έγραψα παραπάνω υπάρχει κατ' εκτίμηση δική μου πρόβλημα ήθους στην Ελλάδα της κρίσης και δεν ειμαι σίγουρος αν το παραπάνω δείχνει κάτι το ύποπτο ωστε να εκφέρεις κάποια άποψη μου χωρις να θέλω να σε προσβάλλω αλλωστε είμαστε εδώ για ανταλλαγή απόψεων και διαβασα το μήνυμα σας με κάθε σεβασμό. Επίσης στην πρωην της δουλεία έκανε παρέα με χωρισμένες Αλβανίδες και όχι με οικογενειάρχες Έλληνες. Δεν το λέω σε καμια περίπτωση ρατσιστικά.
Θα δεχθώ το σχόλιο όπως κλείνει "την δική ευθύνη σε όλο αυτό.". Σε κάθε χωρισμό έχουν ευθύνη "άπαντες". Λιγο εγώ λίγο εσύ λίγο και η κακκία στιγμή που λεει και ο μακρόπουλος.