Originally Posted by
lms12
Καλησπερα παιδια, ειμαι 21 χρονων και εχω το εξης προβλημα. Ακουστε λοιπον την ιστορια μου, θα ειμαι συντομος. Οταν ημουν 17 χρονων, μου αρεσε πολυ μια κοπελα, με την οποια ημασταν κολλητοι και ηταν συμμαθητρια μου. Για να μην πολυλογω, της ειπα οτι μου αρεσει και οτι την εχω ερωτευτει και αυτη μου ειπε οτι και σε αυτην αρεσω και θελει να ειμαστε μαζι! Ολα αυτα μεσω μηνυματων..Βγηκαμε λοιπον μια φορα μετα απο ολα αυτα, αλλα κομπλαρα και δεν εκανα κινηση να την φιλησω ενω φαινοταν οτι το περιμενε...ξαναβγηκαμε μετα απο 1 βδομαδα, εγω παλι κομπλαρα να την φιλησω και δεν εκανα κινηση! Δεν ειχα φιλησει ποτε ξανα μεχρι τοτε και φοβομουν/ντρεπομουν/κομπλαρα...για να μην τα πολυλογω, με εστειλε μηνυμα μετα απο ολα αυτα οτι ειμαι πολυ καλο παιδι αλλα θελει να με κρατησει φιλο! Ε λοιπον παιδια, περασανε 4 χρονια, εγινα 21 χρονων και μεχρι πριν 1 μηνα μου ειχε μεινει στο μυαλο αυτο το συμβαν και δεν ειχα κανει τιποτα με καμια κοπελα! Ενιωθα πολυ ασχημα , με επηρεασε πολυ αυτη η ιστορια και μολις εμαθα οτι η συγκεκριμενη κοπελα εχει σχεση 2 χρονων με ενα παιδι...Τελοσπαντων, παμε στο σημερα..πριν 1 μηνα λοιπον, προσεγγισα μια κοπελα που μου αρεσει απο το Faceboook...Βγηκαμε την πρωτη φορα, ηταν καλα...βγηκαμε την δευτερη φορα, ηταν εξαιρετικα καλα, την εκανα κοπλιμεντα κλπ και γενικα μετα την 2η φορα που βγηκαμε, μου μιλουσε απο το τσατ σαν να ημουν το αγορι της! Ε λεω, την 3η φορα δν γινεται, πρεπει να κανω κινηση, και μενα μου αρεσει πολυ! Και φτανει λοιπον χθες βραδυ η τριτη φορα....αυτη να μου δειχνει σημαδια οτι με θελει, να με ακουμπαει, να χαμογελαει, κοιταει τα ματια μου, τα χειλη μου, να καθετε διπλα διπλα με μενα και γω παιδια δεν εκανα ΤΙΠΟΤΑ. Ο λογος? Δεν ξερω, κομπλαρα να την φιλησω πιστευω λογω απειριας (οπως καταλαβετε δεν εχω φιλησει ΠΟΤΕ κοπελα) αλλα και γιατι παντα εχω στο μυαλο μου αυτο που μου συνεβη στα 17 μου...και δυστυχως τελειωσε και το 3ο ραντεβου χωρις να κανω κατι...φοβαμαι οτι και αυτη θα ξενερωσει σαν την προηγουμενη και θα την χασω...δεν θα το αντεξω ειλικρινα....σε 2 μερες θα βγουμε 4η φορα και πιστευω ειναι η τελευταια μου ευκαιρια...αλλα νιωθω οτι δεν μπορω/δεν ειμαι ικανος να την φιλησω...μου φαινεται βουνο, οπως ειπα πιστευω φταει το παρελθνο και μαζι και η απειρια....σας παρακαλω/ικετευω βοηθηστε με, πειτε μου τι να κανω, πως να το αντιμετοπισω, αν δεν τα καταφερω ουτε με αυτην φοβαμαι οτι δεν θα ξαναπροσεγγισω κοπελα γιατι θα φοβαμαι ολα αυτα...ευχαριστω εκ τον προτερων!
Υ.Γ η κοπελα ειναι 21, και ειναι σχετικα εμπειρη