Originally posted by Remedy
Quote:
Originally posted by giorgos111
Δεν κατάλαβες καλά το μήνυμά μου. Δεν είπα ότι δεν μου αρέσουν οι κοπέλες που γνωρίζω γενικά! Είπα ότι δεν μου αρέσουν αυτές που μου κάθονται! Ελπίζω να με κατάλαβες καλύτερα τώρα.
Αυτό το αγορασμένες στιγμές λήθης δεν το κατάλαβα... Δεν προσπαθώ να ξεχάσω την μοναξιά μου αν εννοείς αυτό! Αισθάνομαι καλά που είμαι μόνος μου γιατί το έχω αποδεχτεί!
ληθη για το οτι δεν κανεις αυτο που πραγματικα θελεις,αλλα αυτο που τα χρηματα μπορουν να σου αγορασουν και ξεγελας (αποκοιμιζεις) τις πολυπλοκες συναισθηματικες και σωματικες σου αναγκες με ικανοποιηση μονο των σωματικων......
οσο για το οτι αυτες που σου καθονται δεν σε ξετρελλαινουν κιολας, την απαντηση στην εδωσε ηδη ο τσιφτης.
δεν κανουμε με ΟΛΟΥΣ οσους γνωριζουμε,την σχεση τηςζωης μας. με καποι .ους κανουμε απλα παρεα, με αλλους μονο σεξ, με αλλους λιγο απ ολα, και αλλους τους ερωτευομαστε και θελουμε να ειμαστε μονο μαζι τους.
το θεμα λοιπον ειναι να εισαι ειλικρινης με τους αλλους κι ετσι δεν ξεγελας και δεν εκμεταλευεσαι κανεναν! ποια ειναι η εκμεταλευση δλδ αν σε μια κοπελα ξεκαθαρισεις οτι μαζι της θες μονο λιγη παρεα και σεξ κι οχι δεσμο, αν κι αυτη θελει το ιδιο?το προβλημα ξεκιναει αν την παραμυθιασεις για να σου κατσει ενω ξερεις καλα τι θες απο αυτην,