Originally Posted by
Macgyver
Αγαπητη Λιλα , μια απο τα ιδια , παιρνω αντικαταθλιπτικα 15 χρονια , ταχω δοκιμασει ολα , εχω κανει δικης μου επινοησης κοκτεηλς , εχω γνωση μεγαλη των φαρμακων και της κτθλψης , και μεχρι που παρεδεχθη ο γιατρος μου , οτι τα αντικκαθλ/κα δεν κανουν ουσιαστικα τιποτα .....................ισως στην αρχη σε πιασουν λιγο , και μετα τιποτα , εχω καταληξει να παιρνω 20mg seroxat , το μονο που κατι λιγουλακι πιανει , δεν υπαρχει λογος να επιβαρυνεις τον οργανισμο σου με megadoses φαρμακων , χαλας και τιο σηκωτι σου , και δεν ξερεις μακροπροθεσμα τις συνεπειες ..........τοχω παρει αποφαση οτι οτι καταφερω , μονον ιδιαις δυναμεις , και με δοσεις ανω των 1000mg EPA ( Ω3 ) , και megadoses B complex , ειδικα Β12 , και εχω δυστυχως εθιστει σε 7mg zanaξ /mera , αυτη ειναι η αγωγη μου ......................αμα δεν προσπαθησεις μονη σου , δεν προκειται να συνελθεις , οχι οτι εγω εχω συνελθει, αλλα ειμαι πολυ καλυτερα με θετικες σκεψεις και πολυχρονη γυμναστικη με βαρη ...........ειμαι 55 χρ. .......................αυτο το προσθετω για να δεξω οτι εχω περασει κι αλλες μπορες στην ζωη μου , εχω διαφορετικο τροπο σκεψης απο ενα παιδι , και βλεπω πιο θετικα τα πραματα .................αι δεν εχω υποχρεωσεις να με σκοτιζουν , χωρις να μπορω να πω αν αυτο ειναι καλο η κακο , διοτι η αδρανεια , ειναι συμμαχος της κτθλψης ........
κατοπιν πιεσης στον γιατρο μου , παρεδεχθη επισης οτι μονο σενα 30% πιανουν λιγακι τα φαρμακα αυτα , η σε πολυ βαριες περιπτωσεις , ακραιες , που δεν ανηκεις σε αυτες ...........