Εχω πιει τα παντα και ακομα τα πινω.Ειμαι ανεξαρτητος οσο δεν φανταζεσε!Δουλευω και τρεχω για εμενα και για το σπιτι.ΦΑΡΜΑΚΑ.μμμ ναι πινω και απο αυτα.Ειναι περιεργο το συμπλεγμα.Εγω απο μονος μου ριχνω τρικλοποδιες στον εαυτο μου.Καθιερωθηκε απο μικρη ηλικια.Απο μικρη ηλικια ημουνα του μπουλου στην οικογενεια.Συνηθος με ηθελε οταν ηταν πιωμενος.Εζησα μεσα στην κυκλοθυμια την αρρωστια και την απελπισια.Χαιρομουνα οποτε την επινε και οποτε δεν την επινε δεν ειχα λογο να χαιρομαι .Νευρα φωνες.Απο την μια χαιρομαι που οι γονεις μου ξερουν τι ειναι νακρωτικα.Απο την αλλη οποτε πηγαινα σπιτι μαστουρομενος με επιανε απιστευτο αγχος γιατι θα χρειαζοταν να δωσω εξηγησεις.Ισως απο τοτε μου εμεινε.Γαμω.Τωρα πια καταλαβα πως λειτουργει ο ανθρωπος.Μεσα απο τις εμπειριες σχηματιζει χαρακτηρα!Εχω γαμω τις εμπειριες.Που ενα παιδακι της ηλικιας μου θα επρεπε να παιζει με παιχνιδια και οχι να χωριζει την μαμα και τον μπαμπα για να μην πεσουν χαστουκια.Ο μπαμπας καλος ανθρωπος.Αλλα αλλοιωμενος απο την πριγκιπσα.Ο μπαμπας μου ηθελε να γινω οτι δεν εγινε αυτος.Για καλη του τυχη εγινα χαπακιας με ψυχολογικα.Μπαμπα ειμαι πιο ανετος τωρα που τα λεμε πισω απο το τζαμι συγνωμη!Αλλα σου αρεσουν οι αληθιες ετσι δεν ειναι?Ε αυτη ειναι η αληθεια μου αυτην ζω!Ειμαι ανευθυνο και ασυμμαζευτο αρχιδακι.Κανεναν δεν αγαπαω κανεις δεν μαγαπα.Μονο τα πολυγωνα αγαπαω.Αυτα με ξερουν καλα.Ξερουν ποτε να ειναι διπλα μου και ποτε οχι.Αστειος ε?ΤΡΑΓΙΚΟΣ.
Οχι δεν βγαινω στα κλαμπς ουτε στα μπουζουκια.Οχι δεν εχω γκομενα και οχι δεν φοραω ρολογια ουτε ποζαρω με αυτα στο χερι μου.Δεν εχω φιλες.Δεν βλεπω μπαλα καθε κυριακη.Βλεπω κοντοπιδι μαστουρομενος.Και ξυπναω με μπονγκ και ψυχοδραμα.Πιο καλα περναω μονος μου ΑΛΗΘΕΙΑ.Ασχολουμε με τα λουλουδια μου.Ναι εχω ασχολιες ενα καρο...Τωρα που γραφω νιωθω υπεροχα.Μονο που φοβαμαι λιγο το βραδυ οταν κλεινω το φως γιατι τα συζηταω με τον εαυτο μου και βλεπω πως δεν κανω απολυτος τιποτα.Δεν με πιανει ο υπνος.Εκτος και αν πω δεν γαμιεται.Τοτε νιωθω λιγο μαλακας γιατι δεν εχω την δυναμη να τα πω και να βρω λυση.Απο την αλλη σκεφτομαι πως μηπως ρε μαλακα το παρατραβας?Οκ κανεις δεν ειναι τελειος.Καπως ετσι κοιμαμε.Το μαυρο το αγαπαω.Το λατρεβω σαν λουλουδι.Αλλα οχι αυτα που παιζουν στην πιατσα.Με αυτα ειμαι μαλωμενος ε και δεν επιδρα ομορφα.Σκαλωνω και για περιεργο λογο μου αρεσει αυτο το σκαλωμα ασχετος αν με κανει αδεξιο.Κοιτα να δεις που χαιρομαι γιατι σε λιγο θα μεσημεριασει θα το στριψω θα φαω θα το πιω και θα κουμπωσω και ενα τεταρτακι.ΟΛΑ ΚΑΛΑ.