Δεν ξερω τι ρολο παιζει ο Κλουνει , ουτε ο καθε διασημος , κανεις δεν ξερει , το διασημος μετραει , δλδ αμα διαφημιζε κατι η Ελενη Τσολακη που μαρεσει πολυ , ( κατι διαφημιζει ) αυτο σημαινει οτι θα παω να το παρω ? οχι βεβαια .......η η Μενεγακη , που ειναι 46 , και δειχνει 35 , δεν ξερειο κοσμος τι σημαινει photoshop και φιλτρα , οποτε το χαβει το καλλυντικο που διαφημιζει ............οποτε παλι καταληγουμε οτι η διαφημηση ειναι για τους ασχετους /αμορφωτους , που αποτελουν μια μεγαλη πλειοψηφια .............για την βενζινη , δεν ρωτας γνωμες , εκτος κι αν ρωτησεις καποιον πολυ σχετικο , εγω δεν εμπιστευομαι κανεναν,και πριν παω σε συγκεκριμενο βενζιναδικο , του λεω ,' βαλε μου γεματο ' , με το που βγαζει την μανικα , του λεω , σταματα , και βγαζω ενα μετρημενο 12λιτρο μπιντονι ,που θα μου αποδειξει αν κλεβει ο συγκεκριμενος , αμα γενισει ακριβως με 12 λιτρα ....για την σουπερ η την 100αρα , κρινω μονος απο το πως παει ταυτοκινητο , που χρειαζεται πειρα για να το διαπιστωσεις .......