διαφημησεις ....... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Και καφέ να μην πάρεις επειδή είναι ο κλούνει πάλι ανεγκέφαλος θα σαι. Στην τελική μόνο η γλώσσα σου θα κρίνει (και η τσέπη σου), όλα τα άλλα είναι βλακεία.....
    Για την βενζίνη υποτίθεται δεν το χάβεις, ρωτάς άλλους την γνώμη τους.......
    Δεν ξερω τι ρολο παιζει ο Κλουνει , ουτε ο καθε διασημος , κανεις δεν ξερει , το διασημος μετραει , δλδ αμα διαφημιζε κατι η Ελενη Τσολακη που μαρεσει πολυ , ( κατι διαφημιζει ) αυτο σημαινει οτι θα παω να το παρω ? οχι βεβαια .......η η Μενεγακη , που ειναι 46 , και δειχνει 35 , δεν ξερειο κοσμος τι σημαινει photoshop και φιλτρα , οποτε το χαβει το καλλυντικο που διαφημιζει ............οποτε παλι καταληγουμε οτι η διαφημηση ειναι για τους ασχετους /αμορφωτους , που αποτελουν μια μεγαλη πλειοψηφια .............για την βενζινη , δεν ρωτας γνωμες , εκτος κι αν ρωτησεις καποιον πολυ σχετικο , εγω δεν εμπιστευομαι κανεναν,και πριν παω σε συγκεκριμενο βενζιναδικο , του λεω ,' βαλε μου γεματο ' , με το που βγαζει την μανικα , του λεω , σταματα , και βγαζω ενα μετρημενο 12λιτρο μπιντονι ,που θα μου αποδειξει αν κλεβει ο συγκεκριμενος , αμα γενισει ακριβως με 12 λιτρα ....για την σουπερ η την 100αρα , κρινω μονος απο το πως παει ταυτοκινητο , που χρειαζεται πειρα για να το διαπιστωσεις .......

Banned
    Τι λες ρε παιδί μου? κάνεις όλο αυτό κάθε φορά που βάζεις βενζίνη? Καμιά ντομάτα δν έχεις φάει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Τι λες ρε παιδί μου? κάνεις όλο αυτό κάθε φορά που βάζεις βενζίνη? Καμιά ντομάτα δν έχεις φάει?
    Οχι βρε καθε φορα , αλλα οταν επιλεγω βενζιναδικο , επειδη 1 στα 3 κλεβει , το περναω απαξ αυτο το τεστ , και το επαναλαμβανω μετα απο χρονο , στο κατω κατω , δικαιβμα μου ειναινα βαζω βενζινη στο μπιντονι το 12 λιτρο , εχω και 6 λιτρα , για να βαζω στις μηχανες , που ειναι το περιεργο , βαζω στο μπιντονι, και αν ειναι οκ , βαζω και σταυτοκινητο .........

αντε αυριο , με το καλο οι ' επισκεπτες ' .......

Banned
    οταν εκανα advertising στο κολλεγιο , το ποιντ των διαφημισεων ηταν οτι , αν βλεπεις καποιον διασημο , η καποιον που θαυμαζεις να πινει τον ταδε καφε , υποσυνειδητα , σου περναει το μηνμα οτι αν πιεις κι εσυ τον ιδιο καφε , καπου ταυτιζεσαι με τον διασημο που διαφημιζει το προιον .................
    και γω το ηξερα γιατι ειχα γνωστους που σπουδαζαν μαρκετινγκ

δεν επειρεαζεσαι γιατι το γνωριζεις οι περισσοτεροι ομως ολο αυτο δε το ξερουν καν και τα περισσοτερα πραγματα φτιαχτηκαν για τη πλειοψηφια του κοσμου οι περισσοτεροι δε καθονται να ψαξουν κανουν οτι βλεπουν

για καπιον που ξερει ολα αυτα ειναι 1+1=2.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    και γω το ηξερα γιατι ειχα γνωστους που σπουδαζαν μαρκετινγκ

δεν επειρεαζεσαι γιατι το γνωριζεις οι περισσοτεροι ομως ολο αυτο δε το ξερουν καν και τα περισσοτερα πραγματα φτιαχτηκαν για τη πλειοψηφια του κοσμου οι περισσοτεροι δε καθονται να ψαξουν κανουν οτι βλεπουν

για καπιον που ξερει ολα αυτα ειναι 1+1=2.
    Σωστος , Αλεξ ...........καπως ετσι ειναι ....

Page 2 of 2 FirstFirst 12