Είμαι 19 ετών και σε λίγους μήνες 20.
Printable View
Πολύ νέος όντως...γι' αυτό τα λες αυτά...δεν το λέω με την κακή έννοια απλά εξεπλάγην λίγο μιας και δεν ήξερα ακριβώς για τι ηλικίες μιλάμε...βέβαια εγώ σε σχέση μ' εσένα σίγουρα δεν θεωρούμαι νεολαία (έχω τα διπλά σου χρόνια) αλλά ούτε και γριά... :p Κι όσο διάβαζα τι έγραφες σκεφτόμουν ότι εγώ προσωπικά δεν λειτουργώ καθόλου έτσι, για να κάνω το οτιδήποτε πρέπει να είμαι τουλάχιστον ερωτευμένη αλλά για τους νεότερους το έχω καταλάβει ότι τα πράγματα πλέον γίνονται με τρελές ταχύτητες κι απορώ πως μπορούνε χωρίς να έχει αναπτυχθεί η απαιτούμενη οικειότητα...
Πιστεύω, ότι σε κάποιες περιπτώσεις, χρειάζεται μερικές φορές να γίνονται κάπως πιο γρήγορα τα πράγματα, ειδικά αν σου δίνεται μια ευκαιρία, είτε για εργασία, είτε οτιδήποτε. Σε άλλες περιπτώσεις δεν χρειάζεται να είναι τόσο βεβιασμένα τα πράγματα, καθώς θα χρειαστεί προσεκτικότερη ματιά των πραγμάτων. Πιστεύω να σε κάλυψα. :)
Εκανεσ τον κόπο και τα μαζεψεσ όλα εμείς ρουφιάνοι δεν ειμασταν περαστικά σου
Αστο why, μην προσπαθεις να κανεις τα αλλα μελη να την πεσουν στον ελης, ειναι ο μονος αντρας με φαν κλαμπ στο φορουμ και δεν ειναι τυχαιο. Μπορει να του τη δινει ορισμενες φορες και να τσουβαλιαζει, αλλα αλλες τοσες θα πεταξει μεσα σε 5 λεξεις μια μεγαλη σοφία.
Τον συμπαθουμε, τελος. Δεν πα να ανασυρεις οσα παλια νηματα θελεις...
Επειδή αγαπώ μερικές πραγματικά τις λατρεύω κ καταλαβαίνουν την αλήθεια για αυτό έχω φαν κλαμπ αν έχω