Ωχ ωχ πέφτουν οι μάσκες εδώ! Για να σκεφτώ. .. οκνηρια... μπόλικη! !
λαγνεια ουυ μπολικη...
οργη σπάνια και αλλα μου περνάει γρήγορα. .. ειναι αρκετά για να πάω στην κόλαση? [emoji23] [emoji23]
Printable View
Ωχ ωχ πέφτουν οι μάσκες εδώ! Για να σκεφτώ. .. οκνηρια... μπόλικη! !
λαγνεια ουυ μπολικη...
οργη σπάνια και αλλα μου περνάει γρήγορα. .. ειναι αρκετά για να πάω στην κόλαση? [emoji23] [emoji23]
Μιας και πιασατε αυτο το θεμα, κορυφαια σκηνη (απο κινηματογραφικης πλευρας ) η τελευταια σκηνη απο το Seven
https://www.youtube.com/watch?v=1giVzxyoclE
Αν πάρω τη ζωή μου συνολικά, έχω υποπέσει σε όλα, σε άλλα λιγότερο, σε άλλα περισσότερο. Λιγότερο έχω υποπέσει στη λαιμαργία. Μετά ακολουθεί η απληστία, μετά η αλαζονεία και τέλος η οκνηρία. Αλλά αυτά που με χαρακτηρίζουν περισσότερο και θα μπορούσα να πω ότι τα έχω καταπατήσει πιο πολύ απ' όλα είναι η τριάδα "Λαγνεία - Ζηλοφθονία - Οργή".....
Οργη-λαγνεια....
Η λαιμαργια ειναι η δικη μου αμαρτια. Δεν τρωω πολυ, αλλα αν δω κατι θα το λιγουρευτω σε βαθμο να φαινομαι σαν πεινασμενο λιονταρι!! Χαχα!
Την οκνηρια θεωρω το χειροτερο πραγμα γιατι γεννα ολες τις υπολοιπες και εχει συνηθως αντκτυπο στο περιβαλλον του οκνυρου
Συμφωνα με τη θρησκεια αν θυμαμαι καλα η αλαζονεια θεωρειται χειροτερη
Τα ευαγγελια δεν αναφερονται σε αυτα τα αμαρτηματα , θυμαμαι καποιος Ευαγριος ταχε αναφερει ...........αυτο θυμαμαι , στο ggolgle που κοιταξα , τα 7 αυτα αμαρτηματα τα ορισε καποιος Γρηγοριας ταδε .........η ομοφυλοφιλια , πως και ειναι αμαρτημα , ακομη και στην φυση υπαρχει , σε ζωα ..........
O Ευάγριος Ποντικός, ήταν Πατέρας της Εκκλησίας. Το "7 αμαρτήματα" τα όρισε η δυτική λανθασμένα, καθώς υπάρχουν πάρα πολλά, καθώς και το μυστήρια, όπου λανθασμένα λέμε τα "7 μυστήρια", είναι πάρα πολλά τα μυστήρια, πέρα από αυτά που ξέρουμε, που για να τα ξέρει κάποιος πρέπει να έχει διαβάσει το Μεγάλο και το Μικρό Ευχολόγιο. Η ομοφυλοφιλία, είναι αμάρτημα καθώς είναι παρα-φύση αμάρτημα. Ακόμα και ο Πλάτωνας το αναφέρει ως παρα-φύση, καθώς και στο Κανονικό Δίκαιο της εκκλησίας, αναφέρεται ένα κεφάλαιο για τους κύναιδους και τους αρσενοκοίτες.
Χαχαχα στη λαιμαργια μαλλον....σουβλακιααααααα