τα 7 θανασιμα αμαρτηματα ... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Senior Member
    Ωχ ωχ πέφτουν οι μάσκες εδώ! Για να σκεφτώ. .. οκνηρια... μπόλικη! !
    λαγνεια ουυ μπολικη...
    οργη σπάνια και αλλα μου περνάει γρήγορα. .. ειναι αρκετά για να πάω στην κόλαση? [emoji23] [emoji23]

Μιας και πιασατε αυτο το θεμα, κορυφαια σκηνη (απο κινηματογραφικης πλευρας ) η τελευταια σκηνη απο το Seven

Senior Member
    Αν πάρω τη ζωή μου συνολικά, έχω υποπέσει σε όλα, σε άλλα λιγότερο, σε άλλα περισσότερο. Λιγότερο έχω υποπέσει στη λαιμαργία. Μετά ακολουθεί η απληστία, μετά η αλαζονεία και τέλος η οκνηρία. Αλλά αυτά που με χαρακτηρίζουν περισσότερο και θα μπορούσα να πω ότι τα έχω καταπατήσει πιο πολύ απ' όλα είναι η τριάδα "Λαγνεία - Ζηλοφθονία - Οργή".....

Senior Member
    Οργη-λαγνεια....

Senior Member
    Η λαιμαργια ειναι η δικη μου αμαρτια. Δεν τρωω πολυ, αλλα αν δω κατι θα το λιγουρευτω σε βαθμο να φαινομαι σαν πεινασμενο λιονταρι!! Χαχα!

Την οκνηρια θεωρω το χειροτερο πραγμα γιατι γεννα ολες τις υπολοιπες και εχει συνηθως αντκτυπο στο περιβαλλον του οκνυρου

Senior Member
    Συμφωνα με τη θρησκεια αν θυμαμαι καλα η αλαζονεια θεωρειται χειροτερη

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Συμφωνα με τη θρησκεια αν θυμαμαι καλα η αλαζονεια θεωρειται χειροτερη
    Εγω πιστευω οτι η απληστια ειναι μητερα ολων των κακων ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Δεν είναι μόνο αυτά είναι και άλλα όπως (μαγεία, ομοφυλοφιλία, βλασφημία, όρκος, ειδωλολατρία κλπ).
    Τα ευαγγελια δεν αναφερονται σε αυτα τα αμαρτηματα , θυμαμαι καποιος Ευαγριος ταχε αναφερει ...........αυτο θυμαμαι , στο ggolgle που κοιταξα , τα 7 αυτα αμαρτηματα τα ορισε καποιος Γρηγοριας ταδε .........η ομοφυλοφιλια , πως και ειναι αμαρτημα , ακομη και στην φυση υπαρχει , σε ζωα ..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    Ωχ ωχ πέφτουν οι μάσκες εδώ! Για να σκεφτώ. .. οκνηρια... μπόλικη! !
    λαγνεια ουυ μπολικη...
    οργη σπάνια και αλλα μου περνάει γρήγορα. .. ειναι αρκετά για να πάω στην κόλαση? [emoji23] [emoji23]
    Μπαα , εσυ εισαι καλουλα .......... κανε μερικες μετανοιες , καμια 30αρια , και εισαι οκ ..........

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Τα ευαγγελια δεν αναφερονται σε αυτα τα αμαρτηματα , θυμαμαι καποιος Ευαγριος ταχε αναφερει ...........αυτο θυμαμαι , στο ggolgle που κοιταξα , τα 7 αυτα αμαρτηματα τα ορισε καποιος Γρηγοριας ταδε .........η ομοφυλοφιλια , πως και ειναι αμαρτημα , ακομη και στην φυση υπαρχει , σε ζωα ..........
    O Ευάγριος Ποντικός, ήταν Πατέρας της Εκκλησίας. Το "7 αμαρτήματα" τα όρισε η δυτική λανθασμένα, καθώς υπάρχουν πάρα πολλά, καθώς και το μυστήρια, όπου λανθασμένα λέμε τα "7 μυστήρια", είναι πάρα πολλά τα μυστήρια, πέρα από αυτά που ξέρουμε, που για να τα ξέρει κάποιος πρέπει να έχει διαβάσει το Μεγάλο και το Μικρό Ευχολόγιο. Η ομοφυλοφιλία, είναι αμάρτημα καθώς είναι παρα-φύση αμάρτημα. Ακόμα και ο Πλάτωνας το αναφέρει ως παρα-φύση, καθώς και στο Κανονικό Δίκαιο της εκκλησίας, αναφέρεται ένα κεφάλαιο για τους κύναιδους και τους αρσενοκοίτες.

Εγω πιστευω οτι η απληστια ειναι μητερα ολων των κακων ......
    Συμφωνώ Μακ . ..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    O Ευάγριος Ποντικός, ήταν Πατέρας της Εκκλησίας. Το "7 αμαρτήματα" τα όρισε η δυτική λανθασμένα, καθώς υπάρχουν πάρα πολλά, καθώς και το μυστήρια, όπου λανθασμένα λέμε τα "7 μυστήρια", είναι πάρα πολλά τα μυστήρια, πέρα από αυτά που ξέρουμε, που για να τα ξέρει κάποιος πρέπει να έχει διαβάσει το Μεγάλο και το Μικρό Ευχολόγιο. Η ομοφυλοφιλία, είναι αμάρτημα καθώς είναι παρα-φύση αμάρτημα. Ακόμα και ο Πλάτωνας το αναφέρει ως παρα-φύση, καθώς και στο Κανονικό Δίκαιο της εκκλησίας, αναφέρεται ένα κεφάλαιο για τους κύναιδους και τους αρσενοκοίτες.
    Πολυ ενδιαφερον , πραγματι , σευχαριστω για την ενημερωση .........

Miliva21
    Guest
    Χαχαχα στη λαιμαργια μαλλον....σουβλακιααααααα

Banned
    Πολυ ενδιαφερον , πραγματι , σευχαριστω για την ενημερωση .........
    Τίποτα, να είσαι καλά!

Senior Member
    Γιατι καλε Κασσανδρα να ταχουμε ολα ? λαιμαργια , ζηλοφθονια και οργη δεν εχω καθολου ......η απληστια παρ ολιγον να με αφησει απενταρο , μαζι με την αλαζονεια , πιστευα οτι ημουν ο καλυτερος σε αυτο που εκανα , πηρα το μαθημα μου ομως .....
    ΓΚΟΥΧΟΥΥΥΥΥ
    (μη δινετε σημασια , κατι μου καθησε στον λαιμο...)

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast