Μαθαίνεις κ ζεις με αυτό το διαχειριζεσαι μεγαλονωντασ
Printable View
Μαθαίνεις κ ζεις με αυτό το διαχειριζεσαι μεγαλονωντασ
Πιστευω πως δεν ημαστε παντα οτι σκεφτομαστε.Αν και αλλοι λενε οτι δεν υσχηει.Αλλοι πιστευουν σε καλους και σε κακους ανθρωπους.
Πιστευω ειναι λαθος αντιλιψη πραγματων κατι το οποιο το βρισκεις λενε στην πορεια.Αυτο ειναι σχετικο.Μα η μαγκια ειναι οπως ειπε ο ελις να μαθεις να τα διαχειριζεσαι.
Να προσθέσω και κάτι άλλο Τάνια. Έχεις μια προσωπικότητα και ένα χαρακτήρα. Το πως αντιμετωπίζεις και πως θα αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις, θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό σε ότι έχεις οικοδομήσει εδώ και 21 χρόνια.
Μη νομίζεις ότι γίνεται φορμάτ, delete και σετάρισμα λειτουργικού στους ανθρώπους. Τι έννοω με ανθρώπινα λόγια; Δεν γίνεται να διαγράψεις εντελώς τον παλιό εαυτό σου και να γίνεις πλήρως διαφορετική. Μη περιμένεις να σε προγραμματίσουμε εμείς, μερικοί άγνωστοι σε αυτό που λέγεται τέλεια Τάνια.
Εσύ, αυτό που θα κάνεις, είναι να κρατήσεις όλα τα θετικά του χαρακτήρα σου, την καλοσύνη, τη δοτικότητα, το ρεαλισμό και ό,τι άλλο εσύ θεωρείς θετικό και να διορθώσεις τα λάθη και τις στρεβλώσεις. Αυτό συνήθως γίνεται.
Στο λέω αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Σιγά σιγά και ανάλογα με την περίσταση, προσάρμοσε τη συμπεριφορά σου.
Έχεις χρόνο να αλλάξεις προς το καλύτερο. Απλά, προσπάθησε και αν θες κάτι, τα ξαναλέμε.
Τι κάνεις όμως όταν αισθάνεσαι ότι δεν σε υπολογίζει κανείς, ότι δεν σε εκτιμούν, ότι δεν λαμβάνουν σοβαρά την άποψη σου? Όταν δεν σου αναγνωρίζουν τίποτα παρά μόνο αναφέρουν τα λάθη σου και τις υποχρεώσεις σου?
Όταν και κάτι θετικό που θα σου πουν θα αμφιβάλλεις εάν σου λένε την αλήθεια ή όχι, δεν τους εμπιστεύεσαι πια. Τότε πως συνεχίζεις? Πώς αντιμετωπίζεται αυτή η κατάσταση που αφορά κάποιον με πολύ στενά συγγενικά του πρόσωπα και όχι αγνώστους.
Χτιζεις απο την αρχη την αυτοεκτιμηση σου μεχρι να μη σε αγγιζει πια η γνωμη τοξικων ανθρωπων. Ειτε ειναι οικογενεια ειτε οχι.
αυτο δε μπορει να συμβαινει που γραφεις οτι δε μπορεις να συνενοηθεις με κανενα η δε σε απασχολει να συνενοηθεις η προτημας να σαι ετσι..
οστοσο εγω επιμενω στην αρχικη αποψη μου εσυ δε θες συνομηλιτη αλλα το μαντειο των δελφων και αυτο ειναι αυτο που προσπαθεις να αποφυγεις.
οταν σε αμφισβητουν πρεπει να ρωτας παντα γιατι πιστευεις κατι τετοιο αν δυσκολευτουν να απαντησουν παει να πει οτι μιλανε για να μιλανε αν φερουν ενα ουσιατικο αντιλογο παει να πει οτι πραγματικα θελουν να βοηθησουν σε κατι και εσυ το βλεπεις περιεργα πρεπει να δεις αν εχουν λογικη αυτα που σου λενε αν μιλανε για να μιλανε δεν πρεπει να σε ανυσηχει
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αυτό που κατάλαβα εγώ επειδή το συζήτησα με την οικογένεια μου, ότι και οι ίδιοι έκαναν κάποια λάθη όπως και εγώ, και τραβούσα και εγώ το σχοινί και αυτοι επέμεναν στις απόψεις τους οπότε είμασταν διχασμένοι. Τέλος πάντων κατάλαβα που ήμουν λάθος και θα προσπαθήσω να βελτιωθώ.
Τι εννοείς αλέξανδρος77 όταν λες ότι δεν θέλω συνομιλητή αλλά το μαντείο των δελφών? Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος?