Originally Posted by
Cat
Έχει γίνει και αυτό πολλές φορές στο παρελθόν. Δηλ. να τον αντικρούουμε με φωνές και να αμφισβητούμε τα τόσα ψέματα που λέει. Το αποτέλεσμα; να μας φύγει όλη η ενέργεια, να γινόμαστε σκ@τά από την στενοχώρια και εκείνος σαν να μη συνέβη τίποτα. Μια από τα ίδια. Δεν βγάζεις άκρη, αν ήταν τόσα χρόνια θα το είχαμε λύσει το θέμα.
Κοίτα, επειδή είμαστε (πλέον) στο ίδιο εργασιακό περιβάλλον, κόσμος μπαίνει, κόσμος βγαίνει. Γινόμαστε ρεζίλι, πρέπει επίσης να είμαι σε θέση να μπορώ να αντεπεξέλθω στα 17ωρα που δουλεύω. Τον μεταχειρίζομαι με ιδιαίτερο τρόπο. Όχι δεν του λέω ότι συμφωνώ, σχεδόν δεν του λέω τίποτα. Δηλ. σε φάση "καλά θα δούμε" ή "δεν ξέρω" κλπ Είναι και ο λόγος που έχω πάρει απόφαση να μην ξαναέρθω του χρόνου το καλοκαίρι διότι πολύ απλά δεν τον αντέχω. Να...τώρα μόλις που σου απαντώ στο μήνυμα, ήρθε και μου είπε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας να βάλουμε του χρόνου σπιτάκια κηπουρού για να μένει το προσωπικό δηλ. κοπέλες από Αθήνα επειδή δεν έρχεται καμία ντόπια να δουλέψει!!! Του κόλλησε ότι θέλει σπίτια κηπουρού και μελλοντικά είμαι 100% σίγουρη ότι θα γίνει Βατερλώ για να του τα πάρουμε. δηλ. άλλα έξοδα πάλι. ( σσ εγώ που δουλεύω κυριολεκτικά 17 ώρες και σε πιο υπεύθυνη θέση δεν έχω κάνει λόγο να πάρω μια υπάλληλο να με βοηθάει).
Δεν νομίζω ότι θα μπορέσει εισαγγελίας να βγάλει απόφαση για να τον μαζέψουν αν δεν χτυπήσει κάποιον. Πες ότι τον μαζεύουν. Μετά τι; θα στρώσει; όχι!! Θα μας βλέπει σίγουρα περισσότερο σαν εχθρούς του!!
Ναι, όσο και να χρεισιμοποιεί την επιχείρηση για να κάνει φιγούρα και να το παίζει "κάποιος" λόγω τρομερών κόμπλεξ, σίγουρα έχει πει πάνω σε καυγά ότι θα ήθελε να πουλήσει το ποσοστό του, να φύγει και ότι και καλά δεν θα μας ξαναδεί έτσι άσχημα όπως του φερόμαστε!!
1) Νομίζει ότι θα πάρει πολλά χρήματα από το ποσοστό του κάτι που δεν ισχύει στη πραγματικότητα. Επίσης ποιος θα αγοράσει ένα μικρό ποσοστό από μια επιχείρηση; μόνο όταν πουληθεί ολόκληρη. Αλλά και πάλι τα χρήματα που ονειρεύεται δεν θα τα πάρει, είναι θέμα αγοραστικής αξίας κλπ.
2) Πες ότι γίνεται ένα μαγικό και πάρει ένα σεβαστό ποσό και φύγει, θα φύγει απλώς για λίγους μήνες το πολύ και μετά θα φροντίσει να γαντζωθεί πάλι πάνω μας. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟΣ!!!
Είχε μισό ταξί και το πούλησε για να έρθει εδώ. Κανείς δεν του είπε να έρθει. Το δάνειο του σπιτιού του δεν το πληρώνει εδώ και χρόνια. Δεν φταίμε εμείς αν χρεώθηκε με τα μπούνια και λόγω κρίσης δεν μπόρεσε να βγάζει τις υποχρεώσεις του. Επίσης έχει μια παθητική και απαξιωτική στάση στα τα προβλήματά του. Λέει ότι δεν τον νοιάζει αν του πάρει η τράπεζα το σπίτι. Προφανώς γιατί μπορεί να μπαστακωθεί μελλοντικά στο σπίτι των γονιών μου.