Κανω ναι εχει κανα 2 μηνο επιδης εχω ελατωσει τ φαρμακα στο 30 mg δλδ στν δοση π οποτε θελω το κοβω.. cybalta περνω..
Printable View
Κανω ναι εχει κανα 2 μηνο επιδης εχω ελατωσει τ φαρμακα στο 30 mg δλδ στν δοση π οποτε θελω το κοβω.. cybalta περνω..
Ο ψυχιατρος με ειπε να τα κοψω εφοσον δν ειδαμε αποτελεσμα ας κανω μια προσπαθεια μονος ειπε..
Ε ποσο ακομα 2 χρονια το παλευω..δν τν παλευω..μ φενεται θα αρχισω παλι τ xanax μονο αυτα με ηρεμουν..με τ αντικαταυλιπτικα δεν ειδα τπτ
Εσυ πως τ ξεπερασες? Τωρα τι εχεις καταθλιψη?
Α για πες μου με ενδιαφερει να βρω ενα ατομο που το περασε κ ειναι καλα..σ αφησε κανα κουσουρι ολη αυτη η ιστορια ?
Μπραβο ρε συ χαιρομαι..γτ μπαινεις ακομα στο φορυμ?
Τωρα παιρνεις χαπια?
Ευχαριστώ πολύ. Πριν 3-4 μέρες γράφτηκα είναι η αλήθεια. Θέλω να κάνω και τα άλλα μέλη να νιώσουν αισιοδοξία έτσι ώστε να ξεπεράσουν τα δικά τους προβλήματα. Και γω είχα ανθρώπους που με στήριξαν πολύ και θέλω και γω με τη σειρά μου να στηρίξω όποιον το έχει ανάγκη.
KaterinaP δηλαδή κάνεις 3 χρόνια ψυχοθεραπεία και παίρνεις αγωγή;Και συνδυαστικά σε βοηθησαν να διωξεις άγχος κτλ;;Ειναι πολύ ενθαρρυντικό σιγουρα αυτό..Βεβαια τα 3 χρόνια είναι μεγάλο διάστημα