Οι μπατσοι μου λενε πως φαινομαι ταλεπωριμενος.Τα κοριτσια με ρωτανε ποσο χρωνον ειμαι λεω 21 και πεφτουν απο τα συννεφα.Ολοι πεφτουν απο τα συννεφα οταν λεω την ηλικια μου.Μοιαζω 27 και ειμαι 21.Εχω σημαδια και μια μονιμη απογοητευση στην μαπα μου αλλα ο γιαννακης μου λεει πως οποτε πινω μπυρες γινομαι ερωτευσιμος.Αλλα γαμω την π@#$να νηφαλιος ειναι η ουσια.Τωρα μπορω να πιω 5 μητουλια και να γινω μαγκας αλλα υπαρχει νοημα?Σιγα μην κατσω να το ζω κοκαρισμενος για να νιωθω τελεια.Να μου λυπει τα δοκιμασα ενιωσα την τρελα της.Ενιωσα να περναω και να με κοιτανε γυναικες σαν τον τονι.Δεν κανω πλακα ειλικρινα ξερω τι λεω δεν κανω πλακα.
Ειναι ολα αυτα που νιωθεις ειναι αυτο που λενε οτι νιωθεις βγαζεις.Ε οποτε επινα τετοια πραγματα εβγαζα εσσωτερικη δυναμη και οχι του στυλ σας γαμαω ουτε καν.Αλλα ενιωθα επι 5 ποιο εξυπνος επι 5 ποιο θαραλεος χωρις ομως να παταω σε κανεναν οπως κανανε αλλοι.Και αυτο ηταν το περιεργο πυο γουσταρα ενιωθα ΤΕΛΕΙΑ αλλα ποτε δεν πουλαγα εξυπναδα και ποτε δεν ασκουσα εξουσια σε κανεναν.Η γλωσσα το λεξιλογιο γινοντουσαν οπλα θυμαμαι ΟΠΛΑ.Τα επιχειρηματα μου επισης οπλα που ριχνανε και τον ποιο δυσκολο.Μιλαω ειλικρινα χωρις να κοκορευομαι μιλαω ειλικρινα!!!!Αλλα οχι ταδα τα χαρηκα δεν ειμαι για τετοια.Παντα ο πατερας μου με ελεγε αγραμματο.Ο τυπος ηταν νακρωμανης και μπορουσε να συζητησει με πανεπιστιμιακο ο τυπος ηταν μια αρρωστη μιξη πνευματικου φιλοσοφου με λεξιλογιο και επιχειρηματα και παραδειγματα που σου ανοιγαν ξεχασμενα σημεια εγκεφαλου.Αλλα ηταν και προσταρεις της ροκ εντ ρολ.Της αλητειας της βιας και του εγκλιματισμου.Ηταν ολα αυτα που ζηλευα απο παιδι μικρο.Ολα αυτα που ηθελα να γινω.Καπου στην μεση μπερδευτικα.Τον τελευταιο καιρο σε ακυρες στιγμες μου σκανε συνεχεα αρχαιοελληνικες λεξεις και προτασεις.Λεξεις τις οποιες δεν χρησιμοποιουμε πλεον.Στον γραπτο μου λογο παντα ειχα προβλημα.Ενω στο προφορικο μπορω να παω παντου αφοβα.Θυμαμαι ακομα για μισο χρονο στο δημοτικο να ερχομαι σπιτι και να εχω τον μπαμπα στην μπριζα να μου λεει τι βαθμο πηρα στην ορθογραφια.Παντα ελεγε ΠΡΟΣΕΧΕ παντα ομως!!!Και παντα γινοταν της *******ς γιατι με αγαπουσε αλλα και γιατι επινε τα δικα του και δεν κραταγε τα νευρα του.Αυτος ο ανθρωπος με επιασε 5χρονων να καυλαντιζω ερωτικα με το τοτε φιλαρακι μου.Φοβιθηκα οσο τιποτα αλλο.Απλα εσκυψε μου επιασε το χερι Ο ΝΑΡΚΩΜΑΝΗΣ Ο ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΑΣ που λεμε εμεις οι ανθρωποι.Και μου ειπε δεν ειναι τιποτα ολα τα παιδακια την ψαχνουνε.Επισης μουειπε πως εαν καποια στιγμη σου ξαναρθει κατι τετοιο μην δωσεις σημασια.Μου φερθηκε πολυ καλα.Αλλα τα επομενα χρονια ηταν βασανο.Παντα νομιζα πως με ειχε για πουστακο.Γιατι παντα με κλοτσαγε.Γιατι εκει μου εκδηλωνε την αγαπη του ξαναεπινε και με εκανε πατσαβουρι.Γενικα μου εχει αφησει καταλοιπα αυτη η ψυχη αλλα ολο το ριχνω στην μαρμαροσκονη.ΟΛΑ ΤΑ ΡΙΧΝΩ εκει τωρα που ωριμασα τωρα που καταλαβα τι ειναι μαρμαροσκονη.