Προσυπογράφω στην προσυπογραφή. Πόσων ετών είναι ο εν λόγω πρώην σου kathrin?
Printable View
Τοσο ψεμα ρε παιδια? Γιατι? 23 ειναι! Γενικα προσπαθω να μπω στην ψυχολογια των αντρων και δεν μπορω.. Δεν ξερω τι εχουν στο κεφαλι τους.. Προτιμουν την μοναξια απο μια σχεση που τους τα δινει ολα και αφηνει και την ελευθερια τους γιατι ποτε δεν ημασταν συνεχεια μαζι.. καναμε πραγματα με τους φιλους μας αλλα και μαζι...
Ναι μονο του θα τον αφησω! Σκεφτομουν σε λιγο καιρο που θα εχει ξεθυμανει η κατσταση να επικοινωνησω μαζι του μηπως μου λυθουν και εμενα καποιες αποριες και καταλαβω τι πηγε λαθος ωστε να ειμαι με τον εαυτο μου καλα και φυσικα με καποια επομενη σχεση που δε θα φταιει σε τιποτα.. Αλλα τελικα δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα.. αφου θα εχει ξεχαστει λιγο το θεμα δεν ξερω αν υπαρχει λογος να το σκαλιζουμε
Ετσι ειναι! Το θεμα ειναι να αναγνωρισεις το λαθος, να το αποδεχτεις και να προσπαθησεις να το αλλαξεις... μονο τοτε εχει νοημα ενας χωρισμος... δυστυχως οι περισσοτεροι πανε απο την μια σχεση στην αλλη χωρις να σκεφτουν και να δωσουν χρονο στον εαυτο τους.. κι ετσι οι περισσοτεροι δεν ξερουν τι θελουν τελικα