Χωρισμος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Προσυπογράφω.
    Επισης το "θελω να μεινω μονος να σκεφτω" αφηνει ανοιχτο και το ενδεχομενο εσυ να ξεροσταλιαζεις σε περιπτωση που δεν σιγουρευτει τελικα η καινουρια σχεση. Καβατζοκατασταση επειδη ειναι πολυ κοτα για να σου πει "βαρεθηκα και θελω κατι αλλο" και να ρισκαρει να μεινει τελειως μονος.
    Προσυπογράφω στην προσυπογραφή. Πόσων ετών είναι ο εν λόγω πρώην σου kathrin?

Junior Member
    Τοσο ψεμα ρε παιδια? Γιατι? 23 ειναι! Γενικα προσπαθω να μπω στην ψυχολογια των αντρων και δεν μπορω.. Δεν ξερω τι εχουν στο κεφαλι τους.. Προτιμουν την μοναξια απο μια σχεση που τους τα δινει ολα και αφηνει και την ελευθερια τους γιατι ποτε δεν ημασταν συνεχεια μαζι.. καναμε πραγματα με τους φιλους μας αλλα και μαζι...
    Quote Originally Posted by NeMeCiS View Post
    Προσυπογράφω στην προσυπογραφή. Πόσων ετών είναι ο εν λόγω πρώην σου kathrin?

Junior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Συμβουλή μου να τον αφήσεις μόνο.. Ηταν επιλογή του να χωρίσετε οπως έγραψες. Αφού περνάει καλα λες Άστον... Αν ηθελε θα επικοινωνουσε εκεινος
    Ναι μονο του θα τον αφησω! Σκεφτομουν σε λιγο καιρο που θα εχει ξεθυμανει η κατσταση να επικοινωνησω μαζι του μηπως μου λυθουν και εμενα καποιες αποριες και καταλαβω τι πηγε λαθος ωστε να ειμαι με τον εαυτο μου καλα και φυσικα με καποια επομενη σχεση που δε θα φταιει σε τιποτα.. Αλλα τελικα δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα.. αφου θα εχει ξεχαστει λιγο το θεμα δεν ξερω αν υπαρχει λογος να το σκαλιζουμε

Senior Member
    Quote Originally Posted by kathrin123 View Post
    Ναι μονο του θα τον αφησω! Σκεφτομουν σε λιγο καιρο που θα εχει ξεθυμανει η κατσταση να επικοινωνησω μαζι του μηπως μου λυθουν και εμενα καποιες αποριες και καταλαβω τι πηγε λαθος ωστε να ειμαι με τον εαυτο μου καλα και φυσικα με καποια επομενη σχεση που δε θα φταιει σε τιποτα.. Αλλα τελικα δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα.. αφου θα εχει ξεχαστει λιγο το θεμα δεν ξερω αν υπαρχει λογος να το σκαλιζουμε
    Νομίζω ότι δεν υπάρχει λογος. Ο καθένας μας ξέρει τι λαθη έχει κανει...δε χρειάζεται να στα πει κ ο άλλος
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Junior Member
    Νομίζω ότι δεν υπάρχει λογος. Ο καθένας μας ξέρει τι λαθη έχει κανει...δε χρειάζεται να στα πει κ ο άλλος
    Ετσι ειναι! Το θεμα ειναι να αναγνωρισεις το λαθος, να το αποδεχτεις και να προσπαθησεις να το αλλαξεις... μονο τοτε εχει νοημα ενας χωρισμος... δυστυχως οι περισσοτεροι πανε απο την μια σχεση στην αλλη χωρις να σκεφτουν και να δωσουν χρονο στον εαυτο τους.. κι ετσι οι περισσοτεροι δεν ξερουν τι θελουν τελικα

Senior Member
    Quote Originally Posted by kathrin123 View Post
    Ετσι ειναι! Το θεμα ειναι να αναγνωρισεις το λαθος, να το αποδεχτεις και να προσπαθησεις να το αλλαξεις... μονο τοτε εχει νοημα ενας χωρισμος... δυστυχως οι περισσοτεροι πανε απο την μια σχεση στην αλλη χωρις να σκεφτουν και να δωσουν χρονο στον εαυτο τους.. κι ετσι οι περισσοτεροι δεν ξερουν τι θελουν τελικα
    Βρε απολαυσε τη μοναξια σου.. Ούτε άγχος ούτε τίποτα [emoji23] [emoji23]
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Junior Member
    Βρε απολαυσε τη μοναξια σου.. Ούτε άγχος ούτε τίποτα [emoji23] [emoji23]
    Χαχα αυτο σκοπευω να κανω! Οταν σταματησω να σκεφτομαι τοσα πολλα βεβαια [emoji12]

Page 2 of 2 FirstFirst 12