σε καταλαβαίνω γιαννη. πολυ καλα. εγω παντως αν και δε σε ξερω, σε εκτιμω απο τον τροπο που μιλας. βλεπω πως εχεις καρδια. δειξε την λοιπον και στους αλλους.
Printable View
θεωρω πως η συντροφια ενος ζωου ειναι απιστευτη. ειναι παντα εκει ο σκυλος για παραδειγμα οταν τον εχεις αναγκη. εχεις σκεφτεί να κανεις γιογκα; μια φιλη μου που επασχε απο καταθλιψη και παραλληλα ειχε θεμα και με ναρκωτικα βρηκε τη γαληνη στη γιογκα και στο μπασκετ... θα σε ενδιεφερε κατι τετοιο; επισης σου αρεσει η λογοτεχνια;
Γιάννη δεν ειμαι ειδικός, αλλα θα σου πω μερικες γενικές πληροφοριες που μου ειχε πει η φιλη μου οταν προτοξεκινησε, πριν 2 χρονια περιπου. Γενικα η γιόγκα αποτελείται από μία σειρά ασκήσεων και τεχνικών αναπνοής. Με τη γιόγκα το σωμα σταδιακά θα αποκτήσει ευλυγισία και ευελιξια. Σε συνδυασμό με καποιες ασκήσεις αναπνοής (εισπνοή-εκπνοή κλπ) κατανέμεται με καταλληλο τρόπο το οξυγόνο στο σώμα. Ο οργανισμός αποτοξινωνεται, οι μύες σου δυναμώνουν και το πνεύμα σου βρίσκει την αυτοσυγκέντρωση.
Αυτά τα ολίγα ξέρω, ότι μου είπε δλδ. Εύχομαι να σου δίνουν μια πρώτη εικόνα.
ναι ενδιαφερον ακουγεται.
Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App
Εγώ θα έλεγα να είσαι ο εαυτός σου ..
Το να βρεις άτομα που θα ταιριαξεις όσο το δυνατόν γίνεται δεν είναι και κάτι εύκολο .
Πολλές φορές και δραστηριότητες να κάνεις δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα βρεις αυτό που ζητάς .
Οι σχέσεις πλέον είναι δύσκολες αλλά αν δεν αφεθεις δεν θα ζεις ..Το να φοβάσαι ότι θα πληγωθείς ειναι λογικό ,είναι όμως μέσα στο παιχνίδι .Δεν γίνεται διαφορετικά ..
ναι συμφωνω απολυτα. ξες κατι? οκ πλεον θελω να ρισκαρω κ δεν με νιαζει κ πολυ αν πληγωθω. τοζω σηνηθησει εξαλου. αλλα πολλες φορες νιοθω οτι δεν εχω ευκαιριες.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πληγωθείς .
Είσαι άνθρωπος και όχι ρομπότ .Και οι άνθρωποι πληγώνουν και πληγωνονται .Και εσύ το έχεις κάνει προφανώς σε κάποιον ίσως και άθελά σου .
Αν νιώθεις πως δεν έχεις ευκαιριες δημιούργησε τες εσύ .
Χαλαρωσε όμως μην το έχεις συνέχεια στο μυαλό σου και άσε τα πράγματα να κυλήσουν όμορφα και απλά .Και όπου βγει ..
χαχα ναι εχω πληγωσει ατομα ομως ταθελε ο κωλος τους
παντος ναι.οταν λες δε ξερω. η απαντηση ειναι μαθε. οταν λες δεν μπορω η απαντηση ειναι βρες τροπο να μπωρεσεις οταν λες δεν εχω κατι η απαντηση ειναι ψαξε να βρεις. κ σε ολλα αυτα η επιπροσθετη απαντηση ειναι...αν το θες πραγματικα...