-
Μου έχει συμβεί να υπαρξω με κάποιον που δεν ήθελα από την αρχή και λέω δώστου ευκαιρία μπορεί να αξίζει .Η συνέχεια ?Τραγική !!! Ο τύπος ήταν καθίκι και στη συμπεριφορά και το μετανιωσα πίκρα .Από τότε λέω όχι χωρίς έλξη ,συμπάθεια έστω .
Όμως σκέφτομαι ότι μπορεί να αδικήσω κάποιον με το να αρνηθώ ας πούμε έναν ραντεβού με δεδομένο ότι δεν μου αρέσει .Ίσως να θέλει και λίγο να ρισκάρεις γιατί πολλές φορές με 1-2 φορές δεν καταλαβαίνεις τον άλλο και μπορεί να σου παρουσιαστεί υπέροχος .
Ωστόσο εγώ θα είχα δίλημμα τελικά στο τι θα έπρεπε να αποφασίσω σε μια αντίστοιχη περίπτωση κλείνοντας περισσότερο στην άρνηση εξαιτίας του γεγονότος ότι έχω καεί.
-
Περίπτωση σε περίπτωση διαφέρει...
Το αν είναι καλός ή όχι χαρακτήρας είναι κάτι που φαίνεται στην πορεία, δεν εχει σχέση με το αν σου αρέσει ή όχι.
Σε πολλούς μπορείς να αρέσεις που δεν σου αρέσουν, θα έδινες μια ευκαιρία σε όλους όσους σου δείχνουν ενδιαφέρον? Αυτό δεν είναι ερωτική ζωή αλλά κοινωνικό έργο... Πώς αδικείς κάποιον με την άρνηση όταν δεν σου βγάζει κάποια έλξη?? Ως προς τι τον αδικείς?
Θα ήθελες να βγει καποιος μαζί σου μόνο και μόνο επειδή σου αρέσει χωρίς να του αρέσεις?
Συμφωνώ στις ευκαιρίες, όπως είπα και πριν, ακόμη και όταν δεν έχεις νιώσει κάτι για τον απέναντι αλλά να δίνονται όταν υπάρχει μια έλξη, ένα απλό μου αρέσεις έστω.. Οταν λες από την αρχή ότι δεν σου αρέσει, είναι χαμένος κόπος!
-
Ναι έχεις δίκιο σε αυτό που λες .Δεν σου αρέσει κάποιος δεν βγαίνεις ..
Είναι προφανώς πιο σωστό να δώσεις ευκαιρία σε
κάποιον γιατί κάτι σου κάνει ακόμα και αν δεν έχεις πει κουβέντα μαζί του ..
Βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις όπου δεν υπηρχε αμοιβαία έλξη η δεν ήταν αρεστός κάποιος σε μια κοπέλα και στο τέλος καταλήξαμε μαζί με σχέση η γάμο .Γιατί αυτός την κυνήγησε και την κέρδισε με τους τρόπο του το χαρακτήρα του παρόλο που εκείνη στην αρχή δεν τον ήθελε καθόλου .Αυτά τώρα αν συμβαίνουν προφανώς και θα είναι εξαίρεση ..
-
Αν και είχα γράψει κάποια πράγματα για να ζητήσω κάποιες γνώμες για κάτι που συνέβη το μετανοιωσω και δεν μπορούσα να το σβήσω ..
Όσο για το "appppppppp" ελπίζω τυχαίο και όχι ειρωνικό
-
appppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp ppppppppp
-
Κάθε μία έχει τις επιλογές της. Έναν; δύο; δέκα; εκατό; Μπορεί να διαλέξει κάποιον από αυτούς που ενδιαφέρονται για κείνη. Πιστεύω πως όλοι συμφωνούμε πως δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί με αυτούς που δεν ενδιαφέρονται.
Οι υπόλοιπες επιλογές είναι οι εξής:
Να μείνει μόνη της.
Να πάρει γάτα ή άλλο κατοικίδιο.
Να κάνει κάτι για να μεγαλώσει το γκρουπ των ενδιαφερομένων της, δηλαδή:
Να βελτιώσει την εμφάνισή της.
Να βελτιώσει τις κοινωνικές της δεξιότητες.
Να γνωρίσει κόσμο.
Αν ξέχασα κάποια επιλογή πείτε μου.
Μου έκανε εντύπωση η ιστορία με το "καθίκι" που ανέφερε η Μαρία.
Παρόλο που δεν ήταν τυφλωμένη από έρωτα, πως δεν κατάλαβε πως ήταν καθίκι.