Οσο κι αν σου κανει εντυπωση ναι.και δεν το λεω εγω οι γιατροι το λενε πιο συγκεκριμενα μου το εχουν πει 2 ανδρολογοι εκ των οποιον ο ενας και ψυχολογος..
Υ.Γ
Τωρα ειδα οριν απαντησω με προλαβε και ο poet
Printable View
Δε λέω ότι είναι μεγάλος και γι αυτό έχει σεξουαλικό πρόβλημα. Λέω ότι μπορεί να έχει φάει καμια φρίκη με άγχος, επαγγελματικά κλπ
Πως να το κάνουμε. Είναι διαφορετικές οι προτεραιότητες. Ο 25χρόνος σκέφτεται το sex εννοώ 36χρονος άμα έχει για παράδειγμα επαγγελματικούς στόχους δεν τον νοιάζει να παραμελήσει το sex.
Τη περίπτωση του να βαρέθηκε η να έχει βρει κάποια πως και δε τη σκέφτηκε κανεις?
Καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Κοιταξτε, δεν ηταν ποτε τρελη ερωτικη ζωη, δηλαδη να το κανουμε 5 φορες σε μια μερα αλλα ηταν μια χαρα. Περσι, ειχαμε ενα θεμα οπως σας ειπα αλλα ηταν για μικρο χρονικο διαστημα. Και μετα επανηλθε. Ειχαμε δηλαδη καποιες διακυμανσεις.
Όντως εχει πολυ αγχος με τη δουλεια, το καταλαβαινω αυτο. Και εχει γενικα πολλες ευθυνες και πολυ τρεξιμο. Αλλα ουτε και μεγαλος ειναι 36 χρονων!Μην τρελαθουμε.
Το να εχει αλλη το αποκλειω (για να σας προλαβω εννοειται ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος, αλλα θα το ειχα καταλαβει. και περναμε και αρκετο χρονο μαζι). Και επισης ειναι ειλικρινης απεναντι μου σε βαθμο αηδιας. Δηλαδη αν δεν με ηθελε πια, απλα θα μου το ελεγε, και θα το διελυε απο μονος του. Μου το ειπε και μονος του πως αν δεν σε ηθελα δεν θα ημουν μαζι σου προφανως. Δεν ειναι ο αντρας που βολευεται σε μια σχεση.
Ναι, το παραδεχτηκα απο μονη μου πως ειχα αντιδρασει υπερβολικα παλια. Αλλα πλεον καθολου δεν τον πιεζω, και προσπαθω να δειχνω κατανοηση. Και χτες που του μιλησα, του μιλησα πολυ ηρεμα και ομορφα. Αλλα ανθρωπος ειμαι κι εγω! Ποση υπομονη να κανω; Πολλες φορες πλεον, εχω νευρα σε ακυρες στιγμες εξαιτιας αυτου του πραγματος.
Τι να δοκιμασω δηλαδη; Μου εχουν σπασει τα νευρα πια, στην αρχη αντεδρασα υπερβολικα και εννοειται τα εκανα χειροτερα. Μετα δοκιμασα να τον φτιαχνω, να κανω κινηση, παλι δεν ηθελε. Μετα τον αφησα τελειως ελευθερο και δεν ειδα βελτιωση. Ε τι να κανω; Δεν μπορω να τα κραταω και μεσα μου, θα τρελαθω στο τελος. Ολο νευρα εχω! Τουλαχιστον να το συζηταω να ξαλαφρωνω λιγο.
Δεν θελω να τον χωρισω γιατι τον αγαπαω και τον θελω παρα πολυ. Αλλα δεν ξερω και τι να κανω! Σκεφτηκα μεχρι και τιποτα διεγερτικα να του δωσω κρυφα μπας και ξεμπλοκαρει.
Το πιο πιθανό είναι να μη γουστάρει πλέον
οταν λες οτι στην αρχη ηταν μια χαρα?
τι εννοεις? και ποσο κρατησε αυτο το μια χαρα?
Ε πριν απο αυτους τους τελευταιους 3 μηνες εννοω. Οτι ειχαμ σεξουαλικη ζωη ρε παιδι μου. Οκ. δε ηταν ποτε οτι το καναμε και σαν κουνελια, αλλα δεν μπορεις ποτε να τα εχεις κι ολα σε μια σχεση.
συμβαινει τις περισσοτερες φορες.
ο αντρας παντα θελει να ικανοποιει την γυναικα που εχει επαφη, οχι οποσδηποτε συναισθηματικα αλλα σεξουαλικα παντα.
πολλες φορες συμβαινει σε μια σχεση μια γυναικα να μη εχει οργασμο λογω δικου της προβληματος. ειναι οτι χειρωτερο για τον αντρα γιατι αισθανεται ανεπαρκης και χανει το ανδιαφερον του.
ειναι ενας απο τους λογους που οι περισσοτεροι αντρες δεν πανε σε ιεροδουλες γιατι ξερουν οτι αυτες ποτε δεν εχουν βεβαια οργασμο οσο εργαζονται.
ο αντρας δεν μπορει να εχει επαφη τοσο ευκολα οσο μια γυναικα γιατι πρεπει να εχει στυση για να κανει σεξ, και αν αρχισει να πεφτει για οποιο λογο και να γινει αυτο αγχωνεται και γινεται χειρωτερη η κατασταση.
η αποψη μου ειναι οτι δεν θα υπαρξει βελτιωση στο θεμα του σεξ σε αυτη την σχεση.
Νεφέλη να σε ρωτήσω κάτι. Εσύ έχεις αλλάξει καθόλου από την πρώτη μέρα που γνωριστήκατε? Και εννοώ σωματικά. Φροντίζεις τον εαυτό σου;? Από κιλά πως εισαι;? Έβαλες έχασες Μήπως?
Αστο μεγαλη ιστορια κι ομως γινεται να μη σε γουσταρει σεξουαλικα και δεν φταις εσυ.
Πχ απο ενα βιβλιο ψυχολογου:
Ο τέταρτος χρόνος που πάλι δεν πάει καλά είναι ο οιδιποδειακός, στάδιο που στην ανάπτυξη αντιστοιχεί γύρω στα 5 χρόνια του παιδιού. Εκεί υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν θέλεις πολύ ερωτικά το σύντροφό σου. Αν καταφέρεις και πάρεις κάποιον που σου θυμίζει τη μαμά (ή τον μπαμπά), έχεις προβλήματα σεξουαλικά: στύσης, πρόωρης εκσπερμάτισης κ.λπ.».
κατι σα να μου θυμιζει αυτοQuote:
Σε ψυχολογο αποκλειεται να παει, κι ισα ισα οσο περισσοτερη συζητηση κανω τοσο χειροτερα ειναι.