χαχααχαχαχαχαχαχαQuote:
Originally posted by sonia
Δεν έδωσε κανείς σημασία στο post μου ή μου φαίνεται?
περιμενε..
Printable View
χαχααχαχαχαχαχαχαQuote:
Δεν έδωσε κανείς σημασία στο post μου ή μου φαίνεται?
περιμενε..
Έχω ακόμα 71 για να χάσω...θα είμαι για αρκετό καιρό εδώ... θα περιμένω τι να κάνω.....χαχα
αυτο πιστευω κι αυτο θελω να κανω κι εγω Σονια μου...Quote:
.....
Εγώ αυτό που προσπαθώ λοιπόν να κάνω είναι να μηδενίσω το κοντέρ και να ξεκινήσω από την αρχή. Βλέπω ότι ο οργανισμός μου ανταποκρίνεται όταν του φέρομαι καλά.
Θα μου πεις σιγά πόσα κιλά έχεις χάσει? (έχασα άλλο ένα παρεπιπτόντως) ......
να μηδενισω το κοντερ...
ειμαι ΣΙΓΟΥΡΗ οτι ο οργανισμος μας θα ανταποκριθει αν του φερθουμε καλα...ειμαι ΣΙΓΟΥΡΗ οτι ΟΛΟ αυτο το διαστημα μας μιλαει για τις αναγκες του και απλα κανουμε οτι δεν τον ακουμε...
ειμαι σιγουρη οτι αυτη ειναι η λυση....να μαθουμε να ακουμε τις πραγματικες αναγκες του οργανισμου μας και να μην κουκουλωνουμε τα μηνυματα με λιπος.....
ενα κιλο ειναι οτι χρειαζεται κανεις να χανει γιαυτο και ειναι αρκετο......
ενα κιλο τη φορα.
γι αυτο και δεν εχει σημασια αν εχεις μερικα η πολλα κιλα παραπανω η λιγοτερα απο μενα η απο καποιον αλλο...οπως χανονται τα λιγοτερα χανονται και τα περισσοτερα.
αρκει να ξεμπλοκαρει ο μηχανισμος...
να μη σκεφτεσαι τα 71 Σονια μου γιατι ηδη απ τα 10 αν οχι νωριτερα, θ αρχισεις να αισθανεσαι διαφορετικα και καποια στιγμη θ αρχισεις να αισθανεσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλα, αν και θα εισαι ΠΟΛΥ μακρια ακομα απ τα 71....Quote:
Έχω ακόμα 71 για να χάσω...θα είμαι για αρκετό καιρό εδώ... θα περιμένω τι να κάνω.....χαχα
οποτε να εισαι σιγουρη οτι η ευτυχια σου ειναι πολυ πιο κοντα απ τα 71...
αρκει να εισαι καλα εσυ
Ήδη αισθάνομαι καλύτερα. Δεν κουράζομαι όπως πριν. Κάνω τις δουλειές μου πιο καλά. Δεν λαχανιάζω όπως πριν. Και συνέχεια αυτό έχω στο μυαλό μου... ότι κάθε κιλό που θα χάνω θα αισθάνομαι και καλύτερα... Δεν χρειάζεται να περιμένω τα 71 για να αισθανθώ καλά... κάθε πριν και καλύτερα...Quote:
Originally posted by 2sweet2b4go10
να μη σκεφτεσαι τα 71 Σονια μου γιατι ηδη απ τα 10 αν οχι νωριτερα, θ αρχισεις να αισθανεσαι διαφορετικα και καποια στιγμη θ αρχισεις να αισθανεσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλα, αν και θα εισαι ΠΟΛΥ μακρια ακομα απ τα 71....Quote:
οποτε να εισαι σιγουρη οτι η ευτυχια σου ειναι πολυ πιο κοντα απ τα 71...
αρκει να εισαι καλα εσυ
sonia!
μια καλη-καλη μου φιλη αντιμετωπιζει ενα σοβαρο προβλημα υγειας με την μητερα της που ειναι και το μονο ατομο που εχει.Οταν την πηρα τηλεφωνο για συμπαρασταση και στηριξη μου ειπε:"ειμαι καλα γιατι δεν κυτταζω στο τελος.Μονο καθε στιγμή κυτταζω σαυτο που εχω να κανω, την δουλεια που εχει να γινει "Πάνω σαυτο σκεφτηκα πολύ και αντι να την στηριξω τελικα με στηριξε γιατι συνειδητοποιησα οτι το αγχος που με βασανιζει με αρρωσταινει και με παχαινει διαλυεται αν δεν κυτταζω μακρια.
Ετσι λοιπον , κοριτσι μου, μην κυττας τα 71. κύττα μέχρι το γευμα που τωρα τρως αντε και το αυριανό(για να ψωνισεις!!!)
Ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα ολοι μας ξέρουμε αν σημερα ειχαμε μια καλη μέρα. Μας ευχομαι λοιπον πολλες καλές μέρες.
δεν ξέρω ποτε και αν θα γινουμε αδυνατες αλλα θα ειμαστε ευτυχισμενες, υγιεστερες και....γεματες με μικρα βηματα νικης.
Kατοικω και γω στη Θεσσαλονίκη.Πές μου ποια περιοχη σε βολευει για να σου δωσω τυχον πληροφοριες για pilates.Σε κάθε περιπτωση μην πας σε κάποιο γιαλαντζη κέντρο που εχει βαφτισει ετσι την"aerobic-mania"αυτη η εργοθεραπεια πρέπει να ειναι ηπια και φιλικη με την οποια κατασταση ειμαστε να προχωραει αργα και να μας αλλαζει οχι επιθετικα.Βασικα να αισθανομαστε ευχαριστηση και οχι πονο η δυσφορια!!!
τέλεια!!!!!Quote:
Originally posted by KLEONIKI
...
2sweet2b410
Kατοικω και γω στη Θεσσαλονίκη.Πές μου ποια περιοχη σε βολευει για να σου δωσω τυχον πληροφοριες για pilates.Σε κάθε περιπτωση μην πας σε κάποιο γιαλαντζη κέντρο που εχει βαφτισει ετσι την"aerobic-mania"αυτη η εργοθεραπεια πρέπει να ειναι ηπια και φιλικη με την οποια κατασταση ειμαστε να προχωραει αργα και να μας αλλαζει οχι επιθετικα.Βασικα να αισθανομαστε ευχαριστηση και οχι πονο η δυσφορια!!!
μενω προς τη σοφουλη οποτε βολευει καπου εκει, η και αλλου αν εχει ανετο παρκιγκ..
θα το εκτιμησω ιδιαιτερα αν στο μερος που θα μου προτεινεις προσεχουν την καθαριοτητα και ειναι ανετα και λειτουργικα τα τμηματα(οχι πατεις με πατω σε)
2sweet2b4go10!!
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ U2U.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ....
ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΓΑΙΝΩ 1 ΧΡΟΝΟ, ΕΝΑ ΣΤΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑ ΠΙΛΑΤΕΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΠΟ 4-5 ΑΤΟΜΑ.ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 3-4/ΔΑΣΚΑΛΑ/Ο.
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΚΑΛΑ!!!
GOOD LUCK!
AN ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΜΑΙΛ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΔΩ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΕΙ ΕΝΑΣ ΒΗΜΑΤΟΜΕΤΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΜΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ?
ΔΥΣΤΥΧΩΣ βαριεμαι παρα πολυ το περπατημα που ειναι και η καλυτερη ασκηση, ....
αλλα τα παω πολυ καλα με τα αθληματα και την γυμναστικη..
την επομενη φορα που θα πας ανδριανουπολεως, δες τον αριθμο για να μου το πεις και θα το βρω εγω το ονομα :)
σου στελνω το μαιλ μου με υ2υ για να μου γραψεις οτι αλλο θελεις
Γεια ξανα.....
Ειδα πως ψαχνεις πιλατες στην Καλαμαρια....και εχει ενα ωραιο..καινουριο σχετικα στην Σοφουλη στην αρχη της λιγο πριν την Βασ. Ολγας.
Το νουμερο δεν το θυμαμαι αλλα ειναι διπλα στο μπαρακι του Ερωτικου...
Ειχα παρει ενα διαφημιστικο πολυ καλογουστο και πηγα βολτα απο εξω να το δω...
Ειχε τιμοκαταλογο...στην πορτα του και το βρηκα καπως ακριβο....(35?/την ωρα νομιζω)
Παρολα αυτα, θα παω μετα το καλοκαιρι αν θες επικοινωνησε μαζι μου να παμε μαζι για να ειναι πιο οικονομικα τα μαθηματα...
Νομιζω πως στην αρχη δεν μπορουμε να μπουμε σε γκρουπ πολλων ατομων μεχρι να μαθουμε καπως την τεχνικη.....
Ξεχασα να πω....πως ο δασκαλος ειναι ενας κουκλος!!!!!
(αναφερομαι σε αυτο που εγραψε η κλεονικη.....χαχαχαχαχαχαχα)
Maria_K
σ ευχαριστω πολυ για τον ενδιαφερον και για την πληροφορια!!!:)
παιζει τετοιο πραμα?καλυτερες τιμες αν παει καποιος με παρεα? δεν το ηξερα..
θα παρω πληροφοριες γενικως να δω τι γινεται στα περιξ, κι αν καταληξω σ αυτο που σενδιαφερει θα επικοινωνησω μαζι σου
ευχαριστω
Κλεονικη
μου φαινεται δεν το δουλευεις το υ2υ... :Ρ
το μειλ μου ειναι [email protected]
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΟΥ!
ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ. ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ FALSE ALARM.ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΑΓΑΠΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΡΩΓΑΝ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ...ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΧΑΡΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΕΧΑΣΑ ΟΜΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ...
ΠΗΡΑ 1,5 ΚΙΛΟ, ΕΦΑΓΑ ΑΘΛΙΑ, ΔΕΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΚΑ, ΗΜΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΣΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΝΩ.
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΟΥΣ.
2SWEET2GO!!!
ΤΟ ΠΙΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 85 ΕΥΡΩ ΟΙ 8 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΩΝΙΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΣΙΛΙΜΠΑΡΗ ΑΝΝΑ).
ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗ ΣΟΦΟΥΛΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ.ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΩ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΟΥΣΤΟ.ΟΜΩΣ ΤΑ 35 ΕΥΡΩ Η ΩΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΑ.
Βρε καλωστηνε την περδικαααα :):):):)
χαιρομαι πολυ που σε ξαναβλεπω
ευτυχως ο οικογενειακος αποσυντονισμος (κατα το "οικογενειακος προγραμματισμος") σου συνεβη εκτος εδρας κι ετσι ειμαι σιγουρη οτι εντος της αυριον θα βρισκονται ολα και παλι υπο ελεγχο...
κι εμενα η αγαπητη μανουλα ειναι το πιο
ΜΗ αντιμετωπισιμο πλασμα στην ζωη μου, παιδιοθεν :)
ολα θα πανε καλα αυριο, και σιγα το 1,5 κιλακι...
μερσι για τις πληροφοριες περι πιλατες θα κανω κατι ΣΙΓΟΥΡΑ το φθινοπωρο θα δω και αυτο γιατι ειναι πολυ κοντα μου...
εδω θα μαστε ;)