-
Λοιπόν να πω και γω τι μου συνέβει με το xenical.
Εαν το γευμα μου αποτελούταν απο 30% λιπαρή ουσία και παρακάτω δεν είχα πρόβλημα με τις κενώσεις του γνωστού λαδιού. 'Εχασα 15 κιλά σε 3 μήνες τα οποία όμως τα πήρα αμέσως όταν τα σταμάτησα. Αρα δωρον άδωρον ...τα 15 κιλα τα πήρα σε 1 μήνα πισω..ειναι αφυσικο ..φυσικά.
τα χάπια κοστίζουν περίπου στα 100 ευρώ αν δεν με απατά η μνήμη μου αλλά συνταγωγραφουντε ως αναντικατάστατο φάρμακο.
Στην Ολλάνδια που έζησα για 3 χρόνια ρώτησα την διαβητολόγο μου να μου τα χορηγίσει τα χάπια μου είπε πως δεν τα χωριγούν εκεί γιατι δεν έχουν αποδείξεις τι προβλήματα προκαλούν σε μακρυχρόνια χρήση . Ετσι πηρα την εγγριση για το γαστρικό bypass ;)
Εαν έχεις ασφάλεια λοιπόν και έχεις ΔΜΣ πανω απο 30 με προβλήματα υγείας ή πάνω απο 60 χωρίς προβλήματα υγείας...κλείσε ενα ραντεβού σε κάποιο νοσοκομείο που κάνει τέτοιες επεμβάσεις και συζητησε το μαζι με εναν χειρούργο παχυσαρκίας (Νοσοκομίου του Ριου στην Πάτρα, Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, Ιπποκράτιο στην Αθήνα, Πανεπιστιμιακο Νοσοκομείο Λάρισας κ.ο.κ)
-
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (διαφήμιση σκευασμάτων).
-