το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.Quote:
Originally posted by alexandros3
Όπως σου είπα, κανένα πρόβλημα.
Καλέ μου, με κανέναν \'τίτλο\' δεν γράφω, συμμετέχω ως ισότιμο μέλος αυτού του φόρουμ παραθέτοντας γνώσεις, απόψεις, εμπειρίες που πιθανώς φανούν χρήσιμες ή ενδιαφέρουσες σε όποιον τις διαβάζει.
Ούτε με ενδιαφέρουν οι χαρακτηρισμοί και οι εμμονές, αφού δείχνουν κάτι μόνο για αυτόν που τους αποδίδει και τους αναμασά και όχι για εμένα.
Θα ήθελες μήπως να πεις τι ακριβώς από όσα έγραψα στο παρόν θέμα θα μπορούσε να αποβεί βλαπτικό για την \'απελπισμένη μαμά\'; Ή μήπως σε αυτό ή σε κάποιο άλλο θέμα προέταξα την επαγγελματική ιδιότητα διεκδικώντας το αλάθητο; Ή ίσως θεωρείς ότι κάποιες από τις εμπειρίες που παραθέτουμε εδώ μέσα θα έπρεπε να μετατρέπονται σε ταμπέλες; Κι έπειτα γιατί δεν γράφεις τη δική σου άποψη στο θέμα της elpi αν διαφωνείς με όσα έγραψα; Τέλος πάντων, δεν περιμένω λογική όταν \'κολλάει η βελόνα\'.
Τα υπόλοιπα με τις απειλές τα θεωρώ τουλάχιστον φαιδρά και ανάξια λόγου. Καλό ξεκόλλημα!...
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης.Quote:
Originally posted by alexandros3
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα.
A, κινδύνεψε και η Μαρίνα38 με την ίδια γνωστή παλαιά μέθοδο της απειλής για συνετισμό.
Κατάπτυστο ποστ και απορώ γιατί αφέθηκε ο χρήστης να παραμένει στο φόρουμ μετά από τέτοιες απειλές για ρουφιανιλίκια εναντίον παλιότερων, αλλά και τωρινών μελών.
Προσωπικά θα απευθυνθώ στον administrator μετά από πρόσφατη ανάλογη μπηχτή και για δικό μου "μπαγλάρωμα".
Και το μήνυμα επίσης έχει αποθηκευτεί από μένα για κάθε ενδεχόμενο. Για να μιλάμε καθαρά και δίχως τσαλιμάκια.
Κι επειδή, το εν λόγω μέλος χωρίς καμιά ηθική αναστολή έπιασε όλη μου την οικογένεια στο βρωμόστομα του κι ακόμη συνεχίζει να γράφει στο φόρουμ, να παραθέσω εδώ το κατάπτυστο πόστ του στο θέμα που κλειδώθηκε "Θεός και Κόλαση", για να έχουν μια ιδέα όλοι όσοι συμμετέχουν στο φόρουμ τι ποιότητα μπορεί να διαθέτει κάποιος που πίσω από την ανωνυμία της οθόνης και του πληκτρολογίου του, αντί να καταθέτει επιχειρήματα , καταφέρεται με κακοήθειες σε άλλα μέλη , αναίτια....
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης.
Και αφου συνεχίζουμε εδώ την κουβέντα από το Θεος και κόλαση, ας απαντήσω και γω σε αυτό:
Το λυπηρο για μενα οπως επισης Θεοφανια ειναι οτι χρησιμοποιουμε τα ρεπ ποιντς πολλες φορες για να πικαρουμε καποιον να πεταξουμε την χολη μας και γενικα αν καποιος μας την σπαει να του την πουμε εμμεσα....οπως συνεβη εδω στο ποστ απου ενα πολυ <<αγαπητο>> μελος που ηθελε απλως να εκφρασει την μνησικακια του σ ενα πραγματικα αγαπητο μελος εδωσε θετικη ανατροφοδοτηση σε ποστ οπου τουλαχιστον αυτο το αγαπητο μελος προσβληθηκε(το τουλαχιστον ειναι με πολυ πολυ πολυ επιεικια)..........
Ισως γιατι πολυ απλα ετσι μπορουμε να εκφραστουμε γιατι ο ευθυς τροπος δεν μας εκανε ποτε,ισως επισης γιατι δεν εχουμε το κουραγιο να ερθουμε σε συγκρουση...........
Και η πλακα ειναι οτι εδωσε ρεπ ποιντς σε ενα ποστ οπου ουσιαστικα διαφωνει(πιστευει και παραπιστευει)απο οσοθυμαμαι τωρα μπορει να ασπαστηκε και το Ισλαμ δεν ξερω,οτι μας συμφερει καθε φορα.....
Λυπαμαι για το λιγο σου............................................ ....
Αυτό ακριβώς εννοούσα φίλε άνεμε.
Γράφεις ένα κατεβατό για το ποιος κάνει θ.α σε ποιον. (Επί του θέματος δεν κατάλαβα τίποτα, γίνε πιο συγκεκριμένος, σόρι).
Αν είναι σωστό να κάνει, αν συμφωνεί δεν συμφωνεί και γιατί έκανε.
Βλέπεις? Ασχολείσαι ενεργά με αυτό.
Θεωρώ λοιπόν πως αυτό το σύστημα παραπλανεί τα μέλη και χάνει εν μέρη το στόχο του.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης.
Αγαπητέ μου NikosD, γνωρίζεις την εκτίμηση μου στο πρόσωπο σου, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση επίτρεψε μου να θεωρήσω πως η αφαίρεση του μηνύματος που έκανα σε copy/paste του χρήστη alexandros3 από το κλειδωμένο θέμα "Θεός και Κόλαση", είναι ένα μεγάλο διαχειριστικό λάθος, μια που αυτή η ενέργεια αφήνει έωλο το δικό μου μήνυμα και ο τρίτος αναγνώστης θα νομίζει πως λέω αρλούμπες κι από την άλλη δεν προστατεύεται ο ίδιος ο αναγνώστης από το να έχει την ευχέρεια να αναγνωρίσει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά ενός χρήστη με τον οποίο συνομιλεί - υποτίθεται ισότιμα, όπως είχα την ατυχία να πιστεύω κι εγώ. Το να παραβιάζονται οι όροι χρήσης κατά την άποψη μου, δεν σημαίνει πως με μια αφαίρεση ενός κατάπτυστου μηνύματος (αλήθεια γιατί το αποκαλείτε τροποποίηση όταν το διαγράφετε εντελώς ?), εφαρμόζεται ο κανόνας , γιατί ίσως ο πρώτιστος στόχος να είναι η πρόληψη - προστασία των αναγνωστών να δεχτούν τέτοιες επιθέσεις, άρα πρέπει να είναι υποψιασμένοι για το ποιόν εκείνου με τον οποίο συνομιλούν...
Θεωρώ πως τα μηνύματα που παραβιάζουν τους όρους χρήσης, θα πρέπει να δίνουν άμεσα προειδοποίηση για μπαν , να επισημαίνονται μ' ένα χρώμα , αλλά να παραμένουν σε κοινή θέα. Έχω συναντήσει σε ένα εικαστικό φόρουμ, το μέλος που έχει διαγραφεί , σε όλα του τα παλιότερα μηνύματα να υπάρχει κόκκινη επισήμανση που λέει "ο χρήστης τάδε διαγράφηκε γιατί στο τάδε θέμα (ακολουθεί link), έγραψε το τάδε πόστ (κι ακολουθεί το μήνυμα / αιτία διαγραφής)... Δεν ξέρω αν έχω αδικήσει κάποιον σε κάποιο σημείο της πορείας μου στο φόρουμ, αλλά δεν νομίζω πως αξίζω σε καμία περίπτωση μηνύματα του είδους "πήδα τη γυναίκα σου" ή να αναφέρει πως βγάζω στο κλαρί τα παιδιά μου, προφανώς αναφερόμενος στο θέμα που άνοιξα για την πρώτη εμπειρία του γιου μου σε αγώνα μπάσκετ, μια εμπειρία που την χαρά μου θέλησα να μοιραστώ με ανθρώπους , όπως πίστευα πως είχα την τύχη να συναντήσω σ' αυτή τη κοινότητα κι όχι υπανθρώπους...
Στο συγκεκριμένο θέμα το μήνυμα - ευτυχώς - έχει απαντηθεί με παράθεση από άλλα μέλη (Φωτεινή, Πετράν, Παστέλι) στην 43η σελίδα και καταθέτω το link http://www.e-psychology.gr/forum/sho...3%CE%B7/page43
Το αστείο της όλης υπόθεσης εδώ στο φόρουμ είναι το θέμα της θετικής ανατροφοδότησης...ο συγκεκριμένος χρήστης έχει ένα καλό σκορ, να τον χαίρονται όσοι χαριεντίστηκαν μαζί του και του έδωσαν rep point για να μπορεί να βγάζει την κακοήθεια του και με την βούλα που λένε...
. .
ακυρο .
Μην ανησυχείς, κάποιος τρίτος αναγνώστης μπορεί να πρόλαβε να διαβάσει το μήνυμα.
Αλλά και αυτό να μην έγινε, κάποιοι αναγνώστες έχουν την κρίση, τη διαίσθηση ή και τα δύο, να "βλέπουν" πιο βαθειά ή πιο μακριά και να μην παρασύρονται από την προσπάθεια κάποιων να παρουσιάσουν μια ψεύτικη εικόνα.
Όπως έχω διαπιστώσει μέχρι τώρα στη ζωή μου, κανένας δεν μπορεί να προσποιείται για πολύ, κάποια στιγμή θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό. Ακόμα και σ' ένα φόρουμ, που κάποιοι νομίζουν ότι κρύβονται πίσω από τις λέξεις.
Κάπου είχα διαβάσει κάτι με το οποίο συμφωνώ απόλυτα: είναι εύκολο να κοροϊδέψεις κάποιον για ένα διάστημα, δεν είναι όμως εύκολο να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα. Αυτά γενικά.
Για το συγκεκριμένο γεγονός, δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να το δικαιολογεί. Προσωπικά, έχω μείνει άναυδη. Τέτοια ακραία συμπεριφορά θα μπορούσα να την αποδώσω μόνο σε ακραία ψυχολογική κατάσταση (διαταραχή ή χρήση ουσιών εννοώ). Που, όπως φαίνεται από τα παλιότερα μηνύματα που έτυχε να προλάβω να διαβάσω, κρατάει χρόνια.
Τέλος, συμφωνώ στο να μη διαγράφονται τα μηνύματα, εκτός αν το ζητήσει αυτός τον οποίον εκθέτουν ή προσβάλουν. Όπως, πιστεύω ότι η θετική ανατροφοδότηση είναι τελείως άχρηστη.
Το αστειο της ολης υποθεσης (δλδ το τραγικο για μενα) ειναι οτι σε ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης (δλδ αρενας του ποιος ειναι ο πιο δυνατος, ο πιο μαγκας και ο πιο σκληρος) η θετικη ανατροφοδοτηση πάει συννεφο οταν καποιος την λεει σε καποιον αλλον με μανια. Δεν εχω κανενα προβλημα με την διαφωνια, με τον φασισμο εχω μια αλλεργια ειναι η αληθεια κ με το ενα κ μοναδικο σωστο. Κοινως την δικια μου αληθεια θα την επιβαλλω σε ολους. αλλιως ουστ, βρισιες κ δεν συμμαζευεται...Κ ειναι πολλα τα μελη που επιδιδονται σ αυτο το σπορ.