Το ραψαμε στη κυριολεξια ομως!!!!!χαχαχαχαχαχα
Το στομαχι μας ενοω με πτυχωση.
Τη πτυχωση την εκανε αρχικα η Τζενη μετα απο 20 μερες περιπου και εγω οπως και αλλα παιδια, εαν θελετε δειτε στη καταχωρηση ολικη πτυχωση στομαχου για λεπτομερειες!
Printable View
Το ραψαμε στη κυριολεξια ομως!!!!!χαχαχαχαχαχα
Το στομαχι μας ενοω με πτυχωση.
Τη πτυχωση την εκανε αρχικα η Τζενη μετα απο 20 μερες περιπου και εγω οπως και αλλα παιδια, εαν θελετε δειτε στη καταχωρηση ολικη πτυχωση στομαχου για λεπτομερειες!
Α μαλιστα!! οπως και να χει με οποιον τροπο και αν χασατε τα κιλα ..σας δεινω συγχαρητηρια!!
πήγα χτες στο ραντεβού μου για τον βελονισμό. μπορείς να κάνεις 2 πράγματα για το αδυνάτισμα.
το πρώτο είναι μια βελόνα που σου βάζουν στο αυτί και στην αφήνουν για 20 μέρες. λένε ότι σου κόβεται η όρεξη και νιώθεις φουσκωμένος. προτίμησα να μην το κάνω αυτό καθώς κάνει το ίδιο πράγμα που κάνουν και τα reductil που παίρνω.
(κοστίζει περίπου 100 ευρώ ολόκληρη η θεραπεία)
ο δέυτερος τρόπος που αποφάσισα να κάνω είναι ότι σου βάζουν βελόνες στα σημεία που έχεις τοπικό πάχος με ρεύμα. σου αυξανουν σε εκείνα τα σημεία την κυκλοφορία του αίματος καθώς και κάνουν την κυτταρίτιδα και το λίπος να φύγει αφού οι βελόνες μπαίνουν στο λιπώδης ιστό.επίσης αυξάνεται και μια ουσία στα λιποκύτταρα που σου λιώνουν το λίπος. επίσης με αυτή την θεραπεία γίνεται παράλληλα και σύσφιξη. το κόστος είναι πολύ πιο ακριβό είναι 50 την επίσκεψη και το πολύ να κάνει κάποιος 12-15 θεραπείες για να εξαφανιστεί το τοπικό εντελώς. βλεποντας και κάνοντας. μου είπαν ότι και από την πρώτη θεραπεία θα δώ αποτελέσματα. θα τριγυρνάω οπότε αγκαλιά με μια φωτογραφική μηχανή και μεζούρα. θα αρχίσω την θεραπεία μετά από τις 20+ του μηνός που θα ανοίξει το κέντρο. θα σας γράφω τα αποτελέσματα.
Αλικάκι καλά έκανες που επέλεξες την δεύτερη του πρόταση γιατί αυτό με τη βελόνα στ' αυτί δεν πιάνει καθόλου, πίστεψέ με! Να μας ενημερώνεις!
πρέπει να πιάνει τι στο καλό. χτες που πήγα την ίδια θεραπεία την έκανε και μια διάσημη διαιτολόγος που έβγαινε στην τηλεόραση παλιάQuote:
Originally posted by lidal
Αλικάκι καλά έκανες που επέλεξες την δεύτερη του πρόταση γιατί αυτό με τη βελόνα στ' αυτί δεν πιάνει καθόλου, πίστεψέ με! Να μας ενημερώνεις!
ποια??
εμενα στο μυαλο η Βουτσινα μου ερχετε.....αλλα δεν ξερω αν εννοει αυτη...
δεν μπορώ να πω όνομα εδω μέσα. είναι ξανθιά, παχουλή, έβγαινε νομίζω στο extra 3 και κάποιο διάστημα είχε μπει και φυλακή για απάτες που εκανε ο σύντροφος της
ρε παιδια ...θα μου πει καποιος...ποναει ο βελονισμος?ολα αυτα τα βελονακια που σου χωνουν οπου στα χωνουν...δεν πονανε εστω λιγο??και οσο ειναι μεσα στο δερμα μου δεν νιωθω πονο?
πειτε μου γιατι ειναι να παω να κανω και δε ξερω αν πρεπει...
αν και εγω θα σκεφτομουν (αφου διαβασα τα παραπανω που γραψατε ηδη..) οτι καλυτερα μια βελονιτσα στο αφτι μονιμα παρα καθε τρεις και λιγο (2φορες τη βδομαδα) 50 βελονες στο σωμα...ή δε ξερω κ εγω ποσες..ποσες αληθεια????
εκανε βελονισμο ο αδελφος του ανδρα μου κ το εκοψε μαχαιρι για λιγα χρονια. Τωρα το ξαναρχισε λογω στρες.Quote:
Originally posted by alikaki
θα κλείσω ραντεβού πριν τις διακοπές να πάω να ρωτήσω ορισμένα πράγματα που θέλω. όπως αυτό που λες. το πόσο % επιτυχία έχει. το ξέρω ότι ο βελονισμός δεν πιανει σε όλους. για το τσιγάρο συγκεκριμένα έχει ποσοστό επιτυχίας γυρω στο 90% βέβαια πρέπει να το θέλεις και ο ίδιος να το κόψεις. τώρα για το αδυνατισμά θέλω να το επιχειρήσω για να λέω ότι τα έχω δοκιμάσει ολα :P α να σε ρωτήσω οι επισκεψεις είναι ακριβές?Quote:
Originally posted by lidal
Αλικάκι δεν παίζει....
Δοκίμασα βελονισμό για απώλεια βάρους και απέτυχε παταγωδώς!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν θέλω να σε επηρεάσω, μπορεί σε κάποιους ανθρώπους να δουλεύει, ίσως να βοηθάει στο κόψιμο του τσιγάρου αλλά εμένα η εμπειρία μου περιγράφεται με μία λέξη: ΤΖΙΦΟΣ!
Εκανε βελονισμο κ ο πατερας του ανδρα μου κ το εκοψε για παντα μαλλον (ως τωρα τουλαχιστο).
Εκανε κ βελονισμο ο δικος μου κ @@. ειτε εκανε ειτε δεν εκανε ενα κ το αυτο. Εκανε επαναληπτικο κ παλι τιποτα.
Μη πω καπνιζει πιο πολυ απο πριν.
Μεσα σολα αυτα εκοψα κ εγω το τσιγαρο αλλα χωρις βελονισμο. Απλα ειπα ή τα κιλα ή αυτο κοβονται τωρα. κ Οκ το εκοψα, τα κιλα πως κοβονται ρε γμτ...
Θα μενδιεφερε το θεμα του βελονισμου για τα κιλα παρα πολυ, λογικα ειναι χωρις παρενεργειες κ δε με χαλαει να δοκιμασω. Βασικα να μου κοβει την ορεξη να μην υποφερω, ειμαι φαγανη τι να κανω :(
α τωρα ειδα το πρωτο μηνυμα που βλακωδως δεν ειχα διαβασει...
αμα ειναι να μη διαρκει μια ζωη κ να θελει επαναληπτικο φεξε μου κ γλιστρησα...
κ αμα θελω να φαω τον αγλεουρα στην εγγυμοσυνη τι θα κανω?
εκτος αυτου δεν πιστευω αυτο που λενε για την απωλεια κιλων, απλα λογικα καποιο νευρο επηρεαζεται που μειωνει την πεινα...
Ο βελονισμός δεν πονάει, είχα κάνει κάποτε για τη μέση μου και είχα δεί φοβερά αποτελέσματα και άμεσα.Quote:
Originally posted by kika*
ρε παιδια ...θα μου πει καποιος...ποναει ο βελονισμος?ολα αυτα τα βελονακια που σου χωνουν οπου στα χωνουν...δεν πονανε εστω λιγο??και οσο ειναι μεσα στο δερμα μου δεν νιωθω πονο?
πειτε μου γιατι ειναι να παω να κανω και δε ξερω αν πρεπει...
αν και εγω θα σκεφτομουν (αφου διαβασα τα παραπανω που γραψατε ηδη..) οτι καλυτερα μια βελονιτσα στο αφτι μονιμα παρα καθε τρεις και λιγο (2φορες τη βδομαδα) 50 βελονες στο σωμα...ή δε ξερω κ εγω ποσες..ποσες αληθεια????
Είναι σαν ένα ελαφρύ ελαφρότατο τσιμπηματάκι, μη φανταστείς κάτι σαν ένεση, καμία σχέση.
Το αν θα έχει αποτέλεσμα στο αδυνάτισμα δεν το γνωρίζω, πάντως σε γενικές γραμμές τον πιστεύω και ξέρω οτι τα ποσοτά επιτυχίας του είναι 2 στα 3.
Γειά σας και από μένα. έκανα και γω βελονισμό για αδυνάτισμα παλαιότερα. έχασα 20 κιλά σε περίπου 4-5 μήνες. Αγνοήστε παρακαλώ το τικεράκι μου γιατί μετά τον βελονισμό ήρθαν διάφορα πράγματα που με οδήγησαν και πάλι στο ψυγείο αλλά σαν διαδικασία ήταν σούπερ αποτελεσματική. Και εννοείται πώς δεν είναι κάποιου είδους θαύμα η απώλεια κιλών. Απλά αν σου πετύχει ο βελονισμός-που εμένα πέτυχε απόλυτα- δεν έχεις όρεξη να φάς χωρίς να το καταλαβαίνεις. Αδυνατίζεις επειδή είσαι απόλυτα ήρεμος-έως αναίσθητος-με το θέμα φαγητό. Εμένα δεν με άγγιζε πραγματικά τίποτα, καμία λιχουδιά. Αν το καλοσκεφτείτε, το βασικότερο μας πρόβλημα δεν είναι οι λιγούρες και ότι σκεφτόμαστε συνεχώς ότι κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα φάμει και όλο τριγυρίζει το μυαλό μας σε αυτά;; ε αυτό ακριβώς αυτό αντιμετωπίζει ο βελονισμός. Δεν σημαίνει δηλαδή ότι αν τα χάσεις με βελονισμό δεν θα τα ξαναβάλεις. Αν κάνεις παράλληλα και λίγη γυμναστικούλα τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλά. Δεν πρόκειται π.χ. να χάσει κάποιος 12 κιλά σε ένα μήνα, θα χάσει 5, άντε 6. αλλά θα τα χάσει ήρεμα...για μένα προσωπικά αυτό ήταν μεγάλο κέρδος. χαίρω πολύ ότι αν το ράψω με φερμουάρ το στόμα, θα αδυνατίσω..αλλά με τον βελονισμό δεν είχα πια έμμονη ιδέα με το φερμουάρ, αυτό είναι η διαφορά. εγώ όσο διάστημα έκανα βελονισμό, είχα παράλληλα και αυτήν την ημιμόνιμη βελονίτσα στο αυτί, σαν καρφάκι που είναι.κάθε εβδομάδα άλλαζα αυτί ενώ παράλληλα έκανα και τις συνεδρίες μου 2 φορές τη βδομάδα.
πραγματικά όταν μου ξαναπερισσέψουν λεφτά θα πάω για βελονισμό.Ας όψεται η οικονομική κρίση!!
εκανε μια φιλη μου βελονισμο για να χασει βαρος... παντως, εκεινη σε 2 μηνες που εκανε, δεν ειδε κανενα αποτελεσμα και τα παρατησε (πολλα λεφτα κ εκει...)
βασικά αν έκανε 2 μήνες συνέχεια βελονισμό χωρίς να βλέπει αποτέλεσμα μάλλον έπεσε σε απατεώνα..και άντε ο γιατρός ήταν μεγάλος αρπάχτρας-σε μεγάλο βαθμό αναμενόμενο- η κοπέλα αφού δεν έβλεπε διαφορά γιατί συνέχιζε;; κρίμα..