Quote:
Originally posted by zwhtsa
εγω μεχρι την ωρα του χειρουργειου ημουν στην κοσμαρα μου.. οταν με εβαλαν στο φορειο... με επιασαν τα κλαμματα... δεν ξερω αν ηταν κλαματα χαρας γιατι επιτελους το ονειρο δεκαετιας να αδυνατησω θα γινοταν πραγματικοτητα.. η κλαματα φοβου γιατι πλεον ηξερα πως αφου τα κιλα θα χανοντουσαν θα πρεπει να παλεψω πλεον για καποια πραγματα να τα διεκδικισω αφου δεν θα εχω πια την δικαιολογια των κιλων... παντα ελεγα πως λογω τον κιλων μου δεν γινεται εκεινο δεν γινεται το αλλο.... αφηνομουν ετσι και δεν παλευα. δεν εδειχνα ποιες ειναι οι δυναμεις μου!
απο την επομενη και ολας μερα του χειρουργειου θα ξεκινας μια καινουρια ζωη και μερα με την μερα θα νοιωθεις πολυ καλυτερα ψυχολογικα γιατι σωματικα νομιζω πως μεσα σε μια δυο μερες θα εισαι μια χαρα, τουλαχιστον αν κρινω απο εμενα!!!!!
σιγουρα θα υπαρχουν και πολλοι 'καλοθελητες' στο περιβαλλον σου..που ακομη και αν βλεπουν πως χανεις δεν θα λενε τπτ.. μην το βαζεις κατω ομως. εμενα αυτο με πεισμωνει και με κανει ακομη πιο δυνατη!!!! οχι ρε γμτ λεω θα αδυνατησω και θα σε κανω να ριξεις τα μουτρα σου καποια στιγμη και να πεις μπραβο ζωητσα τα καταφερες!!
το οφειλουμε στον εαυτο μας, αρκετα τον εχουμε αδικησει τοσα χρονια και επιτρεπουμε στους αλλους να κανουν επικριτικα σχολια για εμας, σχολια που δεν μας αξιζουν και πολλες φορες μας προσβαλλουν...!
Κ εγω αυτο πιστευω πωσ θα εχω καλη αναρρωση αν κρινω απο αλλα χειρουργεια που εχω κανει (οχι βεβαια για θεμα κιλων). θα ειμαι καλα!!Ακριβως οπως τα λες ειναι... μονο να κατακρινουν ειναι ικανοι αυτοι οι ανθρωποι γιατι κ αυτοι κατα βαθος ολο κ κατι θα ηθελαν να αλλαξουν στον εαυτο τους για να ειναι καλυτεροι κ επειδη μαλλον δε το προσπαθουν οσο πρεπει για να το καταφερουν ...τη πληρωνουμε εμεις...καταλαβες;
Οχι ομως δε θα τους περασει!!!Εμεις θα δειχνουμε ανωτεροτητα κ δε θα κατακρινω καποιον για τα πικροχολα σχολια του...(αν κ πολλες φορες, εδω που τα λεμε μου βγαινει μια κακια οταν μου λενε πραγματα διαφορα για να με πικαρουν..)καταλαβενετε τι εννοω...ειτε αντρες ειτε γυναικες με περιεργα βλεμματα που σε κοβουν σα δικοπο μαχαιρι αν εισαι λιγο διαφορετικος απο αυτους......