-
Καταλαβαίνω, τα ίδια και εδώ. Πήρα μέσα σε 2 μήνες 7-8 κιλά. πρίν από αυτό προσπαθούσα να ξεφορτωθώ 7-8 που μου χαν κολλήσει τον τελευταίο χρόνο. Ανοίγω την ντουλάπα και υπάρχουν 20 παντελόνια(τουλάχιστον) απ τα οποία μου κάνουν τα 3. Δεν αγοράζω καινούρια για να μη μπω στη διαδικασία της αποδοχής, δεν τα θέλω τα κιλααααα, αυτή τη φορά όμως θα το κάνω. Τελος, θα τα χάσω. Το σώμα μας είναι το καλύτερο "εργαλείο" που θα αποκτήσουμε ποτε. Να νιώθουμε καλα μ αυτό και να μην το τιμωρούμε.
Θα το πω και αυτό κ ελπίζω να μην παρεξηγηθώ.. θέλω να μπω και στο μάτι μερικών μερικών..που άπο όταν πάχυνα με φτυσαν..κακούγα κοινωνία..με τα σιχαμερά πρότυπα σου.:P
-
την έχω κάνει, είναι πάρα πολύ καλή και μάλιστα μου την έδωσε γιατρός, είναι πολύ ΄παλαιότερη απο οσο αναφέρεις..εγω είχα χάσει 6 κιλά σε 40 μέρες αλλα φαινόταν σαν να είχα χάσει δέκα, είχα χάσει πάρα πολλόυς πόντους. Είναι έυκολη σχετικά αν σκεφτείς οτι δεν χρειάζεται να μαγειρεύεις συγκεκριμένα φαγητά για τη δίαιτα φτάνει να κανεις το σωστό διαχωρισμό.Ονομάζεται ''διατροφή χέι'' και πολλοί το ακολουθούν ως μόνιμο τρόπο διατροφής΄.Το μυστικό είναι να τηρείς αυστηρά τις ώρες των γευμάτων και να μην τσιμπολογάς τίποτα ενδιάμεσα.Ασχολούμαι τη μισή μου ζωή με διαίτες και με το χέρι στην καρδιά σου λέω πως είναι η καλύτερη για μένα..Μάλιστα ετοιμαζόμουν να την ξεκινήσω πάλι ως μόνιμο τρόπο διατροφής αυτή τη φορά ..αλλά λόγω ανωτέρας βίας το αφήνω για καλοκαιράκι..μια δοκιμη θα σε πείσει :) καλή επιτυχία
-
Πολύ χάρηκα μ αυτό που διάβασα hopa! Βασικά τη δίαιτα αυτή μου την έδωσαν σε φωτοτυπία και με ένα search στο net, βρήκα αυτό (το ίδιο είναι ουσιαστικά) και το πόσταρα εδώ..που να τα γράφω όλα ..;) Σ ευχαριστώ για τα tips, δεν τσιμπολογάω μεταξύ των γευμάτων αλλά καμιά φορά αντι για 4 ώρες μπορεί να φάω σε 5..λόγω δουλειάς κ τρεξίματος. Οποιαδήποτε συμβουλή μιας και την έχεις κάνει θα είναι πολύτιμη! Να σαι καλά..και με το καλό να αρχίσεις κ εσυ το καλοκαιράκι! :D
-
Θυμήθηκα ότι παρόμοια δίαιτα μου είχε δώσει ο γυναικολόγος όταν ήμουν έγγυος στα παιδιά μου με αποτέλεσμα να πάρω ελάχιστα κιλά στις εγκυμοσύνες μου (7 στο πρώτο και 6 στο δεύτερο). Δε θέλω όμως να πέσω στην παγίδα του τρώω όσο θέλω γιατί συνήθως με οδηγεί σε καταστάσεις υπερφαγίας χωρίς σταματημό. Σκέφτηκα όμως ότι δε θα ήταν κακό να προσέχω λίγο περισσότερο τι τροφές συνδυάζω και να μην τρώω μαζί άμυλο και προτεϊνη. θα την εφαρμόσω αλλά χωρίς να τρώω μεγάλες ποσότητες. Δηλαδή θα συνεχίσω να προσπαθώ να μην υπερβαίνω τις 1000 θερμίδες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΥΟΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
-
-
ουάααου! έχω ενθουσιαστεί με τις απαντήσεις σας κορίτσια! Εγώ ευχαριστώ για το σχόλιο mag αυτό μου δίνει ακόμα περισσότερη δύναμη για να φτάσω στο στόχο! Μόνο 6 και 7 κιλά???!!! θαύμα!! Προσωπικά προσπαθώ να τρώω ισορροπημένα, να μην ξεφεύγω καθόλου στις ποσότητες..σα να μετρούσα γραμμάρια. Έτσι φαντάζομαι θα δουλέψει ακόμα καλύτερα και θα χει πιο γρήγορο αποτέλεσμα!
-
εγω παντως τοτε δουλευα νύχτα και γυρνουσα και έτρωγα και στις 3 και στις 4 τα ξημερωματα και τα αποτελεσματα ηταν αυτα που σου ανεφερα πριν.ποσοτητες στην αρχη ετρωγα μεγαλες γιατι εγω που ειμαι του τσιμπολογηματος ηταν μεγαλο βασανο το κενο των 4 ωρων για μενα.. βασικα δεν σκεφτομουν καν οτι κανω διαίτα γιατι δεν ειχα περιορισμο σε ποσοστητα ουτε συγκεκριμενο καθημερινο μενου, οποτε μοιραια ένιωθα πιο ελευθερη και μου ήταν ευκολο να συνεχίσω.Αυτο που ξέρω σιγουρα είναι οτι γινέται άριστη πέψη και γι'αυτο ξεφουσκωνεις ευκολα.. θα δεις θα σε βοηθησει πολυ και μια φιλη μου τη είχε κανει 3 φορες με μια εβδομαδα διακοπης αναμεσα και εχασε 14 κιλα συνολικα .
-
Ευχαριστώ hopa μου!! και εγώ σκοπεύω να την κάνω 2 φορές και βλέπουμε, αν εξαιρέσεις τη ζάχαρη στον καφέ που με σκοτώνει..(τον πίνω πολύ γλυκό κανονικά) κατα τ άλλα μια χαρά διατροφή..ούτε στέρηση..ούτε περιορισμός ουσιαστικά. Κάθε μέρα τρώω ότι τραβά η όρεξη μου..αυτό δεν το βρίσκεις σε άλλη διατροφή, οντως το αίσθημα "ελευθερίας" είναι το σημαντικότερο.
-
και οσο μπορεις απεφευγε τα επεξεργασμενα, εγώ τότε θυμαμαι. έτρωγα μονο μαυρο ψωμακι, μακαρονια ολικης αλεσης και αγριο ρυζι , αλλα μην φανταστεις οτι ημουν υστερικη με τις θερμιδες παρα πολλες φορες ετρωγα πιτα και πατατες τηγανητες απο φαστ φουντ και μαλιστα βραδυ στη δουλεια, οχι οτι το συστηνω αλλα παραγματικα ειναι ο διαχωρισμος που λειτουργει, ολα θα πανε καλα θα δεις ;)
-
hopaaa μου!!!(οff topic,αλλά δε μπορούσα να αντισταθώ να σε χαιρετίσω μετά από τόσους μήνες!)Σε φιλώ!
-
Ναι, αυτό προσπαθώ, καθόλου τυποποιημένα!Κάπου διάβασα πως αν κόψεις τα τυποποιημένα προιόντα απ τη διατροφή σου θα χάσεις 2 κιλά το μήνα χωρις διαιτα, γιατί τα συντηρητικά προκαλούν κατακράτηση υγρών κλπ. :)
-
-
-
-
φιλεναδες, πολυ ενδιαφερον. μια δοκιμη θα μας πεισει. καλη αρχη σε οσες θα την ξεκινησουν. απο βδομαδα μπορει κι εγω. πινοκιο, μπραβο. πολυ καλη η ανακαλυψη αυτης της "διαιτας"