Quote:
Originally posted by badgirl
αυριο ειναι η μερα της αξιολογησης lol πρωι πρωι ζυγισμα κ μολις μπω νετ θα σας πω το αποτελεσμα. ελπιζω να ειναι παραπανω απο 3 κιλα εστω. μη παει χαμενος τοσος αυτοελεγχος. φυσικα ηδη εξοπλιστηκα με φυσιολογικα τροφιμα (τα λαχανικα μου, το μαυρο ψωμακι μου, το γαλατακι, τα δημητριακα, την μαυρη σοκολατα και τις σουπιτσες μοΥ κ πολλα αλλα) ωστε στο καπακι αυριο να αρχισω σωστη διατροφη. Μαλιστα βρηκα κ ενα σουπερ βιβλιο για ισογλυκαιμικη διατροφη που ανταποκρινεται στο στυλ του διαιτολογου κ της διατροφης που εχω συνηθισει (λιγο απολα κ με μετρο) οποτε θαναι σα να κανω διαιτα τρωγοντας...
Παντως πηρα το μαθημα μου ασχετα με το ποσα κιλα θα εχω χασει αυριο δε θα ξανακανω ποτε τετοιες διαιτες πχ λαχανοσουπα γιατι τις τελευταιες μερες με τα κρεατικα ενιωθα τρομερη αδυναμια. Διοτι δε μπορεις να φας το πρωι ουτε κρεας ουτε μαρουλι ουτε σουπα οποτε μενεις νηστικος κ ...ουτε γυμναστηριο δεν εχεις τη δυναμη να πας. τι να καψεις αλλωστε?
MΠΡΑΒΟ!!εγω παντως ετσι που διαβαζω αυτα που γραφεις ειμαι σιγουρη οτι εισαι αποφασισμενη και σε πολυ καλο δρομο!!συνεχισε ετσι και θα δεις τι γρηγορα που θα αρχισουν να φευγουν τα κιλα!!