Quote:
Originally posted by ANGEL?
Ακολούθησα τη δίαιτα αυτή στη Μαρία Ψωμά (βγαίνει στην εκπομπή "Μες στην καλή χαρά" το Σ/Κ) κ όντως έχασα κιλά γρήγορα!
Το θέμα είναι οτι παραγγέλνεις τα προιόντα για 2 βδομάδες (εγώ είχα πληρώσει γύρω στα 200 ευρώ, χώρια την επίσκεψη) κ πέρα απο κάτι κεκάκια κ μπάρες τ' άλλα είναι σκόνη που προσθέτεις νερό κ μαγειρεύεις δλδ ομελέτα, πουρέ, μακαρόνια κ σούπες.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καμμία σχέση με φαγητό ουτε καν με τις διάφορες άλλες σκόνες που πίνεις σαν ρόφημα. Εδώ μιλάμε για πολυ κακή εξομοίωση φαγητού κ πρέπει να τρως μονο αυτά ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!!!!!!! εκτός απο λαχανικά π.χ πιπεριά που μπορεί να προσθέσεις στη δήθεν ομελέτα. Ο μόνος λόγος που την έκανα για αυτές τις 2 βδομάδες ήταν γιατί είχα δώσει ήδη τα λεφταδάκια μου....
Πότε θα καταλάβουμε οτι το μόνο σίγουρο κ υγιεινό είναι η σωστή διατροφή με μέτρο κ ολα τα άλλα καθαρά εμπόριο???????
καλημέρα!λοιπόν οι απόψεις είναι πολλές...εχθές βρήκα έναν παλιό μου συνάδελφο τυχαία ο οποίος είχε αδυνατίσει πάρα πολύ και μου είπε πως έκανε αυτή τη δίαιτα αυτός και ο αδελφός του που είναι κια γιατρός.αυτός έχασε 25 κιλά σε 5 μήνες και ο αδελφός του 10 γιατί δε του άρεσε και σταμάτησε.