Originally posted by MKEH78
Quote:
Originally posted by scorpio
Quote:
Originally posted by MKEH78
Αν είσαι μια γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση, με χιούμορ, με αγάπη για τον εαυτό σου και για τους γύρο σου, περιποιημένη, αισθησιακή, sexy και και και ??
Τότε θα είσαι όσα κιλά αισθάνεσαι
Δυστυχώς η αυτοπεποίθηση δεν πηγάζει από το είδωλο που βλέπουμε εμείς στον καθρέφτη μας.Είτε το θέλουμε είτε όχι,καθημερινά θα υποστούμε κριτική από τον περίγυρό μας συνολικά σαν άνθρωποι και συνακόλουθα για τα κιλά.
Αν εγώ την έχω δει Μπράντ Πιτ μπροστά στον καθρέφτη μου και πάω σε ένα μπαρ,την πέσω σε 10 γυναίκες και φάω ισάριθμες μούντζες,τότε μάλλον δε θα μπορώ να ισχυρίζομαι ότι είμαι ακαταμάχητος...
Το έχω ξαναγράψει σε ανάλογο θέμα.Η τακτική "...τα πάχη μου-τα κάλλη μου..." είναι τελείως αυτοκαταστροφική.
Προσπάθεια συνεχής χρειάζεται...
Δεν θα μείνω καθόλου στο αισθητικό μέρος,αλλά καλό θα ήταν να γίνει κατανοητό ότι η παχυσαρκία ευθύνεται για πληθώρα προβλημάτων υγείας.
Αν λοιπόν είσαι 20 χρονών,1.60 και έχεις τριψήφιο αριθμό κιλών,δεν είσαι όσα κιλά νιώθεις,αλλά όσα λέει η ζυγαριά σου και καλό θα ήταν να ζητήσεις την βοήθεια ενός ειδικού,όχι γιατί δε σου μπαίνει το φουστανάκι που ονειρεύεσαι αλλά γιατί η υγεία σου είναι κλονισμένη.
Ας μην τρέφουμε αυταπάτες λοιπόν...
Μην αμφισβητείς τη δύναμη της αυτοπεποίθησης?
Μπορεί να μην σου κάτσει κάποια από της δέκα αλλά στο τέλος κάποια θα σου κάτσει?
Το θέμα είναι όμως και το τι έχεις εσύ να δώσεις εκτός από το (αυτός είμαι και αν σου αρέσω)
Μπορεί να μην είσαι ότι καλύτερο εξωτερικά, αλλά να έχεις κρυφά χαρίσματα, ταλέντα, χάρες?
Και πάνω από όλα να ξέρεις να αγαπάς και να κάνεις τον άλλον να νοιώθει καλά δίπλα σου..
Δεν είναι το παν τα κιλά?. Και εννοείται ότι για τα κιλά μπορείς να κάνεις κάτι και να αλλάξεις την εξωτερική σου εικόνα.
όλοι μπορούν, με τον ένα, ή τον άλλο τρόπο, άλλος πιο αργά άλλος πιο γρήγορα?
αρκεί να το παλεύεις?
και φυσικά να τονίσω ότι συμφωνώ απόλυτα με το:
Quote:
Originally posted by scorpio
Αν λοιπόν είσαι 20 χρονών,1.60 και έχεις τριψήφιο αριθμό κιλών,δεν είσαι όσα κιλά νιώθεις,αλλά όσα λέει η ζυγαριά σου και καλό θα ήταν να ζητήσεις την βοήθεια ενός ειδικού,όχι γιατί δε σου μπαίνει το φουστανάκι που ονειρεύεσαι αλλά γιατί η υγεία σου είναι κλονισμένη.
εγώ απευθυνόμουν στις κοπέλες που δεν ζουν τη ζωή τους,
ακριβώς γιατί δεν μπαίνουν σε 1-2 νούμερα πιο κάτω από ότι θα ήθελαν?.