άμα ενδιαφέρεστε για ξένες σειρές ενώ ταυτόχρονα είστε κ οπαδοί της μεγιερ προτίνω vampire diaries.!!!είναι έπος!!!κ μη πω καλύτερο από twilight!ναι τολμώ να το πω
επίσης είδα το step up 2.είναι φοβερόοοο.νοικιάστε το!!!
Printable View
άμα ενδιαφέρεστε για ξένες σειρές ενώ ταυτόχρονα είστε κ οπαδοί της μεγιερ προτίνω vampire diaries.!!!είναι έπος!!!κ μη πω καλύτερο από twilight!ναι τολμώ να το πω
χαχαχ αι λαικQuote:
καλα ειναι τελειο!!!!!!!!!Quote:
bouliana εννοείται πως το βλέπω!Περιμένω πως και πως το επόμενο επεισόδιο!Έχω διαβάσει και το πρώτο βιβλίο, δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε, δεν είχε και πολύ μεγάλη σχέση με τη σειρά..Quote:
Originally posted by bouliana
εγώ δεν τα διάβασα αλλά μου είπαν αυτό που λες ακριβώς για τα βιβλία!!όπότε θα σου κάνω την κρίσιμη ερώτηση.αγαπάς damon η stephen?
μμ..τι με ρωτάς τώρα, είμαι απτις αναποφάσιστες, σε κάθε επεισόδιο αλλάζω, μια Ντέιμον, μια Στέφαν:D!Εσύ?Ρώτα με ξανά όταν ξεκινήσει και πάλι η σειρά!Θα είμαστε εδώ για εξελίξεις..Το τελευταίο επεισόδιο απλά απίστευτο, σωστά?!
κ το τελευταίο κ το προτελευταίο κ γενικά όλα.εγώ φαν του καλού αδερφού δεν ήμουνα ποτέ.όλα μου τα συναισθήματα είναι για τον damon:love: πάντως έκλεισε ο κύκλος κεγώ ήμουν για τρεις μέρες βαριά ερωτευμένη !χαχαχαχα!μη μου πεις get a life κ εσύ!δεν θα το αντέξω!!:smirk:
χαχα..Είναι πολύ ωραίος όντως!Κι έχει κι αυτό το βλέμμα..ʼντε να αρχίσουν τα καινούργια επεισόδια να χουμε να βλέπουμε και να λέμε!
τι θα δουμε φετος? εκλεισε κ ο αγαπημενος μου τρακερ,
μαρεσε να κατεβαζω πακετα σειρων μεταγλωττισμενα
κ να τα βλεπω σερι 2-3 επεισοδια...
εχω δει απειρες σειρες, οχι αυτες που λετε ομως.
τιβι δεν βλεπω, δουλευω πολλες ωρες...
τις αλλες δεν εχει κ τιποτε καλο να δεις.
ξεκίνα με how i met your mother(κ .αμώ!) και μετά vampire diaries.για μένα αυτά είναι τα τοπ. καλά μάρεζε κάποτε κ το lost μόνο οι 5 πρώτοι κύκλοι μάρεσαν!!buuurnnn!
Το μεσημέρι έχω παρατηρήσει ότι το επίπεδό μου πέφτει τραγικά.. Μου αρέσει να τρώω μπροστά στην τηλεόραση και να βλέπω όσο πιο ανόητες εκπομπές γίνεται. Με αποκορύφωμα ένα βραζιλιάνικο που είδα χθες, που, ενώ δεν ήξερα την υπόθεση, το καταευχαριστήθηκα!
Το βράδυ γίνομαι πάλι κανονικός άνθρωπος και βλέπω νορμάλ πράγματα.
χαχαχαχαχχαχααχχαQuote:
Originally posted by Ava
Το μεσημέρι έχω παρατηρήσει ότι το επίπεδό μου πέφτει τραγικά.. Μου αρέσει να τρώω μπροστά στην τηλεόραση και να βλέπω όσο πιο ανόητες εκπομπές γίνεται. Με αποκορύφωμα ένα βραζιλιάνικο που είδα χθες, που, ενώ δεν ήξερα την υπόθεση, το καταευχαριστήθηκα!
Το βράδυ γίνομαι πάλι κανονικός άνθρωπος και βλέπω νορμάλ πράγματα.
Πατυ???
Είπαμε να πέσουμε χαμηλά, αλλά τόσο? Όχι Πάτυ, μία βλακεία στο σταρ. Είναι μεταγλωττισμένο, έχει υπερβολικές ερμηνείες, ηλίθιες φωνές που ντουμπλάρουν, σιλικονάτες γκόμενες με ρούχα και κομμώσεις του '80, έχει ίντριγκα ως σενάριο, του τύπου "δεν θα επιτρέψω να γίνει αυτός ο γάμος" και γενικά είναι τόσο κιτς, που γίνεται καλτ!
ποιος μίλησε άσχημα για την πάττυ??????
χαχαχαχαχαχαχααχα πωωωωωωωωωωωω αυτο στο σταρ ειναι χειροτερο απο την Πατυ ρε συ
μηπως ειναι το κορινα η αγριογατα?
το ειχα πετυχει μια φορα.
ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως το περιεγραψες!
ασε που στα μεξικανικα ολες για να παντρευτουν πρεπει πρωτα να μεινουν εγκυες για να παγιδευτει ο γαμπρος.
αχαχαχαχαχαχαχααχ Ελλαδα του '80 ????
χεχεχε