Quote:
Originally posted by smart
το θεμα ειναι βικτορια οτι εσυ το μονο που δεν απορριπτεις απο τη διατροφη ειναι το κρεας,το τσαι και στο τσακιρ κεφι κανα φρουτο!
γλυκο δε χρειαζεται αν φαει κανεις καθε μερα αλλα μια φορα στις τοσες δε θα τον σκοτωσει!
κ επισης απο επιλογες δοξα τω θεω-υπαρχουν και τα σιροπιαστα, και τα γλυκα του κουταλιου!!!
στη βικτορια εχω εκφρασει τις αντιρρησεις μου για τη διατροφη της και δε θελω να επαναλαμβανομαι γιατι στο κατω κατω ειναι ενηλικη και κανει τις επιλογες της , οι υπολοιποι ομως πριν την κανετε προτυπο για σας και για τα παιδια σας για δειτε λιγο τι γραφει και σε αλλα τοπικς!
βικτορια, δεν ξερω αν οι αρχαιοι ελληνες θεωρουσαν το βουτυρο φαγητο των βαρβαρων ξερω ομως οτι στη φιλοσοφια τους κυριαρχουσε η εννοια του μετρου.
σιγουρα. και γω υποστηριζω οτι σε ο,τι κανουμε πρεπει να υπαρχει μετρο. και οσες συμβουλες εδωσα σε αυτο το topic διεπονται απο την εννοια του μετρου. δεν ειπα να τρωνε οι αλλοι μονο κρεας και φρουτα (:P παντως πραγματι συνοψισες με ακριβεια την διατροφη μου σε μια προταση). απλα τους ειπα οτι αν θελουν να φανε καποιο γλυκο ας σκεφτουν οτι με τις ιδιες θερμιδες μπορουν να φανε μεγαλυτερες ποσοτητες απο κατι πιο υγειινο και με λιγοτερες θερμιδες.