Παντως πριν αδυνατισω που δεν εβρισκα σχεδον τιποτα να μου κανει σε μαγαζια τυπου ζαρα κτλ,ελεγα οτι μολις χασω κιλα θα ψωνισω τα παντα!
Τελικα,δεν εχω ψωνισει ακομη σχεδον τιποτα(μονο ενα τζιν που πλεον θελει κ αυτο στενεμα)
Printable View
Παντως πριν αδυνατισω που δεν εβρισκα σχεδον τιποτα να μου κανει σε μαγαζια τυπου ζαρα κτλ,ελεγα οτι μολις χασω κιλα θα ψωνισω τα παντα!
Τελικα,δεν εχω ψωνισει ακομη σχεδον τιποτα(μονο ενα τζιν που πλεον θελει κ αυτο στενεμα)
ελα ρε αλεξανδριτα, σιγα μην ειναι ευτυχια αυτο.Quote:
Originally posted by alexandrita
θα μιλησω προσωπικα...Quote:
Originally posted by lessing
Ti;Quote:
Originally posted by Kleanthis
Αυτή η λεγόμενη,«ψεύτικη» ανάγκη,δεν είναι και τόσο ψεύτικη.Σίγουρα είναι εκτόνωση και κρύβει απο πίσω της κάλυψη κενού και τελικά, ικανοποίηση μιας πραγματικής ανάγκης.Τίποτα δε γίνεται τυχαία.Κάτι μας ωθεί στο να έχουμε αυτή την καταναλωτική συμπεριφορά.
γιατι να στερησω απο τον εαυτο μου κατι που μου προσφερει τοση ευτυχια?οσο προσκαιρη κι αν ειναι,ειναι καλυτερα απο το καθολου.
φτηνιαρικο υποκαταστατο ειναι.
Αν ήξερα να πω τι ακριβώς είναι αυτό το «τι» του καθενός θα ήμουν θεός και θα μπορούσα να μπω στη μοναδική θέση του καθενός.Γίνεται;ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Quote:
Ti;Quote:
Αυτή η λεγόμενη,«ψεύτικη» ανάγκη,δεν είναι και τόσο ψεύτικη.Σίγουρα είναι εκτόνωση και κρύβει απο πίσω της κάλυψη κενού και τελικά, ικανοποίηση μιας πραγματικής ανάγκης.Τίποτα δε γίνεται τυχαία.Κάτι μας ωθεί στο να έχουμε αυτή την καταναλωτική συμπεριφορά.
Το «τι» μόνο αυτός που βιώνει την κατάσταση μπορει κάποια στιγμή να το εντοπίσει.Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη.
Συμφωνω αλλα μπορεις να πεις το ''τι''το δικο σουQuote:
Αν ήξερα να πω τι ακριβώς είναι αυτό το «τι» του καθενός θα ήμουν θεός και θα μπορούσα να μπω στη μοναδική θέση του καθενός.Γίνεται;ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Quote:
Ti;Quote:
Το «τι» μόνο αυτός που βιώνει την κατάσταση μπορει κάποια στιγμή να το εντοπίσει.Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη.
Φυσικα και για καποιους δεν ειναι φτηνιαρικο υποκαταστατο,ειναι εδω,ειναι τωρα και ειναι πολυ αληθινο,οπως συμβαινει με ολους τους εθισμους.Γιατι κατα τη γνωμη μου,αυτη ειναι η παγιδα.Ο ανορεκτικος,νιωθει ευτυχισμενος τις στιγμες που βλεπει το δεικτη της ζυγαριας να κατεβαινει και οταν του λενε οι αλλοι οτι αδυνατησε,ο βουλιμικος νιωθει ευτυχισμενες στιγμες οταν καταβροχθιζει κατι που λαχταραει χωρις να παχαινει,ο υπερφαγικος παλι βρισκει ευτυχια στο φαγητο.Καπως ετσι ειναι και ο εθισμενος στο shopping ή αυτός που εχει τρέλα με τα gadgets,ο αλκοολικος,ο ναρκωμανης...Εκεινες τις στιγμες ειμαστε καλα...Το προβλημα ειναι οτι οπως προειπα ειναι εντελως προσκαιρη,διαρκει πολυ λιγο και στις περισσοτερες περιπτωσεις τα προβληματα που δημιουργουνται μετα ειναι ανεπανορθωτα,τοσο πολυ μαλιστα που τελικα δεν αξιζει.Quote:
Originally posted by click
ελα ρε αλεξανδριτα, σιγα μην ειναι ευτυχια αυτο.Quote:
Originally posted by alexandrita
θα μιλησω προσωπικα...Quote:
Ti;Quote:
γιατι να στερησω απο τον εαυτο μου κατι που μου προσφερει τοση ευτυχια?οσο προσκαιρη κι αν ειναι,ειναι καλυτερα απο το καθολου.
φτηνιαρικο υποκαταστατο ειναι.