Eλα ρε Μary Poppins, αντε να μαζευομαστε ολες ξανα λεμε!:D
Printable View
Eλα ρε Μary Poppins, αντε να μαζευομαστε ολες ξανα λεμε!:D
αυτο το τελευταιο,ναι το εκανα παλιοτερα, που δεν ηξερα που μου πανε τα 4 περι σωστης διατροφης.μια 800 θερμιδες και την αλλη 1 πιτσα ολοκληρη...Quote:
Originally posted by lessing
Υπαρχει το ενδεχομενο να κανετε στερητικη διατροφη κ να πεινατε;Γιατι παλια που εκανα στερητικες διαιτες οταν το σωμα δεν αντεχε αλλο τη στερηση,ετρωγα τον αμπακο κ ξανα παλι απο την αρχη.Η ζωη μου ως προς τη διατροφη ηταν ενα διαστημα με τοννους σε νερο κ ντοματα κ ενα διαστημα με οτι υπηρχε στο φουρνο απο τυροπιττες ως κωκ.Αφαγεια,στερηση-λυσσα και παλι απτην αρχη...
Τωρα που μεσα σε 1100-1200 θερμ.προσπαθω να εντασω στο προγραμμα ολα τα υγειηνα, δεν ειναι τοσο η πεινα αλλα το σωμα θυμαται τις εποχες που ανεμελη παραγγελνα στη δουλεια κρουασαν σπεσιαλ και τεραστιο καφε με σαντυγες κλπκλπ...
κατι που καταλαβα οτι πλεον μπορω να το κανω πολυ σπανια, γιατι αν θελω να χασω δυστηχως δε με παιρνει...:sniff:
Lessing δυστυχώς και εγώ έτσι πίστευα .... βέβαια είμαι βουλιμική - υπερφαγική πλέον. Δεν ξέρω αν ισχύει για άλλους αλλά εγώ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ των θερμίδων, ποτέ δεν κάνω πλέον στερητικές δίαιατες, τρώω τον άμπακα για τρέχα γύρευε για ποιους λόγους ... ¨Ετσι και ξεφύγω λίγο το ξεσκίζω .... Είμαι καλά τρώω, είμαι χάλια τρώω... Ή του ύψους ή του βάθους. Χρόνια τώρα μετράω θερμίδες και δεν ξέρω εαν ποτέ ξεφύγω από αυτό!!! Σημειωτέων ότι παθαίνω βουλιμικά επεισόδια ακόμα και αν είμαι πολύ ικανοποιημένη και ευχαριστημένη με νοστιμιές που τρώω:sniff:Quote:
Originally posted by lessing
Υπαρχει το ενδεχομενο να κανετε στερητικη διατροφη κ να πεινατε;Γιατι παλια που εκανα στερητικες διαιτες οταν το σωμα δεν αντεχε αλλο τη στερηση,ετρωγα τον αμπακο κ ξανα παλι απο την αρχη.Η ζωη μου ως προς τη διατροφη ηταν ενα διαστημα με τοννους σε νερο κ ντοματα κ ενα διαστημα με οτι υπηρχε στο φουρνο απο τυροπιττες ως κωκ.Αφαγεια,στερηση-λυσσα και παλι απτην αρχη...
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους!!
Τελικα αρχιζω απο σημερα παλι να ειμαι αναμεσα σας και να προσπαθω για να χασω τα κιλα μου (και αυτα που ειχα και αυτα που πηρα μεσα στις γιορτες)
Σημερα 78,2 και αρχιζω!
Καλη συνεχεια σε ολες και καλη δυναμη!
καλη αρχη βραζιλιανακι και καλα κατεβασματα :P
Καλη αρχη σανελακι! :)
Καλη αρχη!!! :)
κι εγω μια απ τα ιδια!ειχα φτασει τον οκτωβρη τα 66 και τωρα ειμαι 71!πολλα υπερφαγικα επεισοδια, πολλη καταθλιψη αλλα τωρα ξυπνησα!
ξεκιναω απο αυριο!θα ζυγιστω ξανα 01-02-2011.
ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ CHOCOLAT!!!!:starhit:
μακαρι να επικεντρωθω στις πραγματικες ομορφιες της ζωης κια οχι στο φαγητο!
το φαγητο ειναι για να μας κραταει ζωντανους και γερους και εχει και αυτο την..ομορφια του φυσικα, αλλα η πραγματικη ομορφια σιγουρα δεν ειναι εκει....
καλησπέρα...και εγω εχω πολλά να χάσω...κιλά εννοειται...αυριο ξεκινάω δυναμικά...ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρω
εχω γινει 30 και ακομη να το καταλαβω αυτο το πραγμα!τελος πάντων υγεια να εχουμε και ολα θα φτιαξουν σιγα σιγα!
και εγω στα 30 παω chocolat...και η μαλακια ειναι οτι καταστρεφουμε και την ψυχικη μας υγεια...
αυτο που λεω σε μενα ειναι:"κουραγιο,ολα θα φτιαξουν καποια στιγμη,δε μπορει!!"
Καλη αρχη σε ολους μας λοιπον που ξαναξεκιναμε!! Ειμαι πολυ αισιοδοξη αυτη την φορα και εχω διαθεση να τα καταφερω!! Σημερα ειμαι -400γρ απο χθες που ξαναξεκινησα και πηρα κουραγιο!!! Βεβαια ξερω οτι δεν θα ειναι καθε μερα ετσι, αλλα καλο ειναι για καλοσωρισμα, δεν συμφωνειτε????