-
Αχ φιλιππα δεν ξερεις τι άτιμο πραγμα ειναι η κυταριτιδα ...... Θα δεις γυναικες με ιδανικα κιλα και κυταριτιδα , θα βεις βεβαια και υπερβαρες με ακομα χειροτερη κυταριτιδα και θα δεις και γυναικες υπερβαρες χωρις ιχνος κυταριτιδα!!!!!!!!
Το θεμα ειναι οτι θελει εφ΄ορου ζωης εφοσον την αποκτησης πολυ νερο , σωστη διατροφη , γυμναστικη , γερο τριψιμο με λουφα στο μπανιο κτλ..... Καποια στιγμη αγανακτεις και δυστυχως θες ενα διαλλειμα .............Μια πιο ευκολη λυση (το θεμα ειναι οτι οι αποτελεσματικες λυσεις ειναι και πολυ ακριβες .....) οποτε τρχατε ποδαρακια μου ..
Να ξερες ποσο τυχεροι ειστε οι άντρες που δεν εχετε! .................
-
Κυτταρίτιδα?! Εδώ παθούσα! Εδώ γυνή της οποίας το δεξί μπουτάκι μοιάζει με την κοιλάδα Nazca του Περού και το αριστερό έχει κρατήρες που για να τους διασχίσει αντρικό χέρι χρειάζεται το Pathfinder της NASA.
Να πω όμως ότι τα 300 ευρώ που μου ζητούσαν για ένα διπλό πακέτο στο vacu τα έδωσα προκαταβολή για να πάρω τον πιο unpaiktable διάδρομο, το υπόλοιπο του οποίου ξεπλήρωσα με δόσεις. Τώρα έχω τον διάδρομο και κάνω όταν δεν προλαβαίνω gym ή όταν ο καιρός είναι χάλια, δεν χρειάζεται να πληρώσω τίποτα περαιτέρω και φυσικά σε συνδιασμό με διατροφή, νερό, scrub και ικεσίες στον Αλλάχ, το Βούδα και το Βραχμαπούτρα (υπάρχει κάτι τέτοιο θυμάμαι σωστά?!:starhit:) κάτι γίνεται και με την κυτταρίτιδα.
Αν υπολογίσεις τα χρήματα που πρέπει να δώσεις στο vacu για να κάνεις όσο συχνά κάνω εγώ στο δικό μου διάδρομο....μάλλον εξοπλίζεις ένα ολόκληρο gym:starhit:
-
faidra7 βρήκα το alter ego !!!!!Και Εμενα και τα δυο μοιάζουν με την κοιλάδα Nazca και οχι μονο !