Ωραία, 2920 είναι οι θερμίδες που καις τη μέρα θεωρητικά. Πάνω κάτω τόσο είναι. Αν τρώς περισσότερες παίρνεις βάρος. Αν τρώς λιγότερες χάνεις.
Printable View
Ωραία, 2920 είναι οι θερμίδες που καις τη μέρα θεωρητικά. Πάνω κάτω τόσο είναι. Αν τρώς περισσότερες παίρνεις βάρος. Αν τρώς λιγότερες χάνεις.
αα μαλιστα....βεβαια αν φαω παραπανω απο 1300 θερμιδες την ημερα οχι μονο δεν θα χασω αλλα θα παρω +αλλα 50 κιλα.......:no::wow:
Τι να σου πω τότε... η θεωρία αυτά λέει, η επιστήμη(λέμε τώρα) σηκώνει τα χέρια ψηλά.:(
Πάντως μου φαίνονται πολλές οι 2900, τόσες περίπου είμαι εγώ για συντήρηση που είμαι 30 κιλά παραπάνω και άνδρας... βέβαια εγώ μόνο περπάτημα κάνω από άσκηση προς το παρόν, μπορεί γι'αυτό
:no::fake sniffle:
ανθή, μήπως έχεις πεσμένο μεταβολισμό?
δε μπορώ να φανταστώ οτι με πάνω απο 1300 θερμ παχαίνεις..:shocked2:
anthi1992 ναι εχω δει μεγαλη διαφορα στα ρουχα μου...ειχα παρει και παντελονακια στενα για ΟΤΑΝ αδυνατισω, και πια μου μπαινουν....
κ ομως παχαινω.....μεσα σε 1 εβδομαδα μπορω να παρω απο 2 κιλά......μήπως ξερεις τι μπορώ να κάνω για να τον ενεργοποιησω??
κάνω μια δίαιτα με πολλά γευματα και απ όλες τις τροφικες ομαδες....αν αυριο το πρωι χασω +200γρ. σημαινει οτι λειτουργει η δίαιτα ξανά...και λεω ξανα γιατι την ειχα ξανακανει πριν απο 1 χρονο χανοντας 15 κιλά.....πηρα βεβαια μερικα...οχι ολα...
2920 μου φαινονται παρα πολλες
μηπως θελεις να μου πεις τι να βαλω ηλικια, υψος, ασκηση και να σου δωσω αποτελεσματα?
το
http://www.dietstories.gr/upologismoi.html
που τις βγαζει αυτοματα, ποσες σε εβγαλε?
κανω εντιτ. με -500 θερμιδες -μισο κιλο τη βδομαδα, οχι το μηνα που ειχα γραψει. σορρυ :)
105κιλα, 19 χρονων, 1,67 υψος.....μου εβγαλε 1883,9....μετα πολλαπλασιασα με συντελεστη γυμναστικης....και μου βγηκε 2920,045....
και μένα μου φαίνοντε πολλές 2.920!!
Ανθή, ρώτησες κανέναν διαιτολόγο πως είναι δυνοτόν να παίρνεις κιλά με τόσες λίγες θερμ?
μηπως εχει να κανει με καποιο θεμα υγειας?
ειχα ρωτησει ενδοκρινολογο ,,,,και εκανα και εξετασεις για τυχον ορμονολογικο προβλημα....δεν εχω κανενα προβλημα .....οχι δεν ρωτησα καποιον διαιτολογο γιατι με τοσες λιγες θερμιδες παχαινω....:sniffle:
δικιο εχεις ελενη....λογικα αν καποιος γυμναζεται για 20' καθε μερα πιστευω πως ανηκει στην κατηγορια μετριας ασκησης......
1879,321 εβγαλα το bmr (χωρις το συντελεστη ασκησης)
2443 θερμιδες συντηρησης δινει το dietstories στην ελαφρια ασκηση.
μια χαρα τα ειχες υπολογισει
οποτε με 1400 θα εισαι κατι παραπανω απο οκ, δεν μπορει να μη χανεις βρε. θελεις να δοκιμασεις για 1 εβδομαδα?
οκ θα προσπαθησω.....αν και το εχω δοκιμασει.....θα κανω προσθεσω ποσοτητα στις πρωτεινες της τωρινης διαιτας...χωρισ να αλλαξω κατι....:rolleyes::fake sniffle:
πρωτεινικη διαιτα κανεις? δε θυμαμαι