εχεις χάσει τα διπλάσια.... οπότε respect αλλα.... εγω πάνω από 5 δεν μπορώ να χασω...
Printable View
εχεις χάσει τα διπλάσια.... οπότε respect αλλα.... εγω πάνω από 5 δεν μπορώ να χασω...
τα εχασα με χειρουργικη επεμβαση, εκει που θελω να καταληξω, ειναι πως ολα ειναι εφικτα, αρκει να υπαρχει υπομονη πεισμα και θεληση, δεν εχετε δα και τοσο τραγικο βαρος, με μικρους στοχους ειμαι πολυ σιγουρη πως θα τα καταφερετε ;):grin:
Sediaita σε καταλαβαινω απολυτα!εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.ακριβως ομως, οπως το περιγραφεις!!μεχρι που το πηρα αποφαση, εφαγα σε 4 μερες οτιδηποτε ηθελα να φαω, να πιω κ μετα πηγα σε διαιτολογο.δεν μπορεις να φανταστεις τι ανακουφιση ειναι ο διαιτολογος.εχεις τη σιγουρια οτι θα χασεις κιλα, χωρις να εχεις συνεχως το αγχος αν θα χασεις, τι να φας για να χασεις, αν θα παρεις ολες τις βιταμινες που χρειαζεσαι, αν θα κανεις τους σωστους συνδυασμους τροφων κτλ.
Στο συστηνω ανεπιφυλακτα!εχω ηρεμησει ειλικρινα.
εγω πάντως ενα χρονο τα εσκαγα τσάμπα στον διαιτολογο... δεν μπορεσα να κάνω το προγραμμα πάνω απο 7 μέρες συνεχόμενα...
ria μου, εγω τοσα χρονια ειλικρινα σιχαθηκα με τις θερμιδες κ τις διαιτες!οσα χρονια με θυμαμαι, σκεφτομαι ποσες θερμιδες εχει κατι, κανω εβδομαδιαια διαιτολογια κ μετα τα παραταω. τωρα που ξερω οτι θα με ζυγισει ο διαιτολογος ομως, μαζευομαι 1ον γιατι ντρεπομαι να μην εχω χασει κ 2ον τα λεφτα που του δινω, δεν μου περισσευουν, οποτε δεν με παιρνει να του τα χαριζω.
Ειναι κ αυτο ενα κινητρο!τουλαχιστον σε εμενα δουλευει!
Seasatin με τη δίαιτα του διαιτολόγου όταν βγαίνεις έξω ή σε τραπεζι ή ακόμα χειρότερα σε εκδρομή δεν την χαλάς τελείως? Γιατί νομίζω ότι με τους διαιτολόγους πρέπει να κάνεις τη δίαιτα κατά γράμμα. Αλλιώς δεν χάνεις ή χάνεις με τόσο αργό ρυθμό που είναι επικίνδυνο να κουραστείς. Εγώ αυτό έπαθα με το διαιτολόγο. Πήγα 2 μήνες και σταμάτησα. Από την άλλη λέω να ξαναπάω γιατί κάτι πρεπει να κάνω κάτι και αφού στατιστικά δουλεύει στους περισσότερους...
Μπορεις να πας στο διαιτολογο κ να συννενοησαι μαζι του για το τι θα τρως οταν βγαινεις εξω.
Παιδια το θεμα δεν ειναι ο τροπος... το θεμα ειναι η αποφαση... απαξ και παρεις την αποφαση βρισκεται και ο τροπος...
to thema einai na to pareis apofasi... an den voithaei mono auto, mporeis na kaneis oti ki egw... koitaw photos montelwn kai mou kovetai i oreksi monomias! kathe fora loipon pou pas na anoikseis to psugeio skepsou pws einai ta maneken kai oti mporeis k esu na ta katafereis! eksalou de diaferoun se tipota apo sena.. kai ta kg einai ena empodio pou mporeis na kseperaseis. autosugratisi loipon! elpizw na voithisa :)
Μου εχει δωσει οδηγιες για το τι μπορω να φαω οταν βγω εξω.ψητο με σαλατα.μου εχει κ 1 φορα την εβδομαδα ελευθερο.εχω βγει κ αντι για γιαουρτι που επρεπε να φαω, εφαγα 2 παιδακια με λιγη σαλατα. βεβαια δεν το κανω καθε μερα αυτο.το παν ειναι η ποσοτητα νομιζω.
Έλεγα να χάσω πρώτα λίγα κιλά και μετά να πάω σε διαιτολόγο. Αλλά το αποφάσισα. Φεύγω για ΣΚ και την ερχόμενη εβδομάδα θα κλείσω ραντεβού. Καλό ΣΚ σε όλους! Θα σας γράψω εξελίξεις (και ελπίζω το ΣΚ να μην πάρω!!!)
geia sas koritsia!!
fysika kai xanontai ta 25 kila arkei na pistepseis pws mporeis na to kaneis kai na arxiseis na kaneis swsth diatrofh kai gymnastikh.arxes martioy hmoyn 97 kila arxes ioylioy 76 meta stamatisa thn diatrofh kai twra eimai 85.exw metaniwsei trella gi ayto.twra to apofasisa pali kai eimai sigoygh pws tha ta kataferw. oles mporoyme.kalh epityxia
http://www.ticker.7910.org/wg__85__0...DAxMjg2aHw.gif
Το θέμα δεν είναι μόνο να χαθούν τα κιλά,το θέμα είναι να διατηρηθεί η απώλεια σε βάθος χρόνου.
Eννοείς Στέλιο οτι παίζει ρόλο ο τρόπος απώλειας του βάρους στη διατήρηση της απώλειας;
Το ένα είναι αυτό.δηλαδή να χάσεις πχ με χημική δίαιτα 20 κιλά σε 1 μήνα και μετά να βάλεις 25 στους επόμενους....Όσο πιο αργά τα χάνεις υποτίθεται είναι καλύτερα.Η αργοπορία όμως δίνει και χρόνο στον οργανισμό να ανασυνταχθεί και να ταμπουρωθεί να διατηρήσει τα κεκτημένα του και προβάλει αντιστάσεις.Έτσι κάπως κουραζόμαστε μετά από πολλές προσπάθειες,χαλάει ο μεταμβολισμός και αρχίζει το ντόμινο.Το θέμα είναι να το κάνεις τρόπο ζωής ώστε να φύγουν φυσιολογικά και σιγά σιγά να 'μικρύνει' όσο γίνεται το στομάχι,να χορταίνεις ευκολότερα και πιο γρήγορα,να ροκανίζεις τις παρασπονδίες με άσκηση,να ανεβαίνεις πχ σκαλοπάτια αντί ασανσέρ,γενικά να κάνεις κάθε τι που θα βοηθήσει στο να ροκανίζεις μέρα με τη μέρα το περιττό βάρος.Αν δεν είναι πολλά τα κιλά και δεν υπάρχει πρόβλημα υγείας,υπάρχουν ποιθανότητες να χαθεί και να διατηρηθεί.Μόνο όμως σαν τρόπος ζωής,αλλιώς θα επιστρέψουν με μεγαλύτερο νούμερο και μετά,στη γωνία είναι το νυστέρι.Το οποίο είναι η τελευταία λύση,αλλά θα σταματήσει και το γιογιο στην αυξομείωση του βάρους εφόσον γίνει η ενδεδειγμένη επέμβαση και με τον σωστό τρόπο.Αλλιώς και εκεί,αν δεν τηρηθούν αυτά,υπάρχει σχετική εώς ολική επανάκτηση βάρους.