-
νιφαδες βρωμης δεν κανει..μονο πιτουρο βρωμης...για τα νεφρα το εχω ακουσει και εγω,θελει πολυ νερο αλλα να πω την αληθεια δεν τρωω τοοοσο πολυ κρεας ωστε να πεις θα μου δημιουργησει προβλημα...κρεας τρωω το μεσημερι κανονικη μεριδα και το βραδυ την βγαζω με ασπραδια ή αν θα φαω κρεας παλι κανονικη μεριδα...πιστευω αφορα την υπερκαταναλωση κρεατος και την ελλειψη υγρων το προβλημα με τα νεφρα...τουλαχιστον αυτο μου ειχε πει και ο γιατρος μου...τωρα θα κανω εξετασεις και θα σας πω τα αποτελεσματα...και λογικα αφου ξεκινας μια διατροφη θα παρεις και μια γνωμη απο καποιον γιατρο....
-
παιδια
και το κρεας που τρωμε πιο πολυ δεν ειναι κοκκινο κρεας - αυτο που και που - αλλωστε καθε μερα κανει κακο και στην υγεια πιο πολυ απο το κοτοπουλο αλλα και στη τσεπη!
το κοτοπουλακι που τρωμε πιο πολυ ,τι να κλ@σει ,λευκο κρεας ειναι ,θα μου πεις δε παυει να ναι κρεας αλλα δεν ειναι τοσο << βαρυ>> ας πουμε κρεας οσο το μοσχαρι.
παιδια ολα εχουν το κοστος τους .
τουλαχιστον αργοτερα στις επομενες φασεις και στη συντηρηση ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα.
μου φαινεται οτι τα ελευθερα γευματα στο τελος θα ειναι με φακες ,φασολια και χορταρικα και οτι πιο <<υγιεινο>> για να αντισταθμισουμε το λουκι με τις τοξινες.
ετσι κι αλλιως και να μη καναμε ντουκαν διαιτα ,ολος ο κοσμος πανω κατω κρεας τρωει καθε μερα.
τουλαχιστον στη ντουκαν θα τρωμε μεν κρεας αλλα χανοντας κιλα.
αλλα ας μη λεω πολλα παιδια,ακομα δεν ξεκινησα.
-
καλο ειναι παντως να κανουμε και εξετασεις να δουμε βρε αδερφε...οργανισμος με οργανισμος δεν ειναι το ιδιο...εμενα μπορει να μην με πειραξει καποιον αλλον ομως να τον πειραξει...εγω παντως ποτε δεν ετρωγα φρουτα ουτε λαχανικα σε ολη μου τη ζωη..μονο σε περιοδους διαιτας..και αυτες λιγους μηνες καποια χρονια...τρεφομουν με γλυκα και υδατανθρακες...
-
τωρα που το λες αργοτερα θα κανω και μια γενικη αιματος να δω τι παιζει.
ενταξει ,οταν μπαινεις σε φαση διαιτας καλο ειναι να γινεται και καμια εξεταση.
αυτο να το πουμε να το δουνε και αλλοι ειδικα κατι κοριτσακια που απο 50 κιλα θελουν να κανουν διαιτα και να πανε 45.
εγω εχω υψος 1.60 και το κανονικο ελαχιστο βαρος για μενα ειναι τα 50 αλλα τα 50 μου φαινονται πολυ λιγα οποτε ο στοχος μου ειναι 54 που ημουνα και καποτε και ημουν κανονικα και ενοιωθα πολυ καλα.το σωμα μου ηταν κανονικο χωρις κοιλια η παχακια αλλα δεν ημουνα και σκελετος.
τωρα εχω προ-κοιλιτσα και γενικα το βαρος το παιρνω απο τη μεση και πανω- σωματοτυπος μηλο-και ειναι ο πιο ατσουμπαλος σωματοτυπος .τα κιλα καθονται ατσουμπαλα πανω σου,δεν καθονται ομοιομορφα.ασε το προγουλακι...μου την εχει βαρεσει στα νευρα.
-
και γενικη ουρων κανε...στα ουρα θα φανει αν υπαρχει κατι...ναι καταλαβα...54 κιλακια χωρις να σε εχω δει θα ναι μια χαρα για το υψος σου...
-
παντως εχω μια ελαφρια ξηροστομια, οσο νερο και να πιω δεν αλλαζει
ειναι γιατι εχω κοψει τα λαδια, τα πολλα οχι μαχαιρι οπως στη ντουκαν
απο αμυλο μια μικρη φετα ψωμι με μελι ετρωγα
απο αυριο αλλαζει το τροπαρι
θα παρω και φυλλα αιγυπτου σε περιπτωση που δεν μπορω να παω τουαλετα
προς το παρον ολα νορμαλ παροτι εχω μειωσει τα λιπαρα
και κατι να γελασουμε
ο αντρας μου με ειδε που πληκτρολογουσα και μου λεγε τι γραφεις τοσες ωρες , στραβωμενος :flaming:
θα του περασε απο το μυαλο που μιλαω με κανα γκομενο σε τσατ :lol::lol::lol::lol:
-
χαχαχαχαχαχαχα α και μενα τα ιδια...αλλα ερχεται απο πανω βλεπει το σαιτ και ηρεμει..χαχαχαχαχα
-
μου λεει τι ναι αυτα που γραφεις ,σε ποιον τα γραφεις
του λεω κατι για διαιτες
κουναει το κεφαλι του σα να μου λεει <μ@λ@κιες>
πηγε μεσα για υπνο στραβωμενος
μου ελεγε :lol: θα πεταξει το κομπιουτερ απο το παραθυρο
χαχαχαχαχα
-
χαχαχαχαχα μηπως εχουμε τον ιδιο αντρα?χααχαχαχα..παντως ξηροστομια και συχνοουρια ειχα με την ατκινς..με την ντουκαν νοιωθω μια χαρα μεχρι τωρα...
-
συχνοουρια δε με πειραζει ας εχω μοναχα να μην ειναι το στομα μου σα σολα
αλλα τι να κανουμε δε μπορουμε να τα χουμε ολα
εκανα αθελα και ομοιοκαταληξια
-
:thumbup::thumbup::thumbup::starhit::starhit::star hit:
-
καλημερα!!!
angelaorangel καλη επιτυχια σου ευχομαι! για πιτουρο βρωμης μπορεις να ψαξεις στα σουπερ μαρκετ της περιοχης σου βγαινει και απο την σειρα fytro. αν βλεπεις ωστοσο και σου ταιριαζει αυτη η διαιτα διατροφικα κι εχεις σκοπο να την ακολουθησεις μεχρι τελους αξιζει να παραγγειλεις μια μεγαλη ποσοτητα απο το διαδυκτιο για να περασεις καιρο.
γι αυτα που λες για τον αντρα σου που να δεις τι εχει να γινει μολις χαθουν τα κιλακια! ο δικος μου απο την μια καμαρωνει και απο την αλλη εχει χασει την ησυχια του! μην παει και μου μιλησει αρσενικο... μεχρι που απειλισε οτι θα βαλει καμερα στη δουλεια για να ξερει τι γινεται... μιλαμε για πολυ γελιο!!!
για τις παρενεργειας της υπερκαταναλωσης πρωτεινης, πρεπει να πινουμε πολυ νερο ωστε να αποβαλονται οι τοξινες και καλη ιδεα ειναι και η καταναλωση ζεολιθου θρακης που κανει την ιδια δουλεια. για αυξηση της χολιστερινης και καρδιαγγειακα δεν πιστευω να υπαρχει κινδυνος απο την στιγμη που στην ντουκαν ολα πρεπει να ειναι δια ροπαλου απαχα και η καταναλωση κροκων μεχρι 4 την εβδομαδα...
οσο για την ασχημη γευση στο στομα, οτι διαιτα εκανα εως τωρα (ακομα κι απο διαιτολογο) ενα στομα τσαρουχι το ειχα. βεβαια φταιει και το τσιγαρο. οποτε τσιχλιτσες και παλι τσιχλιτσες... sugar free παντα...
-
καλημερα παιδες !!!!!!!!!:roll:
γεια σου λορα χαρηκα πολυ που μου εγραψες τις συμβουλες σου!:bigsmile:
για το πιτουρο βρωμης εψαχνα χτες στο ιντερνετ για πληροφοριες ,
αυτο που πηρα ηταν πιο ακριβο γιατι μεσα εχει και φυτρο απο βρωμη.
στο σαιτ parea dukan , καποια εγραψε οτι πηρε το πιτουρο που πηρα κι εγω και καποιος αλλος της απαντησε οτι μαλλον δεν κανει?
κανει δεν ξεκανει αυτο πηρα τωρα.4 και κατι ψιλα ευρω ειχε το κουτσουλακι αυτο.
και δε πιστευω οτι δεν κανει γιατι πιτουρο βρωμης ειναι κι αυτο με τη διαφορα οτι ειναι με φυτρο.
πιο...υγιεινου τυπου δηλαδη.τι αλλο θελει κι αυτος ο ... ντουκαν?
δηλ. ...θα πηγαινω πιο ανετα τουαλετα με αυτο αν θα μου παρουσιαζοταν δυσκοιλιοτητα.
την επομενη φορα ομως οταν τελειωσει αυτο ,θα παρω απο το γνωστο σαιτ στο ιντερνετ και οπως λες και 3 σακουλακια να χουμε να παιζουμε!
παντως σαν ποριτζ - τωρα το μαθα κι αυτο το ποριτζ !- που το πινω τωρα ,μια χαρα ειναι .το αλεσα και στο μπλεντερ να ναι πιο ψιλο και πιο ανετο στη καταναλωση.
α και για το θεμα της καταναλωσης πρωτεινων - μην ξεχναμε το ψαρι!
ψαρι στη λαδοκολα στο φουρνο η ψαροσουπα με λαχανικα σε μερα pv,δεν ειναι ασχημα!
θα μου πεις και συνεχεια ψαρι ,δεν ειναι εποχες να τρωμε και συνεχεια ψαρια λογω γενικης αφραγκιας, εστω που και που.
για τις καινουργιες ,εδω μπορειτε να βρειτε και αλλες κουβεντες περι ντουκαν και συνταγες!
http://www.greekmasa.gr/index.php?op...=0&board=130.0
οι παλιες σιγουρα θα το ξερουν, ειναι γατονια.:smirk:
-
δες πρωτα πως σου καθεται σαν διατροφη γιατι οτι δουλευει δουλευει, και μετα φροντισε να προμηθευτεις. εγω που ειμαι στην dukan 7 μηνες τωρα εχω παντα ενα στοκ στο ψυγειο μου της ταξεως των 5 κιλων τουλαχιστον... αλλα εχω ηδη αποφασισει οτι τα ντουκανοκεκακια μου θα τα τρωω εφορου ζωης! τα λατρευω.... τωρα ειμαι σε φαση αναζητησης αρωματων απο το dukanοσαιτ... μιλαμε για απιθανες γευσεις....
α! εκτος το ψαρι μην ξεχναμε και την σογια που επιτρεπεται και βοηθαει και τρομερα για την τουαλετα. αφηνει πολλα περιθωρια για δημιουργιες στην κουζινα...
-
μου καθεται πολυ καλα ως διατροφη και δεν λιμοκτονεις κιολας!
για τα ντουκανοκεκακια ,πρεπει να παρω φορμακια σιλικονης γιατι στο αλλο πρεπει να κολανε στο ψησιμο!