Quote:
Originally posted by MKEH78
Γεια σας κοριτσάκια μου..... είμαι καλά και τρισευτυχισμένη.
Είμαι εγκυούλα και πάλι, στο δεύτερο. Έχω πλέον μπει στον 4ο μήνα?..
Και όλα βαίνουν καλώς? εκτός από τα κιλάκια που πήρα(7) χωρίς να το λέω και τραγικό πάντως?..
Όλοι γύρω μου με δικαιολογούν, καθώς και εγώ τον εαυτό μου?..
Αλλά ξέρω ότι δεν κάνω καλά, δεν είναι τα κιλά το πρόβλημα αλλά οι σαχλαμάρες που πρέπει
να αρχίσω να κόβω, όσες με θυμάστε είχα κάνει μια καλή προσπάθεια και είχα πιάσει και το στόχο μου παλιότερα?..
με τη βοήθεια που πήρα από αυτό εδώ το σαιτ.
Είχα καταφέρει να αλλάξω τις διατροφικές μου συνήθειες? αλλά τώρα δεν προσέχω καθόλου
πράγμα που με λυπεί ιδιαίτερα.
Ιδικά τώρα που θα έπρεπε να προσέχω διπλά τι βάζω στον οργανισμό μου?..
Και ενώ ξέρω πάρα πολλά πράγματα πλέον για τη σωστή διατροφή?.
Τρώω συντηρητικά, λιπαρά, έχω κόψει το νερό, τα φρούτα, σπάνια τρώω λαχανικά
και αγοράζω σχεδόν καθημερινά τυροπιτοειδή για πρωινό και 2 με 3 φορές την εβδομάδα
θα φάω γύρους ή (κλαμπ σάντουιτς + κόκα κόλα + τσιζ + ντιπάτες) αυτά πάνε πακέτο πλέον για μένα στα γκούντις
που παλιά όταν πήγαινα θα έπαιρνα μόνο μία σαλάτα μάμας
Και ξαναλέω άντε τα κιλά δεν με πειράζουν τόσο αλλά όλη αυτή η σαβούρα μας κάνει κακό
και στις δύο μας και σε μένα και στην μπεμπουλίτσα μου??
Δεν ρωτάω τι να κάνω?? γιατί ξέρω τι. Αλλά ψάχνω τρόπο να γυρίσω πίσω στην καλή Μαρία
Που θα πάει θα με βρω, κάπου εκεί είμαι και με θυμάμαι να λέω ότι δεν θα γίνω ξανά σκουπιδοτενεκές
αλλά να που έγινα και κοίτα ώρα που τη βρήκα τώρα που με χρειάζεται η κορούλα μου το σπλάχνο μου?
τώρα που τρέφεται μόνο από αυτά που τρώω εγώ?.
Ξύπνα Μαρίααααααααααα
Αχχχχχ τα είπα και ησύχασα?? μου λείψατε βρεεεεε??
Φιλάκια σε όλες και όλους?..
ΑΑΑ και καλή χρονιά να έχουμε?.
θα πω 3 πραγματα, τα οποια μου ειπαν και μενα, για οοοοοοοοοοοοοοταν και αν μεινω εγγυος και εγω.
1. οσο το μωρο ειναι εμβρυο, ο,τι τρως το "προγραμματιζει" για τις διατροφικες του συνηθειες και που θα επικλεινεται οταν μεγαλωνει. Αν τρως λανθασμενα, θα τρωει και αυτο οταν μεγαλωσει.
2. μεταξυ 9 - 12 κιλα ειναι το αποδεκτο βαρος που παιρνεις σε μια εγγυμοσυνη, παραπανω ειναι περιττα, παρακατω κατι δε παει καλα.
3. οι θερμιδες που θα πρεπει να αυξησεις ειναι μεταξυ 150-350 θερμιδες την ημερα, αναλογα σε πιο σταδιο βρισκεσαι. Η φραση "μια εγγυμονουσα τρωει για 2" ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ λανθασμενη.
αυτα, τα υπολοιπα που μου ειπαν ειναι για μετα τη γεννα και για τον θηλασμο.
Μην ακους κανεναν αν σε σπρωχνουν να φας σκουπιδοφαγητα, εσυ κανεις κουμαντο.