Originally posted by aggeloydaki
Quote:
Originally posted by -wow-
Xtina εγω σκεφτομουν να κανω αλλα σε συνδιασμο με πλαστικη στα ποδια οταν χασω ολα τα κιλα μου.. Απο την αλλη σκεφτομαι οτι ηδη δεν μου εχει μεινει και πολυ λιπος αρα ισως να μην χρειαστει.. Ευτυχως δεν εχω σωμα αχλαδι και δεν εχω ψωμακια.. Στις γαμπες ξερεις αν γιναται; Μονο εκει δεν ξερω αν θα χασω πολυ.. Δεν ειναι μεγαλες απλα νομιζω, δεν ειμαι και σιγουρη, χανονται πιο δυσκολα τα κιλα εκει... Ειχα ακουσει για μια μεθοδο που παιρνουν λιπος ας πουμε απο ψωμακια αν εχεις η απο πωπο και στο βαζουν στο στηθος.. Τωρα καταποσον ισχυει αυτο δεν ξερω.. Στον πωπο αληθεια εκτος απο ψευτικα οπισθια μπορουμε να βαλουμε απο καπου αλλου λιπος;
βαμπιρόνι.,...από να σου πάρουν λίπος πουλάκι μου???αφού θα είσαι μόνο κόκκαλα :smilegrin: λοιπόν ο πλαστικός μου είπε πως εάν...ξαναλέω ΕΑΝ είχα περισευούμενο λίπος στα μπούτια,θα μπορούσε να πάρει από εκεί λίπος κ να το βάλει στους γλουτούς,αλλά τώρα όπως μου είπε...τι να πάρω μου λέει 50cc και άν???Δεν υπάρχει λόγος,επίσης υπάρχουν τα ενθέματα κ μία άλλη μέθοδος που λέγεται Tanga lift Και κάνουν μία τομή πάνω από τον πωπό και "σηκώνουν" το δέρμα προς τα πάνω κ ο πωπός κοιτάει πάλι στον θεό :p