Quote:
Originally posted by Kleiw
Thessalo δεν θα μπορούσες να κάνεις περισσότερο λάθος . Αυτό συνήθως συμβαίνει διότι πολλές φορές για να απαντήσουμε σε κάποιον , ψάχνουμε πρώτα στον εαυτό μας και αυτό που βλέπουμε σε εμάς μας επηρεάζει .
Είναι γεγονός οτι δεν απομακρύνθηκα εγώ απο τους ήδη φίλους . Αυτό συνέβη απο την μεριά τους και μάλιστα οι άντρες φίλοι με το που βρουν την γυναίκα της ζωής τους εξαφανίζονται τελείως !
Βέβαια πλέον εχω κλειστεί κάπως ......... ίσως γιατί πληγώθηκα και φοβάμαι την επανάληψη , ίσως γιατί αυτό που εισπράττω απο τους άλλους είναι οτι η όποια φιλία θα έρθει πάντα σε τελευταία μοίρα και φοβάμαι να επενδύσω .........
Για παράδειγμα : ενας φίλος θα είναι Αθήνα απο φέτος και επειδή είναι ελευθερος , θα μπορούσαμε να περνάμε αρκετό χρόνο μαζί ....... Αλλα το νιώθω οτι η όποια φιλία θα είναι προσωρινή ....... το εχω ξαναζήσει το στόρυ ............ και οχι μια φορά ........
Γλυκιά μου ίσως να κάνω λάθος αλλά ίσως και να μην κάνω, και από τα λεγόμενα σου , ίσως και να πλησιάζω την πραγματικότητα. Διαπιστώνω πως και οι αντιλήψεις που έχεις για την φιλιά δεν σε βοηθάνε. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι μόνο τον εαυτό μας μπορούμε να αλλάξουμε, όποτε εάν βλέπεις ότι με την στάση σου και τα πιστεύω σου δεν έχεις το αναμενόμενο αποτέλεσμα, τότε ίσως να ήρθε ο καιρός για μια αλλαγή μικρή :)