Το θαυματουργό λιποδιαλυτικό τσάι αδυνατίσματος slim;
Άσε! Ακόμα θυμάμαι που ήπια ένα φλιτζάνι κι έχασα τόσα κιλά που "περπατούσα και... πετούσα".
Με πήρε ο αέρας σου λέω και έφτασα Κόρινθο. Στον Ισθμό πάνω προσγειώθηκα!
Printable View
Το θαυματουργό λιποδιαλυτικό τσάι αδυνατίσματος slim;
Άσε! Ακόμα θυμάμαι που ήπια ένα φλιτζάνι κι έχασα τόσα κιλά που "περπατούσα και... πετούσα".
Με πήρε ο αέρας σου λέω και έφτασα Κόρινθο. Στον Ισθμό πάνω προσγειώθηκα!
Ο μπακλαβάς μετά τη χρήση του σουπερ ντουπερ λιποδιαλυτικού τσαγιού:
http://www.giapraki.com/wp-content/u.../000%CE%B9.jpg
Και εγώ αναρωτιέμαι... Γιατί Θεέ να έχουμε τόσο υψηλές απαιτήσεις από τον καημένο τον οργανισμό μας. Τον ταΐζουμε ή τρομακτικά πολύ ή εξαντλητικά λίγο... Τον αφήνουμε να σαπίζει στον καναπέ ή κοπανιόμαστε στα γυμναστήρια 3 και 4 ώρες. Και μετά περιμένουμε να ανταποκριθεί σαν μια μηχανή ενώ είναι τόσο περίπλοκο το σύστημά μας που όσες παραμέτρους κ να βάλουμε τα αποτελέσματα θα είναι εντελώς διαφορετικά σε κάθε άνθρωπο. Τόσο δύσκολο είναι να πετύχουμε μια ισορροπία ανάμεσα σε αυτά εφ' όρου ζωής;!
Κοκκινοσκουφίτσα καταρχάς καλώς όρισες! Σε παρακαλώ μη παρεξηγήσεις τον τόνο μου. Καταλαβαίνω τη απογοήτευσή σου αλλά μη δίνεις σημασία στη ζυγαριά. Έχεις ήδη χάσει αρκετά κιλά κ σ αξίζουν συγχαρητήρια. Έχεις δρόμο όμως ακόμα οπότε μη βιάζεσαι, όσο βιάζεσαι θα χάνεσαι κ θα γυρίζεις πίσω. Αφιέρωσε χρόνο στο να μάθεις να τρως σωστά εμένα μου πήρε αρκετό γιατί κ παλιότερα νόμιζα ότι έτρωγα σωστά ότι έκανα καλή γυμναστική κ απορούσα πως δεν είχα γίνει μοντέλο με τόσες δίαιτες :P Η γυμναστική σου ακόμα κ αν είναι χαλαρή είναι υπερβολική. Μετά τη 1 ώρα και 15 λεπτά έντονης άσκησης θεωρείται υπερπροπόνηση ο οργανισμός μπαίνει σε διαδικασία καταβολισμού κ χάνει/ καταστρέφει μυϊκή μάζα αντί να χτίσει. Αναδιπλώσεις, ροκανίσματα και ασκήσεις του ενός χεριού για το δικέφαλο, άπειρες ώρες μέτριας έντασης στο ελλειπτικό κ τον διάδρομο δε δίνουν τα αποτελέσματα που ζητάμε. Η άσκηση για να είναι αποδοτική χρειάζεται ένας συνδυασμός από βάρη με ασκήσεις που μιμούνται τις καθημερινές μας κινήσεις όπως καθίσματα, προβολές, έλξεις παίρνοντας τα κατάλληλα κιλά αυτά που θα μας ζορίσουν δηλ στην 10-12η επανάληψη με όσο το δυνατόν μικρότερα διαλείμματα ανάμεσα στα σετ. Μετά μπορείς να κάνες κ ένα αερόβιο π.χ στο ελλειπτικό αλλά αν κάνεις ένα διαλειμματικό 20 λεπτών κ τα δώσεις όλα είναι υπερ αρκετό κ πολύ καλύτερο από το να κάνει 1 ώρα στον ίδιο ρυθμό. Μ' αυτά που σου είπα ο οργανισμός καίει λίπος συνεχώς κ μετά την άσκηση, αρκεί η διατροφή να είναι υποστηρικτική. ΄
Τα έχω ξαναπεί αυτά αλλά πολλοί βλέπουν με δυσπιστία γιατί οι μύθοι περί διατροφής και άσκησης είναι βαθιά ριζωμένοι μέσα μας. Όχι, και 1.000.000 κοιλιακούς να κάνεις δε θα καεί το λίπος στη κοιλιά. Το λίπος φεύγει ομοιόμορφα από πάνω μας σε στρώματα, απώλεια τοπικού λίπους απλά δεν υφίσταται. Όλα αυτά δε τα λέω από το κεφάλι μου έχω μελετήσει πολύ, τα έχω εφαρμόσει κ τα έχω δει στη πράξη! Επίσης δε πιστεύω ότι εφ' όρου ζωής μπορείς να κάνεις 4 ώρες γυμναστικής, επένδυσε σωστά τον χρόνο σου και μην αυτό-σαμποτάρεσαι πιστεύοντας ότι έτσι κάνεις κάτι καλύτερο!!
Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια :)
Βασικά όχι, δυστυχώς δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες. Η διαλειμματική ειδικά, απευθύνεται σε συγκεκριμένα άτομα.
Άνθρωποι με υπερβολικό βάρος και προβλήματα σε οστά (άπειρα σπασίματα κ χειρουργεία) και καρδιά, όπως εγώ, μόνο να τραυματιστούν και να κινδυνέψουν μπορούν με τη διαλειμματική, και τίποτα παραπάνω...
Επίσης, ο κάθε οργανισμός λειτουργεί διαφορετικά... Αν εγώ ακολουθήσω πρόγραμμα διατροφής κ άσκησης ίδιο με κάποιον ίδιου ύψους και κιλών,που δεν έχει αντίσταση στην ινσουλίνη και υποθυρεοειδισμό, παίρνω κιλά,και όχι λίγα. Η λύση είναι ή ο υποσιτισμός, ή η υπερβολική άσκηση. Εκτός αν επιλέξω να μείνω 114 κιλά για πάντα.
Τέλος, η προπόνησή μου δε γίνεται συνεχόμενα, αλλά 3 κομμάτια, πρωί,μεσημέρι και βράδυ.
Είσαι στα 114 κιλά και κάνεις έντονη αερόβια άσκηση! Μην περιμένεις να δεις απώλεια γιατί το σώμα χτίζει μύες. Θα πρότεινα να μειώσεις την ένταση της γυμναστικής σου, ώστε να μπορέσει κι ο οργανισμός σου να εναρμονίσει και την απώλεια.
Ο υποθυρεοειδισμός δεν είναι εμπόδιο στο να χάσεις κιλά. Κι εγώ έχω και όταν άρχιζα διατροφή πάντα έχανα κιλά σε ρυθμό φυσιολογικό της τάξης του μισού με 1 κιλό την εβδομάδα.
Είναι θέμα μεταβολισμού το ότι η απώλεια έρχεται καθυστερημένα, άσε που όταν είσαι και σε φάση άγχους η απώλεια βάρους πάει περίπατο!
Οκ δε το συνεχίζω γιατί ο καθένας όπως είπα έχει την άποψη του απλά αν θες διάβασε λίγο παραπάνω. Όχι, αυτό που αναφέρεις υποσιτισμός κ υπερβολική άσκηση δεν είναι η λύση για κανένα, μα για κανένα. Άσε που δεν είναι εφικτά εφ'όρου ζωής. Όταν λέω για διαλειμματικό δεν εννοώ να πάς σε σπριντ κατευθείαν αλλά π.χ στο διάδρομο να κάνεις 1 λεπτό με λίγο πιο γρήγορο περπάτημα και μετά 1 πιο αργό κ σιγά σιγά θα αυξάνεται η αντοχή καθώς θα πέφτουν κ τα κιλά.
Έχω κ υποθυρεοειδισμό και ινσουλινοαντίσταση κ πολυκυστικές ωοθήκες οπότε μια χαρά ξέρω πόσο δύσκολο είναι απλά έχω επιλέξει άλλο δρόμο κ το αποτέλεσμα με δικαιώνει. Αυτά!
καλόοοοο ;)Quote:
Originally posted by pink_90
παλιότερα νόμιζα ότι έτρωγα σωστά ότι έκανα καλή γυμναστική κ απορούσα πως δεν είχα γίνει μοντέλο με τόσες δίαιτες :P
Ακριβώς! Είναι το afterburn effect που μεγιστοποιείται με High Intensity Interval Training και είναι ο μόνος τρόπος να καεί λίπος μέσω της γυμναστικής. Τα ξέρω αλλά δεν τα κάνω γιατί είμαι κουρ@δ@ς...Quote:
Η άσκηση για να είναι αποδοτική χρειάζεται ένας συνδυασμός από βάρη με ασκήσεις που μιμούνται τις καθημερινές μας κινήσεις όπως καθίσματα, προβολές, έλξεις παίρνοντας τα κατάλληλα κιλά αυτά που θα μας ζορίσουν δηλ στην 10-12η επανάληψη με όσο το δυνατόν μικρότερα διαλείμματα ανάμεσα στα σετ. Μετά μπορείς να κάνες κ ένα αερόβιο π.χ στο ελλειπτικό αλλά αν κάνεις ένα διαλειμματικό 20 λεπτών κ τα δώσεις όλα είναι υπερ αρκετό κ πολύ καλύτερο από το να κάνει 1 ώρα στον ίδιο ρυθμό. Μ' αυτά που σου είπα ο οργανισμός καίει λίπος συνεχώς κ μετά την άσκηση, αρκεί η διατροφή να είναι υποστηρικτική.
Ξέρεις πόσες φορές στα νιάτα μου είχα χτυπηθεί στους κοιλιακούς (για 2-3 μέρες, τόσο άντεχα μετά δεν έβλεπα καμία διαφορά οπότε τα παράταγα μπουχαχαχα) νομίζοντας ότι θα κάνω μεσούλα δαχτυλίδι; Τελικά είδα να ψευτοδιαγράφονται -κι αυτό υποτυπωδώς- οι (σαπιο)κοιλιακοί μου (δες εδώ) όταν έχασα κιλά με γυμναστική ελάχιστο περπάτημα (μιλάω για παλιότερα όχι τώρα που κάποιοι νομίζουν ότι κόβω τους μαραθώνιους καθημερινά). Για να κάνεις σωματάρα το 70% είναι διατροφή, το 25% γυμναστική και ύπνος και το υπόλοιπο 5% συμπληρώματα και αναβολικά!Quote:
Όχι, και 1.000.000 κοιλιακούς να κάνεις δε θα καεί το λίπος στη κοιλιά. Το λίπος φεύγει ομοιόμορφα από πάνω μας σε στρώματα, απώλεια τοπικού λίπους απλά δεν υφίσταται.
Σίγουρα έχετε διαβάσει πολλά, pink και baklava, ευχαριστούμε για τις συμβουλές, αλλά πιστεύω κ εγώ ότι εάν η γυμναστική δεν έχει ενταχθεί στην ζωή μας από πολύ μικρή ηλικία, τόσο έντονη θα εξαντλήσει έναν οργανισμό και σωματικά αλλά και ψυχολογικά καθώς τα αποτελέσματα δε θα είναι τα αναμενόμενα.. Οπότε υπομονή..
Ακριβώς έτσι είναι Μπακλαβά!! Το διαπίστωσα κ εγώ. Μόνο όταν πέφτει το λίπος φαίνονται οι κοιλιακοί. Κ εμένα φαίνονται αρκετά πλέον :P
Ναι αυτό είναι το μόνο σίγουρο !! Σε τέτοια περίπτωση όχι μόνο δεν έχεις αποτελέσματα, ( και αν έχεις είναι εφήμερα), αλλά καταλήγεις και σε κανένα θάλαμο νοσοκομείου με υπερκόπωση, θλάσεις, στραμπουλήγματα, αφυδάτωση,και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς... :shocked2:Quote:
Originally posted by eleni1986
Σίγουρα έχετε διαβάσει πολλά, pink και baklava, ευχαριστούμε για τις συμβουλές, αλλά πιστεύω κ εγώ ότι εάν η γυμναστική δεν έχει ενταχθεί στην ζωή μας από πολύ μικρή ηλικία, τόσο έντονη θα εξαντλήσει έναν οργανισμό και σωματικά αλλά και ψυχολογικά καθώς τα αποτελέσματα δε θα είναι τα αναμενόμενα.. Οπότε υπομονή..
Κοκκινοσκουφίτσα πάντως έχεις χάσει ήδη αρκετά κιλά και τα έχεις πάει περίφημα! Εκτός αυτού, πρέπει και το λέω και στον εαυτό μου, να αποβάλουμε την ιδέα ότι κάνουμε δίαιτα, δεν κάνουμε και δεν πρέπει να κάνουμε, είναι βραχνάς και καταπίεση. Πρέπει να υιοθετήσουμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, και να τρώμε πάντα συντηρητικά, όπως κάνουν οι πιο πολλοί που διατηρούνται στο βάρος τους. Θα χάσουμε τα κιλά που μπορούμε, και μετά θα ξεφεύγουμε κατά περίπτωση και θα το ρυθμίζουμε τις επόμενες μέρες.
Δεν υπάρχει ούτε δίαιτα ούτε διατροφή ούτε τίποτα που κάποια στιγμή θα τελειώσει. Εγκράτεια στις ποσότητες και πιο υγιεινές ποιοτικές επιλογές ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Τίποτα δεν διαγράφουμε από την διατροφή μας. Απλά κάποια πράγματα πρέπει να τα τρώμε μια δυο φορές τον μήνα και κάποια άλλα μια δυο φορές τον χρόνο. O καθένας αποφασίζει τι και πόσο συχνά.
Μπακλαβά, κάθε πότε ζυγίζεσαι;Quote:
Originally posted by baklavas
Δεν υπάρχει ούτε δίαιτα ούτε διατροφή ούτε τίποτα που κάποια στιγμή θα τελειώσει. Εγκράτεια στις ποσότητες και πιο υγιεινές ποιοτικές επιλογές ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Τίποτα δεν διαγράφουμε από την διατροφή μας. Απλά κάποια πράγματα πρέπει να τα τρώμε μια δυο φορές τον μήνα και κάποια άλλα μια δυο φορές τον χρόνο. O καθένας αποφασίζει τι και πόσο συχνά.
pink αυτό θ΄λεω να μου το εξηγήσεις καλύτερα, αν θες κ στο τόπικ της γυμναστικής για να μην μπερδευτεί το πράμαQuote:
π.χ στο ελλειπτικό αλλά αν κάνεις ένα διαλειμματικό 20 λεπτών κ τα δώσεις όλα είναι υπερ αρκετό κ πολύ καλύτερο από το να κάνει 1 ώρα στον ίδιο ρυθμό. Μ' αυτά που σου είπα ο οργανισμός καίει λίπος συνεχώς κ μετά την άσκηση, αρκεί η διατροφή να είναι υποστηρικτική. ΄
δηλαδή εγώ που κάνω διάδρομο περίπου μισή ώρα με τρία τέταρτα, το ιδανικό είναι να πηγαίνω από 5χμ την ώρα σε 7-7,5 χμ ανά 2-3 λεπτά κ αυτό λέγεται διαλειμματική ας πούμε? αντί να περπατω σταθερά στα 5,5-6 χμ? ή αυτό δν έχει καμία σχέση με την διαλλειματική?
Κ εγώ θα ήθελα να το μάθω αυτό.. Γιατί κ εγώ κάνω διάδρομο ένα 40λεπτο με ταχύτατα από 6μέχρι 6,5..Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
pink αυτό θ΄λεω να μου το εξηγήσεις καλύτερα, αν θες κ στο τόπικ της γυμναστικής για να μην μπερδευτεί το πράμαQuote:
π.χ στο ελλειπτικό αλλά αν κάνεις ένα διαλειμματικό 20 λεπτών κ τα δώσεις όλα είναι υπερ αρκετό κ πολύ καλύτερο από το να κάνει 1 ώρα στον ίδιο ρυθμό. Μ' αυτά που σου είπα ο οργανισμός καίει λίπος συνεχώς κ μετά την άσκηση, αρκεί η διατροφή να είναι υποστηρικτική. ΄
δηλαδή εγώ που κάνω διάδρομο περίπου μισή ώρα με τρία τέταρτα, το ιδανικό είναι να πηγαίνω από 5χμ την ώρα σε 7-7,5 χμ ανά 2-3 λεπτά κ αυτό λέγεται διαλειμματική ας πούμε? αντί να περπατω σταθερά στα 5,5-6 χμ? ή αυτό δν έχει καμία σχέση με την διαλλειματική?