-
file beat 20 eyxomai olopsyxa na pane ola kala!na 8ymasai pannta oti ola ta nika h 8etikh skepsh!na se o hlios ths psyxhs ths twra pou se exei ki ekeinh anagkh .Eimai sigoyrh oti 8a bghte poio dynatoi apo pote apo ayto ton golgo8a kai 8a ta skefteste kai 8a xamogelate!
-
Τα νέα είναι ευχάριστα :) :) :)
Η αρχική εκτίμηση ήταν λάθος (?) :)
Μετά από ένα μήνα εξετάσεων (δύο υπερήχων και μαγνητικής), επισκέψεων σε τρεις διαφορετικούς γιατρούς, τα τελικά αποτελέσματα (σήμερα) έδειξαν ότι πρόκειται περί ιναδενώματος (καλοήθεια) το οποίο απλά παρακολουθείται και δεν θεωρείται απαραίτητο να αφαιρεθεί.
Δυστυχώς, η εξέλιξη των πραγμάτων έδειξε ότι πέσαμε θύματα ενός ανέντιμου ιατρού ο οποίος μας έμπλεξε σε μια άσχημη περιπέτεια. Ευτυχώς, οι επόμενοι στους οποίους απευθυνθήκαμε, ήταν πραγματικοί επιστήμονες. Μας καθοδήγησαν σωστά βοηθώντας μας να βρούμε την άκρη.
Δεν πειράζει... αρκεί που όλα είναι καλά.
Το θετικό είναι ότι αυτή η κατάσταση μας δυνάμωσε και μας έφερε πολύ πιο κοντά.
Επίσης, παρά τους αρχικούς μου φόβους κατάφερα να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων. Ήμουν δίπλα στη σύζυγό μου προσπαθώντας να την εμψυχώνω και να διαικπεραιώνων οτιδήποτε και αν χρειάσθηκε. Συγκινήθηκα όταν μετά τα τελικά αποτελέσματα βουρκωμένη μου είπε ότι στάθηκα \"βράχος\" απέναντι σε ότι και αν απαιτούσαν οι περιστάσεις.
Σας ευχαριστώ παιδιά... Δεν φαντάζεστε πόσο με βοηθήσατε. Διάβασα το topic αμέτρητες φορές όταν χρειάζονταν να πάρω δύναμη για να αντιμετωπίσω τις εξελίξεις. Ευχαριστώ δημόσια και την sofia για την μεγάλη της συμπαράσταση και βοήθεια...
Θα τα λέμε :)
-
wow!!!! μπράβο!! όταν λές οτι πέσατε θύματα ενός ανέντιμου γιατρού τί εννοείς?? Αν μπορείς να δώσεις κάποιες λεπτομέρειες για να γνωρίζουμε... Μου φαίνεται πολύ σοβαρό να διαγνώσει λάθος σε ένα τόσο σοβαρό θέμα!
-
εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!!!να είσαι δυνατος κ πάντα δίπλα της...το χρειάζεται!!
-
Ευτυχώς που μέσα στον πανικό μας επισκεφθήκαμε και άλλους γιατρούς, κάναμε άλλους δύο υπέρηχους και μια μαγνητική και όλα είναι οκ.
-
τέλος καλό, όλα καλά! ;)
...γι\' αυτό πρέπει να παίρνουμε και δεύτερη γνώμη!!