-
Η μονη κοπελα που ξερω και τα εχει παρει, εκεινη που μου τα συνεστησε κιολας, ειχε χασει 5 κιλα μεσα σε ενα μηνα... Μου ειπε δεν επαθε κατι, ουτε καποιου ειδους παρενεργεια.. Μαλλον εξαρταται απο το τον οργανισμο. Λεω να το ρισκαρω και οταν τελειωσω το πακετο απλα να μην αγορασω αλλο...
Καλα κανεις παντως, ισως να εχεις αλλεργια σε καποιο απο τα συστατικα.
-
Ναι ίσως,αλλά εσύ το μόνο που χρειάζεσαι είναι πιο εντατική άσκηση! Τίποτε άλλο!
-
1 . Το 50% όσων τα παίρνει χάνει βάρος, γιατί κάνει δίαιτα και γυμναστική παράλληλα. Το 45% τρώει κανονικά κ δε χάνει γραμμάριο, οπότε ντρέπεται να διατυμπανίσει ότι και με χάπια αδυνατίσματος δεν κατάφερε τίποτα. Το 5% είναι η κατηγορία μισό ψέμα-μισή αλήθεια, δηλαδή ναι μεν δεν κάνουν καμία προσπάθεια να κλείσουν στοματάκι και να κουνήσουν κανα ποδαράκι, αλλά κατηγορούν (σωστά, χωρίς να το ξέρουν) τα χάπια που είναι άχρηστα και δεν αδυνατίζουν.
2 . Το προσθέτω απλά για να μη γίνεται παραπληροφόρηση μέσω του φόρουμ. Η λοιμώδης μονοπυρήνωση είναι ασθένεια, οφείλεται σε ιό, και τέτοιοι ιοί δεν είναι αποτέλεσμα αλλεργικής αντίδρασης ούτε μεταδίδονται μέσω χαπιών-τροφίμων κλπ. Η μονοπυρήνωση μεταδίδεται κυρίως μέσω του σάλιου, βήχα,φτερνίσματος .
Ελένη μην τρομάζεις, αποκλείεται να έπαθες μονοπυρήνωση από τα λίποτοξ, κανένα από τα συστατικά τους δε μπορεί να σου μεταδώσει ούτε αυτό, ούτε άλλους ιούς... Εκτός αν ένα χάπι περιέχει παράγωγα σιέλου ασθενούς με μονοπυρήνωση... Κάπως χλωμό....! :smilegrin:
-
Χριστινα μου το ειπα οτι ηραν συμπτωματικό μαλλον, απλα επειδη μολις τα ειχα ξεκινήσει για πρωτη φορα κ συνέβη αυτη η λοίμωξη, η οποία ηταν βαριά, το εχω συνδέσει έστω χρονικά κ τα αποφεύγω! Δεν θα ξαναπάρω αν κ ειμαι στο παρα πεντε να αγοράσω πολλες φορες...
-
Τίποτα δεν κάνουν τα lipotox!!!
Εγώ έχασα 40 κιλά με 3 μόνον απλά πραγματάκια!!!
- Μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή που μπορώ να σας δώσω (τί "δώσω"; "χαρίσω" πρέπει να λέω γιατί θα σας κοστίσει ΜΟΝΟΝ 199? την βδομάδα)
- Ένα καταπληκτικό αφέψημα που μπορώ να σας προμηθεύσω ΜΟΝΟΝ με 289? τα 50γρ. Μοιάζει με χαμομήλι αλλά δεν είναι... Είναι ένα σπάνιο βοτάνι που φυτρώνει στις πλαγιές των Ιμαλαΐων και το μαζεύουν οι μοναχοί του Δαλαλάι Λάμα (του ίδιου) με τα χεράκια τους...
- Και για όσους/όσες θέλουν να χάσουν τοπικό λίπος, ένα εκπληκτικό σαπουνάκι με το οποίο θα μασαζοτρίβονται τοπικά. Μοιάζει με καραβάκι Παπουτσάνη αλλά δεν είναι! Είναι το ειδικό ιατροφαρμακευτικό και κοσμετολογικό σαπούνι σύσφιξης και λιποδιάλυσης που παρασκευάζεται με πλακούντα από γκαμήλες του βορείου αρκτικού κύκλου! Για σας ΜΟΝΟ 439? το σαπουνάκι!!!
ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ!!! ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΡΜΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ!!!
Και για τις "δύσκολες" περιπτώσεις ...αγοράστε τις ΤΣΙΚΛΟΦΟΥΣΚΕΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ στην ειδική προνομιακή τιμή των 29? η μία που ισχύει για περιορισμένο αριθμό και ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!
-
χαχαχαχαχααααα μπακλαβα ελιωσαααα
-
Αχαχαχαχαχα σαπουνακι 439? φτιαχνει και τοστ το σαπουνακι;
-
Πέρα από την πλάκα, μακάρι να ήταν τόσο απλό!!!
-
Μιλωντας για ταχυτητα χασιμου βαρους, τωρα που βλεπω πιο ξεκαθαρα και το θεμα των χαπιων, των εγχειρισεων, λιπογλυπτικων κλπ, το θεμα ενος ανθρωπου που πραγματικα θελει να αδυνατισει δεν πρεπει ειναι μονο η εμφανιση αλλα και η υγεια... Ενα αδυνατισμα σταδιακο ειναι αυτο που σου χαριζει υγεια, και κυριως η τηρηση ενος υγιους προγραμματος διατροφης και ασκησης για ολη τη ζωη μας, οχι μονο για την περιοδο που θελουμε να χασουμε κιλα...
-
Έτσι είναι, αν και πείθομαι περισσότερο με το ότι πρέπει να τρώμε λίγο από όλα, μια φίλη μου έχασε 30 κιλά σε 5 μήνες, και μου είπε ότι αυτό εφάρμοσε!
-
Ακριβως. Τ χρειαζομαστε ολα, με μετρο. Ο πατερας μου λεει πως μια -μακροχρονια- διαιτα απο την οποια σου λειπει καποιο βασικο συστατικο για λογους διαιτας, πχ πρωτεινες η υδατανθρακες, στις μεγαλες ηλικιες θα φανει αυτο στον οργανισμο. Τωρα που ειμαστε νεες πρεπει να τα σκεφτομαστε αυτα!
-
Redsocks τι ηλικία έχεις? Εγώ είμαι 29. Ο πατέρας σου έχει απόλυτο δίκιο.. Μακάρι να το πάρουμε απόφαση.
-
Ελενη εγινα 20 πριν λιγες μερες. Πραγματι, ετσι ειναι...
-
Red socks δεν μας ε εις γράψει νεα σου, να μας πεις κ αν σε βοήθησε το Lipotox κ φυσικα να μας γραψεις αποτελέσματα!!
-
Παιδιά, καλημέρα...
Μόλις σήμερα ξεκίνησα τα lipotox (τις κάψουλες, αλλά και τα φακελάκια)!
Έχω πολυκυστικές ωοθήκες, και έναν μεταβολισμό υπερβολικά χαμηλό, λόγω του ότι στο παρελθόν έκανα πάντα δίαιτες...
Δυστυχώς η ζωή που κάνω είναι καθιστική, καθώς δουλεύω πολλές ωρες την ημέρα μπροστα στον υπολογιστή...
Σκοπεύω να κάνω μία καλή διατροφή, αλλά δεν έχω χρόνο για γυμναστήρια, αν και ξέρω ότι θα ήταν ό,τι καλύτερο...
Έχει κάποιος εδώ να μας πει εξελίξεις από τα lipotox;; Ή γενικά να μας πει ο,τιδήποτε σχετικό!