Originally Posted by
psy_spirit
Ειχα μερικες πολυ δυσαρεστες σκεψεις αυτο το απογευμα... σκεψεις που με γεμισαν λυπη και αγχος. Ενιωθα οτι ημουν μονη, μισουσα τον εαυτο μου σκεφτομουν οτι κανενας ποτε δν με θελει. Μετα ξαφνικα εγινε ενα κλικ, δε ξερω πως αλλιως να το περιγραψω, αρχισα να προσποιουμαι τη χαρουμενη προσπαθησα να χαμογελαω. Ημουνα φρικαρισμενη, προσπαθουσα να δειχνω χαρουμενη. Μιλαγα με τη μανα μου και νομιζε οτι ημουνα σαρκαστικη και ενα αλλο ατομο ειπε το ιδιο... απελπιστηκα και σκεφτηκα οτι ειμαι ματαιο να προσπαθω να κανω τη καλη, ολοι με μισουνε. Βγηκα εξω και αρχισα να περπαταω, το μυαλο μου ηταν κενο. Ενιωθα ενεργεια για λιγο, αλλα ηταν παραξενο σαν να μην ημουνα εγω, σαν κατι να με πιεζει. Η οραση μου ειναι καπως θολη, ακομα και τωρα, χωρις πριν να χα καποιο σοβαρο προβλημα ορασης. Ημουνα πολυ ομιλιτικη ολη αυτην την ωρα και μολις γυρισα σπιτι με επιασε κατι σαν νυστα (γυρω στις 20¨00) και νιωθω επισης το κεφαλι μου σαν να με πιεζει κατι στο κεντρο.
Ακομανιωθω νυστα και η οραση μου θολη. Δε ξερω τι στο διαολο μου συνεβη, ακομα ειμαι φρικαρισμενη. Δεν ξερω καν που να γραψω το θεμα αυτο, συγχωρεστε με αν το βαλα σε λαθος κατηγορια. Νιωθω μια υπερβολικη λυπη απλα.... χωρις φαινομενικα κανενα επουσιωδη λογο!!!! Ειμαι απελπισμενη!!!