Τίποτα δεν έκανε η δασκάλα στο ντουκου!!! ούτε πως ενα μωρό δεν ήταν καλά και καθόταν μόνο του και διάφορα!!! Πήγα σε ψυχολόγο δεν μπορώ πρόσωπο με πρόσωπο!!!και σε κέντρο πήγα αυτό το συνέχεια να λες να λες με σκοτώνει περισσότερο!!!
Printable View
οντως τωρα δεν εκανε τιποτα?
ιδια ατομα στο κανανε αυτό από μικρη ηλικια?
Δυστυχως πρεπει να το αντιμετωπίσεις καπου πρεπει να μιλησεις....πρεπει να πανε φυλακη αυτά τα ατομα
ωραια εφόσον δεν μπορεις προσωπο με προσωπο ακομα..θες να δοκιμασεις την γραμμη που σου εστειλα να μιλησεις? ισως σε συμβουλεψουν καλυτερα είναι ειδικοι σε τετοια θεματα
αρα αυτο ειναι ξεκαθαρο οτι θα επειρεασε το χαρακτηρα σου νομιζω οτι μια ουδετερη θεση θα σε εκφραζε ενω αλλη δε θα πλησιαζε αντρες καθολου μετα απο αυτο
το οτι τους βλεπεις πχ φιλικα μετα απο αυτο μπορει να ειναι "φυσικο" για τα δικα σου δεδομενα
Να το προσπαθήσω!!! ευχαριστώ πάρα πολύ!!!ναι τους είπα ενα περίπου αλλά όταν ζήτησα να μιλήσω με κοπέλλα για να είμαι κάπως πιο άνετη δεν δέχτηκαν!!! ήταν όλο άντρες,και ένιωσα και περίεργα!!! Ήταν σας πώς ήθελαν να μάθουν λεπτομέρειες απο περιέργεια η κάτι άλλο!!!
Ναι δεν έκανε τίποτα!! Μα τίποτα όμως!!ναι τα ίδια άτομα!!!ναι θα δοκιμάσω την γραμμή ευχαριστώ παρα πολύ να σε καλά!!!
πραγματικα κατι τέτοιες ωρες θα ηθελα να ημουν μπατσος να παω να τους εκτελεσω
Τον χαρακτήρα μου τον επειρεασε και φυσικά με διάφορους άντρες που προσπάθησαν να έρθουν κοντά μου , όταν μου θύμιζαν κάτι αντιδρούσα άσχημα και χωρίς να ξέρουν και το γιατί!! αλλά αν καθόμουνα να εξηγώ στον καθένα!!!! μπορεί και με αυτόν να νομίζω αυτό!! δηλαδή σήμερα είναι αύριο δεν είναι!!δεν ξέρω τι να πω.?τα έχω μπερδεμένα μέσα μου!
δοκιμασε την γραμμη και ελπιζω να σε βοηθησουν...και να σου δωσουν οδηγιες....
εάν βρω και άλλη γραμμη θα στην γραψω
Οκαυ σε ευχαριστώ να σε καλά ηια τον χρόνο σου!!!
Και εγώ το ελπίζω να έχω επιτέλους μια φυσιολογική ζωή!!!